Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Következő

Újabb szívszakadásunk: Piccolo
2020.09.30.

Piccolo. Edzett állatvédőként sem könnyű megszokni egy meggyötört, szenvedő állat látványát. Tegnap ismét sürgős segítséget kértek tőlünk, ezúttal a borsodi állatvédők. Az első pár fotó láttán azonnal tudtuk, hogy lépnünk kell.

Orvoshoz járó, aggodalmakkal teli héten vagyunk túl
2020.09.13.

Szokták mondani, hogy „a baj mindig csőstül jön”, és ez a Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésére most nagyon igaz. Az elmúlt egy hétben 3 Corsonk miatt aggódtunk felváltva.

Irie, a cukiságbomba gazdihoz cuccolna
2020.09.02.

Van nekünk egy imádnivaló Cane Corso lányunk, Irie. Már a neve is azt jelenti: mosolygós/boldog, ami ugyan most is igaz rá, de ha végre egy saját családban élhetne, akkor lenne a legigazabb.

Ed Hardy nagyon költözne már
2020.08.23.

Szeretnél egy játékos, pörgős társat, aki mellett soha nem lehet unatkozni? Bemutatjuk Ed Hardyt, a Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésének védencét, aki imádna veled kirándulni és nagyokat túrázni.

Drogo lelke romokban, a mi szívünk darabokban
2020.07.31.

Munkánk során rengeteg félős, lelkileg sérült kutyával találkoztunk már. Volt, amelyik ugatással jelezte, hogy nem kér a társaságunkból, volt, aki menekült, ha megpróbáltunk közeledni, és akadt olyan is, aki egyszerűen elbújt, ha mentünk felé.
Drogo, a Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésének védence a legnehezebb esetek közé tartozik.

Vespa, a csodaszép mackólány gazdit keres
2020.07.19.

Vespa megtanult újra bízni, és várja az Álomgazdit, akiben soha nem kell csalódnia!

A „kemény legények” is szerető gazdiról álmodnak
2020.07.11.

A Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésénél is vannak sajnos „bennragadt” kutyák. Ők azok, akik nem a tipikus cuki-muki Corsok, akikért tolongnának az emberek.
Mi ismerjük őket, és tudjuk, hogy a maguk módján mindegyikőjük igazi kincs, bár inkább a csiszolatlan gyémánt fajtából.
Ők azok, akiken még igencsak dolgoznia kell a gazdinak, és ők azok, akiket csak tapasztalt kézbe adunk örökbe.
Hiszünk benne, hogy valahol vár rájuk is egy tökéletes gazdi, csak jó lenne, ha végre egymásra is találnának.


Kika életmentő műtéten esett át
2020.07.02.

A baj mindig hirtelen, szinte a semmiből érkezik, így történt ez most Kikánál is.
Túl van egy lép eltávolító műtéten, és már szépen gyógyul.

Chance boldogsága
2020.06.26.

Chance, a Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésének gyönyörű, csíkos kislánya hosszú testi-lelki rehabilitáció után múlt hétvégén Álomgazdihoz költözött!

Ginevrának a segítségetekre van szüksége
2020.06.24.

Ginevra a Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésének szépséges csíkos kislánya nagy bajban van.


A Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésének Virtuális találkozója
2020.06.11.

Ha a személyesen nem lehet találkozni, legyünk együtt virtuálisan!

Keressük Csiki Angyalát!
2020.05.20.

Befogadni egy idős, beteg kutyát a legönzetlenebb cselekedet. Tudjuk, hogy darabokra fog törni a szívünk, ha elveszítjük, és ez bármikor megtörténhet, viszont az Ő életében ez lesz az igazi csoda, a legszebb időszak, amire a mindig emlékezni fog!
Csikinek most egy ilyen önzetlen Angyalra lenne hatalmas szüksége!


Virtuális örökbefogadó hét, a Cane Corso Fajtamentésnél
2020.05.12.

A tényleges örökbefogadást alaposan át kell gondolni, fel kell készülni rá, és felelős döntés után szabad csak megtenni. Ha erre még nem állsz készen, akkor fogadj örökbe virtuálisan!
Legyen ez a hét a Noé Cane Corso Fajtamentés virtuális örökbefogadó hete! Állj mellénk, és válaszd ki kedvencedet, akit támogatnál! Reménykedünk benne, hogy minden védencünk legalább virtuálisan gazdira talál a héten!


Új esély...
2020.04.13.

A Húsvét nálunk sajnos nem csak az ünneplésről szól, hiszen ha egy ártatlan élet van veszélyben, akkor menni kell. Keszthelyi állatvédők kérték a segítségünket, és a kapott képek láttán azonnal igent mondtunk. Tegnap megérkezett a Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésének legújabb védence: Chance. Chance, mint esély. Esély egy szebb, jobb, boldogabb életre.

Valóra vált egy álmunk...
2020.04.05.

Mindig hinni kell a Csodákban, mert léteznek!
Egy újabb álmunk vált valóra...

A Corso mentésnél sincs megállás!
2020.04.01.

Bár a Noé Állatotthon kapui zárva vannak a látogatók előtt, de az ÁLLATMENTÉS NEM ÁLLT LE, és ezzel együtt Fajtamentések munkája sem!
A Cane Corso Fajtamentéshez a héten 2 új védenc is érkezett!


Teca ÖRÖMHÍR!!!
2020.03.17.

Bizonyára sokan emlékeztek a mi Tecánkra, a Noé Állatotthon Alapítvány Cane Corso Fajtamentésének girbe-gurba lábú, tündéri védencére.
Igen, ő volt a Valentin napi naptárunk 2. Szívablaka mögött is. Nagyon sokan drukkoltatok neki, hogy eljöjjön érte az Álomgazdi!
Hát most eljött a pillanat, amikor bejelenthetjük: Teca GAZDIS lett!!!


ZÁRVA VAGYUNK!
2020.03.16.
A corona (COVID-19) vírus veszély és a Kormány által kihirdetett vészhelyzetre tekintettel, a Noé Állatotthon Alapítvány BIZONYTALAN IDEIG ZÁRVA TART! Látogatókat, közmunkásokat, közösségi szolgálatosokat nem áll módunkban fogadni!
Örökbefogadás kizárólag telefonon előre egyeztetett konkrét időpontban lehetséges.

Dante hozzáértő gazdi jelentkezését várja
2020.02.26.

Van nagykutyás tapasztalatod? Határozott vagy? Van annyira jó kondid, hogy simán megtartasz egy 50kg-os kutyát? Szereted a kihívásokat?
Ha mindezekre IGEN a válasz, akkor Dante csak rád vár!


Ég veled Zafír, egyetlen Vasladynk…
2020.01.27.

A legnagyobb harcosok is elfáradnak egyszer…
Zafír pedig az volt, egy igazi harcos.
Hihetetlen élni akarása példaértékű volt, mindenkit lenyűgözött. Sokszor nézett már szembe a halállal, de mindig legyőzte, és megmutatta, hogy ő az erősebb.
Most viszont elfáradt, belefáradt a sok küzdelembe. Mi pedig csak állunk könnyes szemekkel, összetört szívvel, és nem akarjuk elhinni, nem akarjuk elfogadni, hogy ez így végződött.


1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Következő