Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


Húsvéti állatságok a NOÉ Állatotthonban 2015.04.05. vasárnap
2015.03.17.


Idén is szervezünk NOÉS Húsvéti mulatságot! 2015. április 5-én vasárnap, 11 és 14 óra között várjuk a kicsiket és a nagyokat, állatsimogatóval, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel és vetélkedőkkel. Nyuszival, birkával, kacsával, csibével, kecskével és még ezer állattal várunk mindenkit szeretettel!

Légy FelelősEBb! – Télen is
2014.12.07.
Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Kutyabarát.hu szervezésében a Légy FelelősEBb! előadássorozat következő programja, amely újra hasznos és érdekes információkkal szolgál a látogatóknak.
A belépő 500 Ft. melyből a NOÉ Állatotthon Cane Corso fajtamentő csoportját támogatják a rendezők.
Húsvéti Ünnepi Nyitvatartás - 2014
2014.04.17.
2014. április 21-én, Húsvét hétfőn Állatotthonunk ZÁRVA TART. Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk minden látogatónknak, önkéntesünknek és támogatónknak :)

Fotó- és rajzpályázat - Ne hagyd elúszni!
2014.03.31.
Újabb meghökkentő pályázat, újabb kihívások, feladatok elé állítunk Titeket és kedvenceiteket. Részletek a cikkben...

Cane corso barátok találkozója
2013.09.25.


Október 5-én újra megrendezésre kerül Jászteleken a Cane corso barátok találkozója. Gyertek-gyertek!!!Hőségriadó - Fontos információk!
2013.06.17.
Szinte ránk tört a nyár a vakációval egy időben. A korábbi szélsőséges időjárás helyett állandó 30 fok feletti hőmérséklet embernek és állatnak egyaránt megterhelő fizikailag. Nagyon oda kell figyelnünk háziállatainkra. Jöjjön néhány jó tanács ezzel kapcsolatban.

Alternatív módszer a kullancsok elleni védekezésre
2013.05.28.
A kullancsszezonnak soha nincs vége! Íme egy egészségre nem ártalmas, de rendkívül hatékony, természetes alapú szer, mellyel megóvhatja kedvencét a kullancsok ellen! Rendelhető akár a facebook-on keresztül is, Patadokinál.

2012. szeptember 16. - SEGÉLYKONCERT A NOÉs ÁLLATOKÉRT!!
2012.08.30.
Buli lesz szeptember 16-án a NOÉ-ban. Ne csináljatok más programot, itt a helyetek! És hogy mi lesz a program? Megtudjátok a cikkből :)

Még mindig nagyon keressük Lolát!
2012.07.25.


Ecseren az Ady utcában látták Lolát, többször feltűnt, de megfogni sajnos nem lehet, mert nagyon fél. Arra kérünk mindenkit, aki esetleg arra lakik, és tud segíteni, hogy becsalja a kertjébe tegye meg, és hívjon minket, azonnal megyünk érte.

Köszönjük!!

VIGYÁZAT - HŐSÉGRIADÓ
2012.06.18.
A szélsőséges időjárás, a rekkenő hőség nem csak az embereket, de az állatokat is veszélyezteti. Kedvenceink hozzánk hasonlóan hőgutát kaphatnak, kiszáradhatnak és akár el is pusztulhatnak, ha nem vigyázunk rájuk!

Kutyaiskola nyílik a NOÉ Állatotthonban
2011.10.26.
2011 november 05.-én megnyitja kapuit Budapesten a harmadik tükörmódszer szellemében oktató kutyaiskola, amely a Noé állatotthonnal szorosan együttműködve, területileg is azonos helyen szeretne megoldást nyújtani minden kutyásnak, akik mindkét fél számára élhető viszonyt szeretnének kialakítani kedvencükkel. Szeretettel várunk mindenkit. Érdeklődni, tanfolyamra jelentkezni a +36 70 369 2999-es számon ill. a http://rakoscsabai.kutyasuli.hu/ oldalon lehet!
A NOÉ Állatotthontól örökbefogadott kutyák kedvezményes áron vehetnek részt a tanfolyamokon!

Állatok Világnapi Felvonulás
2011.09.25.
2011. október 2. vasárnap - Állatok Világnapi FELVONULÁS és MEGEMLÉKEZÉS az emberi kapzsiság, szórakozás és anyagi haszonszerzés állatáldozatairól!

Mi kell egy corsonak akit örökbe fogadunk
2011.06.21.
Mielőtt örökbe fogadunk egy cane corsot, ismernünk kell a fajtát annak jellegzetességét, a temperamentumukat, mozgásigényüket a fajtában előfordulható betegségekről sem árt tudni. Tudni mekkora szeretetre képesek és játékosak, ugyanakkor határozott és betolakodót nem tűr, szívesen tanul engedelmességet és akar megfelelni a gazdájának.

Örökbefogadva - kutyás antológia
2011.01.28.
Megjelent egy könyv örökbefogadott kutyák történeteivel.
Nem híres írók művei, hanem olyan gazdáké, akik fontosnak tartották, hogy tollat ragadjanak, s leírják kedvencünk történetét, hogy bemutassák: így is lehet.

Egy mentett kutya éppen úgy képes és alkalmas szeretetet adni, mint pedigrés társai, nem lesz egyikük sem jobb vagy rosszabb, de a gazdijelölteknek fel kell ismerni a saját igényeiket és tisztában kell lenniük korlátaikkal.


Iszapkatasztrófa ÁLLATÁLDOZATAI
2010.10.09.
Döbbenet, fájdalom és kilátástalanság – ezzel szembesültek a NOÉ Állatotthon Alapítvány munkatársai, amikor szerdán reggel megérkeztek a katasztrófa sújtotta településekre. Az iszapáradat elsodort mindent, emberéleteket követelve és nem kímélte az állatokat sem. A katasztrófa első hírei után azonnal megkezdte az Alapítvány az állatok mentésének szerezését.

Felvonulás az Állatok Világnapján
2010.09.26.
Idén is lesz felvonulás az Állatok Világnapja alkalmából a korábbi években már megszokott módon, útvonalon és időben.

Fontos, érdekes linkek
2010.04.21.
Kattintson bátran!

Tudnivalók a cane corso fajtáról
2010.03.30.
A fajta hazája Olaszország, de 1994 óta hazánkban is egyre többen választják társul az egykori gladiátorkutyát.