Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3. 4 5 | Következő

Shanonnak segítségre van szüksége
2015.04.14.


Shanon az egyik új kutyánk, aki a váci menhelyrõl került a NOÉ Állatotthon cane corso fajtamentésének gondozásába.
Sajnos õ is egészségi problémákkal küzd. A mellsõ lábain két duzzanat jelzi, hogy gond van és a másik nagy baj, hogy az egyik hátsó lábára sántít.

4 szervezet 1 cél - Állj mellénk!
2015.02.12.
Aki ismer minket, munkásságunkat az tudja, évek óta segítünk, nem csak állatokon...
Most újra megtesszük, és ezúttal egy kicsit nagyobb fába vágtuk a fejszénk. 4 szervezet fogott össze 1 cél érdekében.

SOS ideiglenes kell Ivy-nak!!!
2015.01.30.


Angyalok! Most nagyon kell a segítségétek! Nagyon nagy bajban vagyunk ….

Újra baj van ……. nagyon nagy baj!
2015.01.27.


Ivyt 2014.12.31.-én találtak a 16. kerületben nagyon rossz állapotban, semmilyen azonosítóval nem rendelkezett. Megtalálói nem hagyták cserben, otthont adtak neki, amíg érte mentünk.

Trewis segítséget kér.....
2015.01.20.
Sziasztok Angyalok, Trewis vagyok. Most 6 éves és volt gazdám......egy darabig, még suhanc koromban kerültem hozzá, aztán egyszer csak visszahozott már jó ideje....ADOMÁNYOZZ ÉLETET!
2015.01.08.
Mi történik egy gázolást túlélõ kutyával? Hová kerül hosszú évek után a láncra vert állat, akit végre megmentett valaki? Ki ápolja a bántalmazott, megkínzott állatokat?
Az Adjukössze.hu oldalon futó gyûjtõakciónk célja a NOÉ Állatotthon kórházrészlegének felújítása. Az adománygyûjtés 2015. március 5-ig tart. Kérjük, segítsetek egy megosztással, és járuljatok hozzá kórházrészlegünk felújításához, hogy állataink jó körülmények között rehabilitálódhassanak és gyógyulhassanak. Hálásan köszönjük!

KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2014.12.09.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethetõ, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!

A hét corsoja: Marina
2014.11.03.
Az élete nem lehetett egy habos torta, hiszen egy falu szélén rakták ki õt teljesen leromlott testi állapotban, megtört lélekkel, kb. 6 éves lehetett.Két gyönyörûség kér segítséget
2014.10.09.
A gyömrõi Kutyamentsvár Állatmenhelyrõl hozzánk került két csodaszép cane corso.Azonnal IDEIGLENES befogadóra lenne szükségünk! Konkrét életmentés!
2014.09.17.


Egy szörnyû állapotban lévõ, iszonyú helyrõl szabadult cane corso fiúnak van szüksége segítségre, AZONNAL IDEIGLENES BEFOGADÓRA!

Szemezz velünk :)
2014.09.17.
Nézz szembe vele, milyen jófej vagy! Egész évben szemezhetsz a NOÉ védenceivel, akiket TE támogattál a naptár megvásárlásával! Állati jó év végi ajándék cégeknek és magánszemélyeknek is.

Támogasd védenceinket, vásárolj NOÉs falinaptárat!
2014.09.04.
Frissen, ropogósan, korlátozott darabszámmal megérkezett a 2015-ös, A3 méretû, az állatotthon védencei által népszerûsített falinaptár, amelynek megvásárlásával a NOÉ Állatotthont támogatod.

LEGYÉL JÓFEJ ÉS TRENDI! SEGÍTS, ÉS NYERJ!
2014.07.22.
Legyél jófej és trendi ! Segíts, és nyerj! Adományozz minimum 2.000 Ft-ot állataink orvosi költségeire, és nyerd meg a GARMIN menõ cuccainak egyikét, vagy akár mindkettõt. Dupla adomány, dupla esély!
Akció idõtartama: 2014. július 24 - augusztus 31.

A csepeli ördögfiókák segítségre várnak
2014.07.10.
Corso tulajdonosok, corso imádók, corso nélkül élni nem tudók és persze minden Angyal, mint már nagyon sokan értesültetek róla, a múlt heti csepeli rajtaütésbõl a NOÉ Állatotthon / Cane corso fajtamentõ csoportjához is kerültek kölykök. 5 darab kb. három hónap körüli kis égedelem, akiknek most nagyon nagy szükségük van a segítségetekre.


Rhea és az õ popsipuklia
2014.06.03.
Úgy tûnik ez a popsipuklik hete, több kutyánk is átesett az elmúlt napokban puklieltávolítós operáción.
Köztük szegény háromlábú Rhea cane corsonk, is hasonló cipõben, akarom mondani popsiban járt.Lada, avagy öreglány nem vénlány...
2014.05.29.
Lada már nem kölyök és nem is fiatal. 7 éves vágott fülû cane corso szuka. A teste mesél az eddigi életérõl... Az ivartalanítással együtt egy jóindulatú daganatot is eltávolítottak róla.


Egy corso kiáltása …….!
2014.05.15.
Zeuszt a gazdája adta le …. az indok a sablon, amit már annyiszor hallottunk: családi okok és idõhiány.
Másfél éves, ennyit tölthetett szeretõ (?) családban és kitették a szûrét.Zora az operációja kapujában
2014.04.07.


Zora az Illatos úti ebrendészeti teleprõl került a Noé cane corso fajtamentés gondozásába.
Sajnos mindkét szemén harder mirigy(harmadik szemhéj)elõreesése van.

Ada operációra vár
2014.02.20.


Ada egy 6 éves cane corso szuka, akit "gazdája" adott le a Cane corso fajtamentõ csoportunknak. Nála pár hónapot töltött csak a kutya, õ is kapta valakitõl....


Ideiglenes befogadókat keresünk cane corsoink számára
2014.01.28.


Egyre több cane corso kerül gondozásunkba -hiszen, mi senkit nem hagyunk cserben- éppen ezért a már meglévõ ideiglenes helyeink tele vannak és sajnos kevésnek bizonyulnak. Igyekszünk minden corsonak megfelelõ helyet biztosítani a gazdira találásig, ezért szeretjük õket családoknál elhelyezni. A fajtamentõk célja, hogy ezek a kutyák harmonikus kapcsolatban éljék további életüket gazdáiknál.


Előző | 1 2 3. 4 5 | Következő