Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 3 4 5 6 7 8 9 | Következő

Keressük Csiki Angyalát!
2020.05.20.

Befogadni egy idős, beteg kutyát a legönzetlenebb cselekedet. Tudjuk, hogy darabokra fog törni a szívünk, ha elveszítjük, és ez bármikor megtörténhet, viszont az Ő életében ez lesz az igazi csoda, a legszebb időszak, amire a mindig emlékezni fog!
Csikinek most egy ilyen önzetlen Angyalra lenne hatalmas szüksége!


Virtuális örökbefogadó hét, a Cane Corso Fajtamentésnél
2020.05.12.

A tényleges örökbefogadást alaposan át kell gondolni, fel kell készülni rá, és felelős döntés után szabad csak megtenni. Ha erre még nem állsz készen, akkor fogadj örökbe virtuálisan!
Legyen ez a hét a Noé Cane Corso Fajtamentés virtuális örökbefogadó hete! Állj mellénk, és válaszd ki kedvencedet, akit támogatnál! Reménykedünk benne, hogy minden védencünk legalább virtuálisan gazdira talál a héten!


Új esély...
2020.04.13.

A Húsvét nálunk sajnos nem csak az ünneplésről szól, hiszen ha egy ártatlan élet van veszélyben, akkor menni kell. Keszthelyi állatvédők kérték a segítségünket, és a kapott képek láttán azonnal igent mondtunk. Tegnap megérkezett a Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésének legújabb védence: Chance. Chance, mint esély. Esély egy szebb, jobb, boldogabb életre.

Valóra vált egy álmunk...
2020.04.05.

Mindig hinni kell a Csodákban, mert léteznek!
Egy újabb álmunk vált valóra...

A Corso mentésnél sincs megállás!
2020.04.01.

Bár a Noé Állatotthon kapui zárva vannak a látogatók előtt, de az ÁLLATMENTÉS NEM ÁLLT LE, és ezzel együtt Fajtamentések munkája sem!
A Cane Corso Fajtamentéshez a héten 2 új védenc is érkezett!


Teca ÖRÖMHÍR!!!
2020.03.17.

Bizonyára sokan emlékeztek a mi Tecánkra, a Noé Állatotthon Alapítvány Cane Corso Fajtamentésének girbe-gurba lábú, tündéri védencére.
Igen, ő volt a Valentin napi naptárunk 2. Szívablaka mögött is. Nagyon sokan drukkoltatok neki, hogy eljöjjön érte az Álomgazdi!
Hát most eljött a pillanat, amikor bejelenthetjük: Teca GAZDIS lett!!!


ZÁRVA VAGYUNK!
2020.03.16.
A corona (COVID-19) vírus veszély és a Kormány által kihirdetett vészhelyzetre tekintettel, a Noé Állatotthon Alapítvány BIZONYTALAN IDEIG ZÁRVA TART! Látogatókat, közmunkásokat, közösségi szolgálatosokat nem áll módunkban fogadni!
Örökbefogadás kizárólag telefonon előre egyeztetett konkrét időpontban lehetséges.

Dante hozzáértő gazdi jelentkezését várja
2020.02.26.

Van nagykutyás tapasztalatod? Határozott vagy? Van annyira jó kondid, hogy simán megtartasz egy 50kg-os kutyát? Szereted a kihívásokat?
Ha mindezekre IGEN a válasz, akkor Dante csak rád vár!


Ég veled Zafír, egyetlen Vasladynk…
2020.01.27.

A legnagyobb harcosok is elfáradnak egyszer…
Zafír pedig az volt, egy igazi harcos.
Hihetetlen élni akarása példaértékű volt, mindenkit lenyűgözött. Sokszor nézett már szembe a halállal, de mindig legyőzte, és megmutatta, hogy ő az erősebb.
Most viszont elfáradt, belefáradt a sok küzdelembe. Mi pedig csak állunk könnyes szemekkel, összetört szívvel, és nem akarjuk elhinni, nem akarjuk elfogadni, hogy ez így végződött.

Olívia már egy éve gazdiról álmodik
2020.01.13.

Olíviának, az előző Újév meghozta a menekülést a pokolból. Talán még sokan emlékeztek rá… A fagyban állt, lánca összetekeredve a társáéval, úgy, hogy mozdulni sem tudtak.
Nagyon sokan drukkoltak, hogy megmeneküljön, mi pedig természetesen nem tudtunk rá nemet mondani. És mi történt azóta? Semmi… Olívia több, mint egy éve nálunk lakik, és még egy komoly érdeklődője sem volt.


Akik hiába várták a Karácsonyi csodát
2019.12.27.

A Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésnél jelenleg 22-en várják, hogy örökbefogadják őket. Van köztük fiú, lány, fiatal, középkorú, idősebb, fekete, barna, csíkos, szürke, alacsonyabb, magasabb, karcsúbb és dundibb. Van amelyikük cicabarát, van aki inkább csak kutyákkal barátkozik, és persze akad olyan is, aki egyedüli kedvenc szeretne lenni. Laknak nálunk sportosabb, aktívabb Corsok, és inkább egész nap csak lustálkodók is. Bárki megtalálja köztük a számára tökéletes kutyát. Mind külön egyéniséggel rendelkeznek, mindegyiküket másért imádjuk, mégis van ami közös bennük. Ők 22-en még mind a mi védenceink , ők azok akik hiába várták a Karácsonyi csodát, sajnos nem történt meg velük.

Elválaszthatatlan testvérpár gazdit keres
2019.12.18.

Hiszünk benne, hogy nincs lehetetlen! Hiszünk, mert ha belenézünk ebbe a két kérlelő szempárba, nem is tehetünk mást.
Mirha és Wax a Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésének védencei. Ez a két gyönyörű, idősödő Corso alomtestvér, és egész életükben együtt éltek. Annyira látszik rajtuk a ragaszkodás, hogy nem szeretnénk őket elválasztani egymástól. Lehetetlent nem ismerve elhatároztuk, hogy együtt keresünk számukra egy csodálatos gazdit, ahol ebben a tökéletes harmóniában tovább élhetnek!


Corso kívánságok Karácsonyra
2019.11.26.

Karácsony a szeretet ünnepe. Ilyenkor a boldog, gazdis kutyusok bent fekszenek a melegben a fekhelyükön, finomabbnál finomabb falatokat kapnak, és a Jézuska meglepi őket valami szuper ajándékkal.
Nekünk sajnos ilyenkor is csak a hideg kennel jut, a rideg rácsokkal. Finom ennivalót ugyan kapunk, és a házainkban is van meleg szalma, de azért ez mégsem ugyanolyan. Mi itt, magányosan töltjük a Karácsonyt, és csak álmainkban látjuk a meleg kandallót, egy gazdi simogató kezeit.
Az itteni kétlábúak viszont azt mondták, hogy mindegy hol lakik egy kutya, ha jól viselkedett egész évben, akkor a Jézuska bárhol megtalálja, és visz neki ajándékot.
Ennek hallatán azonnal összedugtuk a fejünket, tollat ragadtunk a mancsunkba és írtunk is egy levelet a Jézuskának, hogy minek örülnénk a legjobban. (Mert persze nem is kérdés, hogy mi jók voltunk!)

Szeretnénk, ha Teca valaki kincse lehetne
2019.11.22.

Gazdit keresünk Tecának, a mi kis kacskalábú kincsünknek, aki biztosítani tudja számára azt a mérhetetlen mennyiségű szeretetet, amire vágyik.

Legyél Te a Mikulás!
2019.11.18.

Legyél Te a Mikulás!
Azt mondják a csokoládé boldogsághormonokat termel. Ugyanezt érzi a szervezeted akkor is, ha jót tesz másokkal!
Jelenleg 20 Cane Corso várja az álomgazdit
Neked egy csoki ára, nekik az életet jelenti!

Eddig tartott a csoda :(
2019.11.10.

Most aztán tényleg hatalmas szükségünk van egy Angyalra!
Pár nappal ezelőtt, boldogságban úszva számoltunk be nektek róla, hogy a Noé Állatotthon Cane Corso fajtamentésének Zafírja, a mi Vaslady-nk gazdis lett. Most pedig teljes tanácstalanságban, magunkba roskadva kell megírnunk, hogy ez a csoda eddig tartott, Zafírt vissza hozták.
A meleg lakásból újra a hideg kennelbe, a boldogságból ismét a magányba, a bizonytalanságba…

A világ legtürelmesebb, legkitartóbb gazdiját keressük Dámának
2019.10.30.

Dáma a Noé Állatotthon Alapítvány Cane Corso fajtamentésének védence, akinek a világ legtürelmesebb és legkitartóbb gazdiját keressük.
Dáma nem egyszerű eset, de egy gazdi, aki nem adja fel, biztos megváltoztatná őt.

Zafír csodája
2019.10.25.

Aki egy kicsit is nyomon követi a Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésének munkáját, az biztos, hogy sokszor hallott a mi Zafírunkról.
Talán annyi poszt még egy Corsonkról se készült, mint róla. Többször kértük, hogy drukkoljatok velünk az életéért, mikor nagy bajban volt. Kértünk neki tápot, konzervet… Ezeket hálásan köszönjük nektek, hiszen rengetegen segítettetek.
Most újra róla szól ez a poszt, és újra kérünk, de most csak annyit, hogy örüljetek velünk!
Zafír gazdis kutya lett!
Mi Noésok úgy hiszünk a csodákban, mint a gyerekek. Az élet már sokszor igazolta, hogy nem hiába.
Ismét egy Noés csoda történt! Zafírt, a mi Vaslady-nket örökbe fogadták! Rézi és párja meglátták a csodát ennek a szerencsétlen sorsú Corso hölgynek a szemében és beleszerettek.
Zafír háromszor jött vissza a halál torkából és küzdött velünk együtt! Akik látták, sajnálkozva álltak meg a kennelénél. Már néha mi is feladtuk a reményt, de Zafír tudta, érezte, hogy eljön az Ő ideje és újra gazdis kutya lehet. A legszebb álmunk teljesült! Kívánjuk, hogy hosszú ideig tartson a boldogsága új családjával együtt!


Óriás mackó végleges családját keresi
2019.10.20.

Sushi, a Noé Állatotthon Cane Corso fajtamentésének gyönyörű fekete óriása szeretné végre megtalálni végleges családját.
Ez a hatalmas csupaszív mackó sajnos több egészségügyi gonddal is küzd, de biztosak vagyunk benne, hogy van olyan, akit ez nem riaszt vissza.
A legfontosabb, hogy Sushinak súlyos ételallergiája van, erre kap gyógyszereket, és végre sikerült megtalálnunk a számára megfelelő tápot, amitől szépen helyre is állt. Csak és kizárólag ezt a tápot eheti, különben nagyon hamar romlik az állapota.
Sajnos a térdeit műteni kell, előreláthatólag a jövő évben.
Szokták mondani, hogy nagy testben nagy szív, és ez teljesen igaz is rá, hiszen 60 kg felett van, imádja az embereket, a gyerekeket, meghálálja a vele való foglalkozást.
Szuka kutyákkal szépen összeszoktatható.
Sushi abban a szerencsés helyzetben van, hogy ideiglenes befogadónál él, ahol imádják, és mindent megtesznek érte.
Nagyon hálásak vagyunk Timiéknek, hogy ennyire szeretik őt. Köszönjük.
Viszont tudjuk, hogy az ideiglenes befogadás, az csak átmeneti megoldás, ezért szeretnénk Sushinak végleges családot találni.
Ha szeretnél megismerkedni Sushival, úgy érzed, hogy te vagy a tökéletes gazdi számára, akkor írj nekünk a : canecorsomentes@noeallatotthon.hu email címre, vagy hívd a: 06 30 201-7798 telefonszámot.
Nagyon fontos, hogy mivel Sushi ideiglenes befogadónál él, ezért csak előre egyeztetett időpontban lehet vele ismerkedni!


Becse, a gyerekbarát Corso gazdit keres
2019.09.19.

Becse, a mi gyerekbarát Corsonk szeretné megtalálni azt a családot, melynek teljes jogú tagja lehet, egyedüli kedvencként.


1. 2 3 4 5 6 7 8 9 | Következő