Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4. 5 | Következő

„Csokipapírral az állatokért!”
2012.08.15.
Hódíts a bûnös élvezeteknek úgy, hogy közben Magyarország egyik legnagyobb állatotthonát, és közel 1000 védencét támogatod!

Két fiatal cane corso segítséget vár
2012.06.20.
Race a fiatal talált kutyánk, aki nagyon kedves, jóindulatú és Rio is aki nemrég került vissza a fajtamentés gondozásába.

Duplázza meg adományát!
2012.06.17.
Csatlakozzon Ön is a Pedigree Örökbefogadási Programjához, támogatását a Pedigree most megduplázza!

NOÉ Állatotthon Alapítvány 2012. kampány / kisfilm
2012.05.21.
Mi hiszünk a csodában, és Te?


NOÉ Állatotthon Alapítvány 2012. kampányspot Pulcsival
2012.02.29.


Adó 1% felajánlása
2012.02.17.
Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk:

18169696-1-42Rendelkezõ nyilatkozat letöltése


Vigyázat, petárdák!
2011.12.27.
A szilveszteri petárdázáskor minden évben állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza. Ezért kérjük a gazdákat, hogy december 31-én és január 1-jén egész nap tartsák kedvencüket biztonságos helyen, bezárva. Nemcsak a petárdák, de az egyéb, kisebb hanghatással járó pirotechnikai termékek is sokkolóan hathatnak házikedvenceinkre. Budapest legnagyobb állatotthona ezért arra kéri az állattartókat: fokozottan figyeljenek oda négylábú társaikra az ünnepek alatt és már Szilveszter elõtt gondoskodjanak az állatok biztonságáról.

SOS meleg hely kellene DRILLnek!
2011.12.11.
Megérkezett a tél, sajnos a rossz idõ nem tesz jót Drillnek, akit 4 hónapja súlyos gerincsérvvel operáltak. A lebénult kutyát egyszerûen kidobták és a sorsára hagyták. Jelenlegi ideiglenes befogadójánál hatalmas szeretetben, odafigyelésben és lelkiismeretes ápolásban van része, de sajnos olyan fûtött meleg helyet, ahova nem sok lépcsõn kellene feljutnia, nem tud biztosítani neki. SOS meleg hely kellene Drillnek, mert a hidegben teljesen lebénulhat újra.

Állatmentõk Karácsonya - Szavazz Zsuzsára!
2011.11.21.
Az elsõ és legfontosabb, bocsánat Zsuzsi, hiszen Te nem is tudod, hogy mit szervezkedünk itt, a hátad mögött!
Na szóval, amikor megérkezett hozzánk a facebookon szervezõdõ Állatmentõk Karácsonya akcióról a nevezési lehetõség, azonnal Zsuzsa - Jaczkovszky Zsuzsa, J.Zsuzsa, Minis Zsuzsi - ki, hogy ismeri jutott eszünkbe. Az akció lényege, hogy állatvédõket lehet nevezni,olyanokat akik egész éves munkájukkal kiérdemlik, hogy egy különleges elismerésben legyen részük. Nem kérdés Zsuzsi évtizedek óta az egyik meghatározó alakja a magyar állatvédelemnek, sok ezer kutya köszönheti neki, hogy hazajutott vagy új szeretõ családot kapott! Szavazzatok Jaczkovszky Zsuzsára - ITT! - Lájk a fényképre!

Megnyertük az 1000 eurót! Köszönjük!
2011.11.20.
Német partnerszervezetünk és persze TI segítségetekkel kutyáink egy része vadiúj, duplafalu, hõszigetelt kutyaházakat kap 1000 EURO értékben.
Köszönjük mindenkinek, aki megosztotta, szavazott és támogatott bennünket.

Segíts, hogy melegben alhassanak avagy luxuslakosztályt minden kutyának!
2011.10.24.
Segíts, hogy melegben alhassanak avagy luxuslakosztályt minden kutyának!

Német partnerszervezetünk benevezett egy nagyszabású versenyre: az ING-DiBa 1000 eurót adományoz azon egyesületeknek, amelyek bekerülnek az elsõ 1000 közé. Hogy melyik legyen benne az ezerben, azt az internethasználók döntik el – azaz Te is! Ehhez nem kell mást tenned, mint a home4dogs-ra szavazni az alábbi linken:
https://verein.ing-diba.de/sonstiges/38446/home4dogs-uin-ev
És mi lenne az 1.000 euró sorsa, ha õk nyernék meg? Hõszigetelt, duplafalú, mûanyag kutyaházakat vennének a NOÉ Állatotthon MiniMenhely részlegének kutyái részére, hogy ne kelljen a téli hidegben fagyoskodniuk. Az akció NOVEMBER 15-ig tart!

SEGÉLYKONCERT 2011. szeptember 18. vasárnap
2011.09.06.


Drill története
2011.08.06.
Drill vagyok, legalábbis ezt a szót mondják és rám néznek. Ez lenne a nevem? Nem értem mi történik velem.

Szombati kutyázás
2011.07.05.
Kedves örökbe fogadó corso Gazdik és leendõ Gazdik! Nagy öröm számunkra, hogy nem a szaporítók zsebét gazdagítottátok, hanem megmentetek annyi corsot. Kölyköt és felnõttet egyaránt és boldog tartalmas életet biztosítotok számukra. Az állatotthonban lévõ corsok számára szeretnénk segítséget kérni, szombatonként

Kennelépítésre gyûjt fajtamentõ csoportunk
2011.06.24.


Cane corso fajtamentõ csoportunk kennelépítésre gyûjt. Kérjük a fajta rajongóit, hogy segítsenek fajtamentõ csoportunknak adományaikkal, hogy az állatotthonban újabb kennelt építhessünk a programba bekerülõ kutyusok számára.


Az ideiglenes befogadók munkája -Blake az 5 hónapos cane corso fejlõdése.
2011.04.15.

Blake tipikusan az a kutya akitõl valamilyen módon megváltak, pedig fantasztikus lehetõségek rejlenek benne. A fajtamentõk célja, hogy ezek a kutyák harmonikus kapcsolatban éljék további életüket gazdáiknál, ezért feladatuk nem csak a végleges gazdi ügyes kiválasztása, hanem a kutyák felkészítése, elõnevelése is. Az ideiglenes gazdik szerepe tehát nem valami kutyapanzióshoz hanem sokkal inkább egy mentoréhoz hasonlít, aki segíti a kutyák gyógyulását, beilleszkedését.

Miért jó önkéntesnek lenni?
2011.03.29.

Leszögezném, nem az az irományom célja, hogy a „hitetleneket” meggyõzzem, és rávegyem, hogy önkénteskedjenek. Nem. A célom az, hogy csak egy kicsit is megértsék azt, hogy miért csináljuk, persze nem beszélhetek igazán többes számban, mert a többiek konkrét indítékait nem tudom.
Én miért csinálom: Legelsõ sorban azért, mert imádom az állatokat.


Kullancs szezon
2011.02.22.
Lassan itt a kullancs szezon :((Nilda története
2011.02.21.
Nilda vagyok, egy 16 hónapos cane corso kislány. Gazdáim körében nagyon boldogan éltem, mikor sajnos megsérült a lábam.


Adó 1% felajánlása
2011.02.18.

Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk:

18169696-1-42Noé az Életért Közösség:

Technikai szám:2006


Rendelkezõ nyilatkozat letöltése


Előző | 1 2 3 4. 5 | Következő