Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


Előző | 1 2 3 4 5. 6 | Következő

A happy end még várat magára
2014.07.20.
Sajnos nem minden történet fejeződik be happy end-el. Hosszú hetek után, azt hittük Zeusz végre révbe ért, de sajnos nem így alakult, újból gazdit keres.Zeusz a tengerész, avagy a megtört szív révbe ért
2014.06.20.
Múlt hétvégén Zeusz kutyánk befészkelte magát új családja otthonába.
Már az első találkozáskor egy hullámhosszon voltak egymással. Sétáltak egy nagyot és utána még hosszan ismerkedtek, Pukival a kis boston terrierrel együtt.
Kistarcsai kutyás családi nap
2014.06.20.
A jó idő beköszöntével rengeteg szabadtéri program kerül megrendezésre szerte az országban.
A Noé Állatotthon is sok helyszínre hivatalos ilyenkor.
Zora túl az operációin
2014.04.28.
Angyalok, a Ti segítségetekkel Zora kutyánk túl van az operációin, az ivartalanításon és a harder mirigy előesést is korrigálták mindkét szemén.
Ha szombat, akkor Noé és corso-zás
2014.03.24.


Van pár elvetemült ember, aki szombatonként nem wellnessbe érzi igazán jól magát, mindinkább a város szélén ahol az árva állatok élnek, a Noé állatotthonban.

Ada túl van a műtéten
2014.03.18.
Mint arról már tudtok, Ada kutyánk szemén, a befelé forduló szempillái miatt, szemhéjplasztikázást kellett elvégezni. A támogatásotoknak köszönhetően Angyalok az operáció megtörtént.A bukás nem feltétlen csak negatív dolog lehet
2014.03.08.


A bukás szó hallatán általában rossz dolgok jutnak az emberek eszébe, pedig mi tudjuk, hogy ennek a szónak pozitív, sőt csodálatos jelentése is lehet.

A csatornából a kanapéra
2014.02.25.
Egy átlagosnak indult reggelen jött a telefon, hogy egy pár napja beköltözött egy cane corso szuka, egy út széli csatornába Albertirsán. Valószínűleg "kedves gazdája" ott szabadult meg tőle, ezért nem mozdult onnan egy tapottat sem a hűséges eb.Amy saját beszámolója
2014.01.02.
Kedves Orsi, Kedves Noésok!
Szeretnék beszámolni az itt töltött eddigi életemről. Mondhatnám, hogy kösz jól vagyok és ennyi, de szeretném, ha tudnátok milyen az életem mióta elköltöztem tőletek.

Angyalok márpedig vannak! Anita emlékére
2013.12.21.


Élt egyszer egy lány, aki nagyon szerette az állatokat mondhatni születésétől kezdve.


Banett, a félénk amazon révbe ért
2013.11.10.


A Bányász család egyik tagja ő....érte is eljött az ideálisnak vélt gazdi....de visszahozták...elhatároztam, hogy nem marad kint a menhelyen, hanem hazaviszem és felkészítem őt egy új és szép életre.

HALOGÉN TÖKPARTI A NOÉ ÁLLATOTTHONBAN
2013.10.29.
....avagy tökfaragó verseny a NOÉs állatokért :) Ha jó a kézügyességed, rendelkezel némi kreatív hajlammal, illetve kedvet érzel egy kis jótékonykodáshoz, akkor várunk téged és tökfej haverodat az Állatotthonban :)

Cane corso barátok találkozója '13.10.05.
2013.10.11.


Az idén is megrendezésre került nyolcadszor, a cane corso baráti találkozó Jászteleken, gyönyörű, nyugodt környezetben. Ezen a kellemes őszi napon eddig nem látott létszámban jelentek meg a fajta rajongói, tenyésztők, gazdák, és persze corsok és ahol a fajtamentést képviselve mi is jelen voltunk. Sok gazdis védencünk is eljött.

SEGÉLYKONCERT az állatokért 2013
2013.09.04.
Buli lesz szeptember 15.-én a NOÉ-ban. Ne csináljatok más programot, itt a helyetek! És hogy mi lesz a program? Megtudjátok a cikkből :)


Nala és Fred II. - Fred beavatása
2013.08.24.


Megint túl vagyunk egy igen jelentős állomáson Fred beszoktatásával kapcsolatban. Mivel a dolog rendkívül, sőt mondhatom várakozáson felül jól sikerült, úgy gondoltam, megosztom az örömünket Veletek is!!!

Mona, a mi kis amazonunk
2013.07.31.
Van egy kutyánk, aki már lassan 2 éve lakik nálunk és nem kell senkinek, pedig jó kutya.

Tetris története, avagy miből lesz a cserebogár
2013.07.31.


Egy félelemmel rettegéssel küzdő kis corso leányként került hozzánk, nem sok jó történhetett eddigi életében, rossz annál inkább. Nem kommunikált, elképesztő félelemmel nézett az emberekre, soványan és kiszolgáltatottan.

Tresy, a fekete démon
2013.07.31.


Ő egy igazi gyöngyszem. Olyan corso ő az, aki rendelkezik mindazokkal a jellembéli tulajdonságokkal, ami egy igazi corsora jellemző.

Medvetalp hercegnő, azaz Fiona révbe ért
2013.06.05.
Kicsi Fionánk boldogan élte mindennapjait, kiegyensúlyozottan, nagyokat hancúrozva Monával, ám egy napon jött a hír, hogy költözni fog hamarosan. Megnyomorított kis corso lánykánk kapott egy esélyt, vagyis egy saját családot az ÉLETTŐL. Köszönjük :)


Nara története
2013.05.06.
Minden rendben volt, tartottuk a kapcsolatot, (mint minden védencünkkel) egyszer aztán a jó hírek helyett, egy borzasztó érkezett, és Nara visszakerült Cane corso csoportunk gondozásába :(


Előző | 1 2 3 4 5. 6 | Következő