Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 10 | Következő

Angyalok márpedig vannak! Anita emlékére
2013.12.21.


Élt egyszer egy lány, aki nagyon szerette az állatokat mondhatni születésétõl kezdve.


Banett, a félénk amazon révbe ért
2013.11.10.


A Bányász család egyik tagja õ....érte is eljött az ideálisnak vélt gazdi....de visszahozták...elhatároztam, hogy nem marad kint a menhelyen, hanem hazaviszem és felkészítem õt egy új és szép életre.

HALOGÉN TÖKPARTI A NOÉ ÁLLATOTTHONBAN
2013.10.29.
....avagy tökfaragó verseny a NOÉs állatokért :) Ha jó a kézügyességed, rendelkezel némi kreatív hajlammal, illetve kedvet érzel egy kis jótékonykodáshoz, akkor várunk téged és tökfej haverodat az Állatotthonban :)

Cane corso barátok találkozója '13.10.05.
2013.10.11.


Az idén is megrendezésre került nyolcadszor, a cane corso baráti találkozó Jászteleken, gyönyörû, nyugodt környezetben. Ezen a kellemes õszi napon eddig nem látott létszámban jelentek meg a fajta rajongói, tenyésztõk, gazdák, és persze corsok és ahol a fajtamentést képviselve mi is jelen voltunk. Sok gazdis védencünk is eljött.

SEGÉLYKONCERT az állatokért 2013
2013.09.04.
Buli lesz szeptember 15.-én a NOÉ-ban. Ne csináljatok más programot, itt a helyetek! És hogy mi lesz a program? Megtudjátok a cikkbõl :)


Nala és Fred II. - Fred beavatása
2013.08.24.


Megint túl vagyunk egy igen jelentõs állomáson Fred beszoktatásával kapcsolatban. Mivel a dolog rendkívül, sõt mondhatom várakozáson felül jól sikerült, úgy gondoltam, megosztom az örömünket Veletek is!!!

Mona, a mi kis amazonunk
2013.07.31.
Van egy kutyánk, aki már lassan 2 éve lakik nálunk és nem kell senkinek, pedig jó kutya.

Tetris története, avagy mibõl lesz a cserebogár
2013.07.31.


Egy félelemmel rettegéssel küzdõ kis corso leányként került hozzánk, nem sok jó történhetett eddigi életében, rossz annál inkább. Nem kommunikált, elképesztõ félelemmel nézett az emberekre, soványan és kiszolgáltatottan.

Tresy, a fekete démon
2013.07.31.


Õ egy igazi gyöngyszem. Olyan corso õ az, aki rendelkezik mindazokkal a jellembéli tulajdonságokkal, ami egy igazi corsora jellemzõ.

Medvetalp hercegnõ, azaz Fiona révbe ért
2013.06.05.
Kicsi Fionánk boldogan élte mindennapjait, kiegyensúlyozottan, nagyokat hancúrozva Monával, ám egy napon jött a hír, hogy költözni fog hamarosan. Megnyomorított kis corso lánykánk kapott egy esélyt, vagyis egy saját családot az ÉLETTÕL. Köszönjük :)


Nara története
2013.05.06.
Minden rendben volt, tartottuk a kapcsolatot, (mint minden védencünkkel) egyszer aztán a jó hírek helyett, egy borzasztó érkezett, és Nara visszakerült Cane corso csoportunk gondozásába :(

Fiona mindennapjai
2013.04.14.


Mint már egy elõzõ cikkben beszámoltunk Fiona operációjáról, a lábát 2012.08.03.-án megmûtötték. Fémmerevítést és saját csontjából implantátumot kapott, így a fertõzött rész kikerült a szervezetébõl. Ezután egy lassú lábadozás kezdõdött, kevés mozgással.

Lepke második operációja
2013.04.08.


Sokan követtétek Lepke terápiájának és mûtétjeinek történetét. Elõre terveztük a második mûtétjét is és hogy segítségetekkel gyûjtsünk majd annak költségeire is, de hirtelen olyan állapot állt be, hogy nem lehetett tovább halogatni az operációt.

Kegyeleti állathamvasztás
2013.01.09.
Amit egy kisállat szeretete tud adni, az a boldogság, amit a velük eltöltött idõ alatt érzünk semmivel sem összehasonlítható érzés. Ezekre a vidám percekre gondolunk akkor, amikor felelõsen magunkhoz veszünk egy TÁRSállatot. Mikor egy állati családtagot választunk, nem gondolunk arra, hogy mennyit él, milyen hosszú idõt tölthetünk el együtt, mennyi közös élményt szerezhetünk, melyre egyszer majd könnyes szemmel gondolunk vissza mosolyt csalva arcunkra.

Kötelezõ mikrochip, átok vagy segítség?
2012.12.06.
Arról már talán mindenki hallott, hogy az állatvédelmi törvény és a kapcsolódó jogszabályok rendelkezése értelmében 2013. január 1 után minden 4 hónapos kort betöltött kutyát kötelezõ egyedi azonosító mikrochippel ellátni és azt regisztrálni az erre a célra fenntartott adatbázisban.
Sokat beszéltünk már errõl és természetesen ezzel kapcsolatban is megoszlanak a vélemények, rengeteg a felvetõdõ kérdés, félelem mind a gazdákban, mind az állatvédõkben és az állatorvosokban is.

Lepke a gyógyulás útján
2012.11.20.


Közel egy éve került egy különösen vad cane corso a Noé Állatotthonba, a Cane corso fajtamentés gondozásába. Ez a kutya szinte ellehetetlenítette a gondozását, és a vadsága miatt szóba sem kerülhetett esetében az örökbe adás. Senkit és semmit nem tûrt meg maga körül és bizony ez egy ilyen kõ kemény felépítésû kutyánál egyáltalán nem vicc.

Lola emlékére
2012.11.09.


Lola, a világ legmagányosabb kiskutyája emlékére. :(
Lola egy gyönyörû, kék színû, fajtatiszta cane corso kislány volt, élt 15 hónapot.

Fiona medvehercegnõ a gyógyulás útján
2012.09.10.


Fiona félig levágott lábát megoperálták, kimerevítették a bokaízületét. Orvosilag, amit lehetett megtettek

A vadorzóból Lepke
2012.08.25.


Közel egy éve került egy különösen vad cane corso a Noé Állatotthonba. Ez a kutya szinte ellehetetlenítette a gondozását, és a vadsága miatt szóba sem kerülhetett esetében az örökbe adás. Senkit és semmit nem tûrt meg maga körül, és bizony ez egy ilyen kõ kemény felépítésû kutyánál egyáltalán nem vicc.

Mona története
2012.07.19.


Ha egy leadott corso kerül, hozzánk általában arra készülünk, h mennyire jó fej, ragaszkodó, imádni való lesz, hiszen ismerjük a fajtát. Mona esetében ez nagyon nem így volt. A várthoz képest 180°-os volt az eltérés.


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 10 | Következő