Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 4 5 | Következő

Athos ... sosem voltunk még ilyen nehéz helyzetben :(
2016.08.09.
Athos, az óriásbébink túl van az elsõ, legsürgõsebb mûtéten. Mint tudjátok szerencsétlen kutyánk nem sikerült a szemét megmenteni, el kellett távolítani. :(


Új védencünk: Athos.....
2016.07.15.
Õ Athos <3 a NOÉ Állatotthon Cane Corso Fajtamentésének legújabb védence ... :(Tresy kinövése....
2016.05.24.
Nálunk a NOÉ Állatotthonban, ahol ennyi kis védencünk lakik, minden napra jut valami történés.Újra segítséget kér a NOÉ cane corso fajtamentés...
2016.03.04.
Most Mona került bajba. Sajnos a bûzmirigyével visszatérõ problémái vannak.
Bosco a gyógyulás útján...
2016.02.22.
A nevem BOSCO és már biztosan olvastatok rólam.
Nagyon szeretnék meggyógyulni és minél elõbb egy igazi gazdira találni!


GAZDIM hol vagy????
2016.01.29.
Nagy, bújós, kedves mackó vagyok.... Keresem végleges, szeretõ családomat, meghálálom jeligére.. :)


Lord "szépség" foltjai........
2016.01.29.
Lord bõrét napi szinten kezeljük, amit nagyon hõsiessen visel, na jó néha dörmög egy kicsit, de ez tõle már majdnem hogy kötelezõ :)
Rhea segítséget kér.....
2016.01.05.
Corsos Angyalok S.O. S.!

Nagy baj van, Rhea hasán és nyakán hatalmas daganat alakult ki szinte a semmibõl. Ahogy észre vettük azonnal orvoshoz került és a lehetõ leghamarabb mûteni kell.Corsok levele a Jézuskához.....
2015.12.07.
Hálásak lennénk ezért a sok cuccért, de mégis, a legnagyobb szükségünk sok sok szeretõ, felelõsségteljes gazdira lenne. Jó meleg otthonra, simikére, játékra, megbecsülésre.KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2015.12.03.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethetõ, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!Trevis kutyánk ismét bajban.... :(
2015.10.01.


Trevis kutyánkat az ág is húzza...napi gyógyszeres kezelése mellett újabb baj történt vele.....

Trevis Angyala hol vagy....??
2015.07.21.
Sziasztok Angyalok!
Ugye megismertek?
Trevis vagyok, 6 éves, tigriscsíkos, vágatlan fülû és farkú, leadott kan a hivatalos forma szerint.

Segíts megvédeni Õket! Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét!
2015.06.25.
Védelmet kérünk kutyusaink számára! Mi már megmentettük õket a szenvedéssel, betegséggel és éhezéssel teli, sivár szeretet nélküli életükbõl. De néhány apró élõsködõ továbbra is szeretné megkaparintani! A bolhák a vérükre pályáznak, a kullancsoknak az életük kell! Segíts megvédeni Õket! Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét! Nem kell mást tenned, csak ajándékozod meg a kutyusainkat bolha és kullancsriasztó nyakörvvel!

Shanonnak segítségre van szüksége
2015.04.14.


Shanon az egyik új kutyánk, aki a váci menhelyrõl került a NOÉ Állatotthon cane corso fajtamentésének gondozásába.
Sajnos õ is egészségi problémákkal küzd. A mellsõ lábain két duzzanat jelzi, hogy gond van és a másik nagy baj, hogy az egyik hátsó lábára sántít.

4 szervezet 1 cél - Állj mellénk!
2015.02.12.
Aki ismer minket, munkásságunkat az tudja, évek óta segítünk, nem csak állatokon...
Most újra megtesszük, és ezúttal egy kicsit nagyobb fába vágtuk a fejszénk. 4 szervezet fogott össze 1 cél érdekében.

SOS ideiglenes kell Ivy-nak!!!
2015.01.30.


Angyalok! Most nagyon kell a segítségétek! Nagyon nagy bajban vagyunk ….

Újra baj van ……. nagyon nagy baj!
2015.01.27.


Ivyt 2014.12.31.-én találtak a 16. kerületben nagyon rossz állapotban, semmilyen azonosítóval nem rendelkezett. Megtalálói nem hagyták cserben, otthont adtak neki, amíg érte mentünk.

Trewis segítséget kér.....
2015.01.20.
Sziasztok Angyalok, Trewis vagyok. Most 6 éves és volt gazdám......egy darabig, még suhanc koromban kerültem hozzá, aztán egyszer csak visszahozott már jó ideje....ADOMÁNYOZZ ÉLETET!
2015.01.08.
Mi történik egy gázolást túlélõ kutyával? Hová kerül hosszú évek után a láncra vert állat, akit végre megmentett valaki? Ki ápolja a bántalmazott, megkínzott állatokat?
Az Adjukössze.hu oldalon futó gyûjtõakciónk célja a NOÉ Állatotthon kórházrészlegének felújítása. Az adománygyûjtés 2015. március 5-ig tart. Kérjük, segítsetek egy megosztással, és járuljatok hozzá kórházrészlegünk felújításához, hogy állataink jó körülmények között rehabilitálódhassanak és gyógyulhassanak. Hálásan köszönjük!

KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2014.12.09.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethetõ, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!


Előző | 1 2. 3 4 5 | Következő