Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 3 4 5 | Következő

Noé Cane Corso Fajtamentés 2021 évi beszámolója
2022.01.16.

Egy újabb évet tudhatunk magunk mögött, és ez a 2021 nem egy szokványos év volt.
Ennyiszer talán sosem voltunk még a hullámvasút legmélyén, mint az elmúlt évben.
A bezárások és korlátozások nagyon megnehezítették az életünket. Kevesebb érdeklődő, kevesebb adomány, kevesebb örökbefogadó, és ezáltal kevesebb Corso, akin segíteni tudtunk helyhiány miatt.
Őszintén szólva örülünk is, hogy vége lett, és hatalmas reményekkel vágunk neki az Új évnek.


Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban 2021
2021.09.30.
Állatok Világnapja a Noé Állatotthon Alapítványban 2021
A vegetarianizmus és az erőszakmentesség világnapja
2021 október 3. vasárnap 10:00 és 16:00 óra között
Helyszín: NOÉ Állatotthon (Budapest, XVII. kerület, Csordakút utca vége)

Corso Kurír 2021 januári összefoglaló
2021.02.09.

Az év első hónapja sem telt el eseménytelenül. Érkeztek ismét új védencek, és sajnos a várólistánk is hosszabbodott már most. Viszont szerencsére nem maradtak el a boldog pillanatok sem, amit a gazdásodások jelentenek.

Noé Cane Corso Fajtamentés 2020. évi beszámolója
2021.02.07.

A 2020-as év mindenki számára más volt, mint az eddigiek. A COVID 19 vírus felborította a megszokott életünket és a Noé Állatotthon is az év nagy részében zárt kapuk mögött működött.
Bármennyire is más volt minden, a mi munkánk ugyanúgy zajlott folyamatosan.
2020-ban is megpróbáltunk a lehető legtöbb bajba jutott Corsonak segíteni, és szerencsére az örökbefogadások sem maradtak el.


Corso Kurír 2020 decemberi összefoglaló
2021.01.13.

Az év utolsó hónapját is zárt kapuk mögött kellett töltenünk, ráadásul az év legjobban szívet melengető rendezvénye, az Állatok Karácsonya is elmaradt. Ezek után már csak abban bízunk, hogy az Új Év tényleg hoz valami változást, és visszakapjuk a régi életünket, védenceink pedig a hőn szeretett szombati nyílt napokat/ sétáltatókat! Hiányoztok!
Persze a munkánk nem állt meg most sem, és többen már meleg otthonban tölthették az ünnepeket!

Corso Kurír 2020 novemberi összefoglaló
2020.12.13.

Ebben a hónapban is akadt bőven tennivalónk. Sajnos az új COVID19 intézkedések miatt újra b kellett zárni a Noé Állatotthon kapuit, ami nagyban megnehezíti a helyzetünket több szempontból is. A mentések természetesen nem álltak meg és az örökbefogadókat is nagyon várjuk védenceinkkel együtt szombatonként, telefonon előre egyeztetett időpontban.

Corso Kurír 2020 októberi összefoglaló
2020.11.02.

Az októberi hónapunk igencsak mozgalmasra sikeredett. 5 védencünk is Álomgazdira talált, így a segítségre várók közül is többet tudtunk fogadni, és ismét átélhettünk CSODÁKAT is!

Corso Kurír 2020 szeptemberi összefoglaló
2020.10.08.

A szeptemberi hónapban a boldog gazdisodások mellett ismét voltak bekerülők, köztük egy borzalmas állapotban lévő is, akiért rohannunk kellett…

Corso Kurír 2020 augusztusi összefoglaló
2020.09.03.

Hihetetlenül gyorsan eltelt ez a hónap is, sőt az egész nyár. Unatkozni most sem volt időnk, hiszen folyamatosak a megkeresések, mi pedig próbálunk sakkozni, hogy tudjuk fogadni a bajba jutott Corsokat. Sajnos rengetegen várják még várólistán, hogy bekerülhessenek, de amíg nem tudunk gazdásítani, addig nagyon korlátozottak a lehetőségeink.

Corso Kurír 2020 júliusi összefoglaló
2020.08.16.

Július volt az első teljes hónap a COVID19 óta, amikor a Noé Állatotthon újra nyitva volt a látogatók előtt. Szerencsére sokan kezdenek visszaszokni a szombati nyílt napokhoz, és jönnek sétáltatni, nézelődni, ismerkedni.
Nagy öröm ez számunkra, hiszen így több idő jut egy-egy védencre, és több alkalommal lett már egy szimpla sétáltatásból a végén gazdisodás!


Corso Kurír 2020 júniusi összefoglaló
2020.07.06.

Június nálunk a csíkos kutyák hónapja lett, ugyanis mind a 4 új védencünk, aki ebben a hónapban érkezett, ilyen színű. Most is folyamatosan érkeztek a megkeresések, segítségkérések. Ennyi idő és tapasztalat után is hihetetlen számunkra, hogy ennyi Corso szorul segítségre. Próbálunk a lehető legtöbbnek segíteni, de a mi lehetőségeink is végesek… Érkeznek a kutyák, mégis egyre hosszabb a várólista…
Szerencsére azért boldog gazdisodásokról is beszámolhatunk, ami mindig erőt ad a legkilátástalanabb helyzetekben is!


Corso Kurír 2020 májusi összefoglaló
2020.06.07.

Elmaradt rendezvények, elmaradt nyílt napok… Nagyon szeretnénk már visszakapni a régi életünket, de mindent megteszünk érte, hogy védenceink a lehető legkevesebbet vegyék észre ebből a szörnyű helyzetből. Szerencsére azért érdeklődők Májusban is voltak, hiszen előre egyeztetett időpontban lehet jönni, ismerkedni védenceinkkel.

Corso Kurír 2020 áprilisi összefoglaló
2020.05.03.

Bár a Noé Állatotthon kapuja egész hónapban zárva volt, ettől függetlenül a munkánk nem állt meg.
Áprilisban is érkeztek új védencek, és szerencsére a gazdisodások sem maradtak el.
Corsoink folyamatosan várják az Álomgazdik jelentkezését elérhetőségeinken. Ismerkedés továbbra is csak előre egyeztetett időpontban, a kapun kívül lehetséges!


Corso Kurír 2020 márciusi összefoglaló
2020.04.03.

Bár hónap közepétől a látogatók előtt zárva a Noé Állatotthon, de az élet nem állt meg fajtamentésünknél sem. A bajba jutottakon ugyanúgy segítünk, és szerencsére gazdisodások is voltak.
Érdeklődni kutyáinkról továbbra is lehet elérhetőségeinken, de az ismerkedés csak előre egyeztetett időpontban, a kapunk kívül történhet! Kutyáink töretlenül várják az Álomgazdik jelentkezését, és mi is, hiszen amíg nincs szabad helyünk, addig nem tudunk több Corson segíteni. A várólista pedig csak egyre hosszabb…


Corso Kurír 2020 februári összefoglaló
2020.03.03.

Bár február az év legrövidebb hónapja, ezt nem igen vettük észre, mert rengeteg teendőnk volt.
Folyamatosan érkeznek a segítség kérések. Már most ott tartunk, hogy várólistát kell ismét vezetünk, és nem tudunk mindenkinek azonnal segíteni, annyian vannak…


Corso Kurír 2020 januári összefoglaló
2020.02.03.

Éppen csak elkezdődött az év, de már most ömlenek be hozzánk a segítség kérések. Már most úgy látjuk, hogy egy újabb nehéz év elé nézünk, de nem adjuk fel, és folytatjuk a szélmalomharcunkat.
Januárban sajnos ismét volt részünk gyászban, de szerencsére sok örömben is.


Noé Cane Corso Fajtamentés 2019. évi beszámolója
2020.01.08.

A 2019-es év minden eddiginél megterhelőbb volt Fajtamentésünk számára, lelkileg és fizikailag egyaránt. Sajnos a Cane Corso még mindig divatkorát éli, aminek köszönhetően egyre több a szaporító, és a felelőtlenül, meggondolatlanul vásárló ember is.
A közösségi oldalak folyamatosan tele vannak az eladó kölykök hirdetéseivel, de ritkán esik szó a fajtabetegségekről, és arról, hogy bizony nem megfelelő, következetlen nevelés mellett ez a fajta hatalmas gondokat okozhat.


Corso Kurír 2019 decemberi összefoglaló
2020.01.06.

Elkészült a 2019-es év utolsó havi összefoglalója, a decemberi Corso Kurír. Olvassátok szeretettel. Természetesen 2020-ban is folytatjuk! :)

Corso Kurír 2019 novemberi összefoglaló
2019.12.03.

A novemberi hónap is a lassan már megszokott érzelmi hullámvasút volt. Volt részünk örömökben, bánatban, és gyászban. Sajnos ebben a hónapban is több kutya került be, mint amennyit örökbe tudtunk adni, így vannak olyan megkeresések, amiket nem tudunk azonnal megoldani.

Állatok Karácsonya a Noé Állatotthon Alapítványban
2019.11.25.
2019. december 8-án, VASÁRNAP rendezzük meg a már hagyományos Állatok Karácsonyát a Noé Állatotthon Alapítványban. Helyszín: Noé Állatotthon Alapítvány 1171 Budapest, Csordakút utca vége


1. 2 3 4 5 | Következő