Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9.

Fiona mindennapjai
2013.04.14.


Mint már egy elõzõ cikkben beszámoltunk Fiona operációjáról, a lábát 2012.08.03.-án megmûtötték. Fémmerevítést és saját csontjából implantátumot kapott, így a fertõzött rész kikerült a szervezetébõl. Ezután egy lassú lábadozás kezdõdött, kevés mozgással.

Lepke második operációja
2013.04.08.


Sokan követtétek Lepke terápiájának és mûtétjeinek történetét. Elõre terveztük a második mûtétjét is és hogy segítségetekkel gyûjtsünk majd annak költségeire is, de hirtelen olyan állapot állt be, hogy nem lehetett tovább halogatni az operációt.

Kegyeleti állathamvasztás
2013.01.09.
Amit egy kisállat szeretete tud adni, az a boldogság, amit a velük eltöltött idõ alatt érzünk semmivel sem összehasonlítható érzés. Ezekre a vidám percekre gondolunk akkor, amikor felelõsen magunkhoz veszünk egy TÁRSállatot. Mikor egy állati családtagot választunk, nem gondolunk arra, hogy mennyit él, milyen hosszú idõt tölthetünk el együtt, mennyi közös élményt szerezhetünk, melyre egyszer majd könnyes szemmel gondolunk vissza mosolyt csalva arcunkra.

Kötelezõ mikrochip, átok vagy segítség?
2012.12.06.
Arról már talán mindenki hallott, hogy az állatvédelmi törvény és a kapcsolódó jogszabályok rendelkezése értelmében 2013. január 1 után minden 4 hónapos kort betöltött kutyát kötelezõ egyedi azonosító mikrochippel ellátni és azt regisztrálni az erre a célra fenntartott adatbázisban.
Sokat beszéltünk már errõl és természetesen ezzel kapcsolatban is megoszlanak a vélemények, rengeteg a felvetõdõ kérdés, félelem mind a gazdákban, mind az állatvédõkben és az állatorvosokban is.

Lepke a gyógyulás útján
2012.11.20.


Közel egy éve került egy különösen vad cane corso a Noé Állatotthonba, a Cane corso fajtamentés gondozásába. Ez a kutya szinte ellehetetlenítette a gondozását, és a vadsága miatt szóba sem kerülhetett esetében az örökbe adás. Senkit és semmit nem tûrt meg maga körül és bizony ez egy ilyen kõ kemény felépítésû kutyánál egyáltalán nem vicc.

Lola emlékére
2012.11.09.


Lola, a világ legmagányosabb kiskutyája emlékére. :(
Lola egy gyönyörû, kék színû, fajtatiszta cane corso kislány volt, élt 15 hónapot.

Fiona medvehercegnõ a gyógyulás útján
2012.09.10.


Fiona félig levágott lábát megoperálták, kimerevítették a bokaízületét. Orvosilag, amit lehetett megtettek

A vadorzóból Lepke
2012.08.25.


Közel egy éve került egy különösen vad cane corso a Noé Állatotthonba. Ez a kutya szinte ellehetetlenítette a gondozását, és a vadsága miatt szóba sem kerülhetett esetében az örökbe adás. Senkit és semmit nem tûrt meg maga körül, és bizony ez egy ilyen kõ kemény felépítésû kutyánál egyáltalán nem vicc.

Mona története
2012.07.19.


Ha egy leadott corso kerül, hozzánk általában arra készülünk, h mennyire jó fej, ragaszkodó, imádni való lesz, hiszen ismerjük a fajtát. Mona esetében ez nagyon nem így volt. A várthoz képest 180°-os volt az eltérés.

Fiona medvehercgenõ megmenekült
2012.07.13.
Döbbenetes fényképek és még döbbenetesebb videók kíséretében érkezett a karcagi állatvédõktõl a segítség. Segítsünk ennek a szerencsétlen alig 1 éves cane corso lánynak. Sok dolgot láttunk már és sokat tapasztaltunk, de van amitõl még mindig komolyan megrendülünk (tegyük hozzá szerencsére).

NOÉ Kampány Party 2012.02.24.
2012.02.17.

NOÉ Kampány Party
2012. február 24. péntek - 19:00 óra
Átrium Étterem
Rákoskeresztúr Központ Új piac felsõ-szint
(Budapest, XVII. Kaszáló u. 47.)
Parkolás a piac tetõparkolójábanÜnnepi nyitva tartás
2011.12.13.
Állatotthonunk december 24-én és 31-én zárva tart. 25-én, 26-án valamint január 1-én rövidített nyitva tartással, 10 és 14 óra között várjuk látogatóinkat. A többi napokon a megszokott nyitva tartási rendben vagyunk nyitva.
Az ünnepek alatt, illetve a két ünnep között a speciális programok (Minimenhely és fajtamentések) nem fogadnak látogatókat.
Békés, meghitt, boldog ünnepeket kívánunk!

Karácsonyi ünnepi fotóverseny a NOÉ-val!
2011.12.07.
Az Adventi készülõdés közepén, Karácsonyon innen és Mikuláson túl szeretnénk egy kicsit segíteni az ünnepi ráhangolódásban. Fotóversenyt hirdetünk facebook oldalunkon, melynek témája az Advent, Mikulás és Karácsony!
Három kategóriában várjuk a fényképeket:
- kutya
- cica
- egyéb állatok
Mindegy, hogy vicces, komoly, nevettetõ vagy könnyeket fakasztó. Mindegy, hogy saját kiskedvenc, a szomszédé vagy esetleg egy menhelyi védenc van a képen, mi szeretettel várjuk.

Állatok Karácsonya, válassz Te is Karácsonyi Kedvencet!
2011.11.28.
Húztuk, halogattuk, de mégis itt a tél. Hideg van, köd van, nyirkos minden. Az egyetlen vigasz ebben az idõszakban, hogy elkezdõdött az adventi idõszak és így mi is készülünk a karácsonyra.
Idén is, mint minden éveben, megrendezzük az Állatok Karácsonyát a NOÉ-n. 2011. december 10-én, szombaton 10 és 15 óra között. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is meghirdetjük a KARÁCSONYI KEDVENC programot. Szeretettel várunk Mindenkit!

FIGYELEM! VISSZAÉLÉS A NOÉ NEVÉVEL!
2011.11.18.
Tudomásunkra jutott, hogy valakik visszaélnek a NOÉ Állatotthon Alapítvány nevével. Egy un. piramisjáték szerû portálhoz használták fel támogatóink segítõkészségét.

2011. november 26. EGY NAP, KÉT PROGRAM: 7 éves a MiniMenhely ÉS Fekete Állatos Nap
2011.11.14.
" 2011. november 26-án szombaton, EGY NAP, KÉT PROGRAM:
7. születésnapját ünnepli a NOÉ Állatotthon legnagyobb speciális projektje, a MiniMenhely program. ÉS A mindenszentekhez kapcsolódó fekete állatokra veszélyes idõszak után, most rájuk szeretnénk felhívni a figyelmet, egy Fekete Állatos Nappal. Örökbefogadással, kvíz és ügyességi játékokkal, gyerekprogramokkal.

Steve Irwin NAP - november 15.
2011.11.13.
Steve egész életében azt tette, amit szeretett, életének utolsó pillanatáig. Halála után rengeteg követõje akadt, akiknek példaként szolgál. Alapítványai a mai napig mûködnek, feleségének Terri-nek és gyerekeinek vezetésével.
Az Ausztrál állam, tiszteletére November 15-ét STEVE IRWIN NAP-nak nyilvánította.
STEVE IRWIN 43 év alatt annyit tett a földön az állatokért, amire még eddig nem volt példa. A nagyharcos most örök álmát alussza. Rajtunk a sor, hogy folytassuk azt amit õ elkezdett.

valami
1970.01.01.Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9.