Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 | Következő

Teca ÖRÖMHÍR!!!
2020.03.17.

Bizonyára sokan emlékeztek a mi Tecánkra, a Noé Állatotthon Alapítvány Cane Corso Fajtamentésének girbe-gurba lábú, tündéri védencére.
Igen, ő volt a Valentin napi naptárunk 2. Szívablaka mögött is. Nagyon sokan drukkoltatok neki, hogy eljöjjön érte az Álomgazdi!
Hát most eljött a pillanat, amikor bejelenthetjük: Teca GAZDIS lett!!!


ZÁRVA VAGYUNK!
2020.03.16.
A corona (COVID-19) vírus veszély és a Kormány által kihirdetett vészhelyzetre tekintettel, a Noé Állatotthon Alapítvány BIZONYTALAN IDEIG ZÁRVA TART! Látogatókat, közmunkásokat, közösségi szolgálatosokat nem áll módunkban fogadni!
Örökbefogadás kizárólag telefonon előre egyeztetett konkrét időpontban lehetséges.

Dante hozzáértő gazdi jelentkezését várja
2020.02.26.

Van nagykutyás tapasztalatod? Határozott vagy? Van annyira jó kondid, hogy simán megtartasz egy 50kg-os kutyát? Szereted a kihívásokat?
Ha mindezekre IGEN a válasz, akkor Dante csak rád vár!


Ég veled Zafír, egyetlen Vasladynk…
2020.01.27.

A legnagyobb harcosok is elfáradnak egyszer…
Zafír pedig az volt, egy igazi harcos.
Hihetetlen élni akarása példaértékű volt, mindenkit lenyűgözött. Sokszor nézett már szembe a halállal, de mindig legyőzte, és megmutatta, hogy ő az erősebb.
Most viszont elfáradt, belefáradt a sok küzdelembe. Mi pedig csak állunk könnyes szemekkel, összetört szívvel, és nem akarjuk elhinni, nem akarjuk elfogadni, hogy ez így végződött.

Olívia már egy éve gazdiról álmodik
2020.01.13.

Olíviának, az előző Újév meghozta a menekülést a pokolból. Talán még sokan emlékeztek rá… A fagyban állt, lánca összetekeredve a társáéval, úgy, hogy mozdulni sem tudtak.
Nagyon sokan drukkoltak, hogy megmeneküljön, mi pedig természetesen nem tudtunk rá nemet mondani. És mi történt azóta? Semmi… Olívia több, mint egy éve nálunk lakik, és még egy komoly érdeklődője sem volt.


Akik hiába várták a Karácsonyi csodát
2019.12.27.

A Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésnél jelenleg 22-en várják, hogy örökbefogadják őket. Van köztük fiú, lány, fiatal, középkorú, idősebb, fekete, barna, csíkos, szürke, alacsonyabb, magasabb, karcsúbb és dundibb. Van amelyikük cicabarát, van aki inkább csak kutyákkal barátkozik, és persze akad olyan is, aki egyedüli kedvenc szeretne lenni. Laknak nálunk sportosabb, aktívabb Corsok, és inkább egész nap csak lustálkodók is. Bárki megtalálja köztük a számára tökéletes kutyát. Mind külön egyéniséggel rendelkeznek, mindegyiküket másért imádjuk, mégis van ami közös bennük. Ők 22-en még mind a mi védenceink , ők azok akik hiába várták a Karácsonyi csodát, sajnos nem történt meg velük.

Elválaszthatatlan testvérpár gazdit keres
2019.12.18.

Hiszünk benne, hogy nincs lehetetlen! Hiszünk, mert ha belenézünk ebbe a két kérlelő szempárba, nem is tehetünk mást.
Mirha és Wax a Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésének védencei. Ez a két gyönyörű, idősödő Corso alomtestvér, és egész életükben együtt éltek. Annyira látszik rajtuk a ragaszkodás, hogy nem szeretnénk őket elválasztani egymástól. Lehetetlent nem ismerve elhatároztuk, hogy együtt keresünk számukra egy csodálatos gazdit, ahol ebben a tökéletes harmóniában tovább élhetnek!


Corso kívánságok Karácsonyra
2019.11.26.

Karácsony a szeretet ünnepe. Ilyenkor a boldog, gazdis kutyusok bent fekszenek a melegben a fekhelyükön, finomabbnál finomabb falatokat kapnak, és a Jézuska meglepi őket valami szuper ajándékkal.
Nekünk sajnos ilyenkor is csak a hideg kennel jut, a rideg rácsokkal. Finom ennivalót ugyan kapunk, és a házainkban is van meleg szalma, de azért ez mégsem ugyanolyan. Mi itt, magányosan töltjük a Karácsonyt, és csak álmainkban látjuk a meleg kandallót, egy gazdi simogató kezeit.
Az itteni kétlábúak viszont azt mondták, hogy mindegy hol lakik egy kutya, ha jól viselkedett egész évben, akkor a Jézuska bárhol megtalálja, és visz neki ajándékot.
Ennek hallatán azonnal összedugtuk a fejünket, tollat ragadtunk a mancsunkba és írtunk is egy levelet a Jézuskának, hogy minek örülnénk a legjobban. (Mert persze nem is kérdés, hogy mi jók voltunk!)

Szeretnénk, ha Teca valaki kincse lehetne
2019.11.22.

Gazdit keresünk Tecának, a mi kis kacskalábú kincsünknek, aki biztosítani tudja számára azt a mérhetetlen mennyiségű szeretetet, amire vágyik.

Legyél Te a Mikulás!
2019.11.18.

Legyél Te a Mikulás!
Azt mondják a csokoládé boldogsághormonokat termel. Ugyanezt érzi a szervezeted akkor is, ha jót tesz másokkal!
Jelenleg 20 Cane Corso várja az álomgazdit
Neked egy csoki ára, nekik az életet jelenti!

Eddig tartott a csoda :(
2019.11.10.

Most aztán tényleg hatalmas szükségünk van egy Angyalra!
Pár nappal ezelőtt, boldogságban úszva számoltunk be nektek róla, hogy a Noé Állatotthon Cane Corso fajtamentésének Zafírja, a mi Vaslady-nk gazdis lett. Most pedig teljes tanácstalanságban, magunkba roskadva kell megírnunk, hogy ez a csoda eddig tartott, Zafírt vissza hozták.
A meleg lakásból újra a hideg kennelbe, a boldogságból ismét a magányba, a bizonytalanságba…

A világ legtürelmesebb, legkitartóbb gazdiját keressük Dámának
2019.10.30.

Dáma a Noé Állatotthon Alapítvány Cane Corso fajtamentésének védence, akinek a világ legtürelmesebb és legkitartóbb gazdiját keressük.
Dáma nem egyszerű eset, de egy gazdi, aki nem adja fel, biztos megváltoztatná őt.

Zafír csodája
2019.10.25.

Aki egy kicsit is nyomon követi a Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésének munkáját, az biztos, hogy sokszor hallott a mi Zafírunkról.
Talán annyi poszt még egy Corsonkról se készült, mint róla. Többször kértük, hogy drukkoljatok velünk az életéért, mikor nagy bajban volt. Kértünk neki tápot, konzervet… Ezeket hálásan köszönjük nektek, hiszen rengetegen segítettetek.
Most újra róla szól ez a poszt, és újra kérünk, de most csak annyit, hogy örüljetek velünk!
Zafír gazdis kutya lett!
Mi Noésok úgy hiszünk a csodákban, mint a gyerekek. Az élet már sokszor igazolta, hogy nem hiába.
Ismét egy Noés csoda történt! Zafírt, a mi Vaslady-nket örökbe fogadták! Rézi és párja meglátták a csodát ennek a szerencsétlen sorsú Corso hölgynek a szemében és beleszerettek.
Zafír háromszor jött vissza a halál torkából és küzdött velünk együtt! Akik látták, sajnálkozva álltak meg a kennelénél. Már néha mi is feladtuk a reményt, de Zafír tudta, érezte, hogy eljön az Ő ideje és újra gazdis kutya lehet. A legszebb álmunk teljesült! Kívánjuk, hogy hosszú ideig tartson a boldogsága új családjával együtt!


Óriás mackó végleges családját keresi
2019.10.20.

Sushi, a Noé Állatotthon Cane Corso fajtamentésének gyönyörű fekete óriása szeretné végre megtalálni végleges családját.
Ez a hatalmas csupaszív mackó sajnos több egészségügyi gonddal is küzd, de biztosak vagyunk benne, hogy van olyan, akit ez nem riaszt vissza.
A legfontosabb, hogy Sushinak súlyos ételallergiája van, erre kap gyógyszereket, és végre sikerült megtalálnunk a számára megfelelő tápot, amitől szépen helyre is állt. Csak és kizárólag ezt a tápot eheti, különben nagyon hamar romlik az állapota.
Sajnos a térdeit műteni kell, előreláthatólag a jövő évben.
Szokták mondani, hogy nagy testben nagy szív, és ez teljesen igaz is rá, hiszen 60 kg felett van, imádja az embereket, a gyerekeket, meghálálja a vele való foglalkozást.
Szuka kutyákkal szépen összeszoktatható.
Sushi abban a szerencsés helyzetben van, hogy ideiglenes befogadónál él, ahol imádják, és mindent megtesznek érte.
Nagyon hálásak vagyunk Timiéknek, hogy ennyire szeretik őt. Köszönjük.
Viszont tudjuk, hogy az ideiglenes befogadás, az csak átmeneti megoldás, ezért szeretnénk Sushinak végleges családot találni.
Ha szeretnél megismerkedni Sushival, úgy érzed, hogy te vagy a tökéletes gazdi számára, akkor írj nekünk a : canecorsomentes@noeallatotthon.hu email címre, vagy hívd a: 06 30 201-7798 telefonszámot.
Nagyon fontos, hogy mivel Sushi ideiglenes befogadónál él, ezért csak előre egyeztetett időpontban lehet vele ismerkedni!


Becse, a gyerekbarát Corso gazdit keres
2019.09.19.

Becse, a mi gyerekbarát Corsonk szeretné megtalálni azt a családot, melynek teljes jogú tagja lehet, egyedüli kedvencként.

Zafír konzerv készlete vészesen kifogyott
2019.09.02.

Ismét a segítségeteket kell kérnünk, és ismét Zafírnak.
Zafír a Cane Corso Fajtamentésnél az igazi Vaslady. Háromszor menekült meg a halál torkából, és többször kértünk már neki segítséget, speciális etetése miatt.
Most újra meg kell tennünk.
Hála az eddigi adományoknak Zafír gyönyörűen elindult a javulás útján, ám, hogy ezt folytatni tudjuk ismét jó minőségű, nagy hústartalmú konzervet szeretnénk kérni neki.
Napi háromszor kap enni, így igen nagy felhasználónak számít, ezért folyamatosan szükségünk van az adományaitokra.
Ezek a konzervek biztosan jók neki: Frassnapf saját márkás PREMIER konzerv, Wilderness, Real Nature, Select Gold, GranCarno, Rinti, Rocco.
Az adományokat nagy köszönettel fogadjuk:
a Noé Állatotthon Alapítványban, nyitvatartási időben: (hétfőtől szombatig 10;00 -15:30, vasárnap: 10:00 – 14:00 óráig.)
Babóca Állatorvosi Rendelőben, rendelési időben (1171 Budapest, Péceli út 196/A)
Dasenka kutyakozmetikában 1136 Budapest, Tátra utca 20/a. Nyitva tartás: Kedd, csütörtök: 12-20 Szerda, péntek: 7-15 Szombat: 9-15
Anno meseboltban 1013 Budapest, Krisztina tér 7. Hétköznap 10-18
Sashalmi Patikában (16. kerület, Veres Péter út 32-34. a Sashalmi HÉV megálló mögött) - ebben a patikában kedvezményt adnak, ha nem támogatott készítményt vásárolsz a NOÉs védenceknek!
Trenddek Kreatívműhelyben Debrecen, Bethlen utca 34. Nyitva tartás: Hétköznap: 9-18
Online rendelés esetén kérhetitek közvetlenül a címünkre való kiszállítással: 1171 Budapest, Csordakút utca vége
Ha tárgyi adománnyal nem tudsz minket támogatni, akkor nagyon nagy segítség most bármilyen kevés anyagi hozzájárulás is!
Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3Tz8IVu60g1dNhP3wqGJTDyndu5dMETyOx27RdwM3WOU1S4aWrpQdR-zY
Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Zafír konzervAz Álompárunk együtt keres gazdit
2019.08.27.

Többször előfordult már, hogy párban érkeztek fajtamentésünkhöz Corsok, de Roxette és Dario mégis más, mint az eddigiek. Ez a két kutya, egyszerűen együtt alkot egy egészet, rettentően ragaszkodnak egymáshoz.
Tudjuk, hogy ezzel nagy fába vágjuk a fejszénket, de most mégis megpróbáljuk a szinte lehetetlent…
Együtt szeretnénk őket örökbe adni: Álomgazdit az Álompárnak jeligére :)


Mirtillnek minél hamarabb gazdira van szüksége
2019.08.07.

A legtöbb kutyát megviseli a változás, amikor bekerül hozzánk. Egy részük hamar megszokja, van, aki nehezebben, és van, aki szinte beleroppan. Sajnos ez utóbbi igaz a mi Mirtillünkre.
Mirtill utcakutya volt, aki egy házhoz ment be, hogy biztonságot találjon magának, de sajnos az ellenkezője történt. A háznál lévő kan kutyák megtépték, a gazda pedig azt mondta agyonüti, ha nem hozzuk el őt onnan, pedig ő csak egy családra vágyott.
Mikor bekerült hozzánk, egy gyönyörű, fiatal, és eszméletlenül izmos kutyát láttunk, akinek csillogott a szeme az új élet reményétől. Biztosak voltunk benne, hogy hamar eljön érte az álom gazdi. Sajnos ez nem így történt.
Telnek a hónapok, és ha most ránézünk már egy szomorú, vékony, megtört kutyát látunk, aki folyamatosan szaladgál fel-alá a kennelben, nem találja a helyét.
Hiába szeretjük őt is tiszta szívünkből, neki ez kevés, hiszen nekünk ott van a többi védencünk is, akikkel ugyanúgy foglalkoznunk kell.
Neki egy olyan emberre/családra van szüksége, ahol minden nap szeretve van.
Bárki jön hozzá sétáltatni, mindenkihez bújik, és mindenkire könyörgő tekintettel néz. Szeretne valahova tartozni, egyre nehezebben viseli a kennel életet.
Mirtill sportos, nagy mozgásigényű kutya, kan kutyákkal jó kijön.
Ha te vagy az álomgazdi, aki megadná Mirtillnek azt a biztonságot és szeretetet, amiben még sosem volt része, aki visszahozza a csillogást a szemébe, akkor ne habozz…
Érdeklődni Mirtillről a fajtamentés elérhetőségein lehet:
E-mail címünkön: canecorsomentes@noeallatotthon.hu vagy a +36 30 201-7798 telefonszámon


Létszámstop a Cane Corso Fajtamentésnél
2019.07.25.

Sajnos azt kell mondanunk, eljött az, amit minden erőnkkel próbáltunk elkerülni, de nem sikerült.
A mai naptól A Noé Állatotthon Alapítvány Cane Corso Fajtamentése létszámstopot hirdet. Csak ebben a hónapban 9! kutyát kellett fogadunk. A létszám jelenleg 23 kutya, ami már meghaladja fizikai és anyagi lehetőségeinket egyaránt.
A Cane Corso manapság az egyik legdivatosabb fajta, aminek következménye, hogy rohamosan nő a mentésre váró egyedek száma is. Ennek általában az emberi felelőtlenség, a felelőtlen fajtaválasztás, és a szaporítók ész nélküli tevékenysége az oka.
Több beteg, oltás nélküli kutya érkezett egymás után, akiknek nagyon magasak az orvosi költségei, és akkor még az ivartalanítási költségeket nem is említettük.
Reméljük, hogy hamar álomgazdihoz kerül több kutyánk, és akkor a helyükre tudunk majd fogadni újabb segítségre szorulókat. Addig viszont nem tudunk több Corsot fogadni, elhelyezni.
Ha örökbe fogadnád valamelyik védencünket, itt megtalálsz minden információt: http://canecorsomentes.hu
Nagyon nagy segítség most bármilyen kevés anyagi hozzájárulás is! Hálásan köszönjük, ha támogattok minket!
Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3Tz8IVu60g1dNhP3wqGJTDyndu5dMETyOx27RdwM3WOU1S4aWrpQdR-zY
Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Cane Corso Fajtamentés

Örökbefogadni MENŐ!
2019.07.21.

Megkértük örökbefogadóinkat, hogy küldjenek el egy-egy kedvenc képet a tőlünk örökbefogadott Corsoikról, és mutassuk meg a világnak, hogy örökbefogadni menő!
Hamar el is árasztottak minket képekkel, úgyhogy most megmutatjuk a boldog gazdis fotókat. Nézzétek, olvassátok szeretettel.


Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 | Következő