Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5.

Drill története
2011.08.06.
Drill vagyok, legalábbis ezt a szót mondják és rám néznek. Ez lenne a nevem? Nem értem mi történik velem.

Szombati kutyázás
2011.07.05.
Kedves örökbe fogadó corso Gazdik és leendõ Gazdik! Nagy öröm számunkra, hogy nem a szaporítók zsebét gazdagítottátok, hanem megmentetek annyi corsot. Kölyköt és felnõttet egyaránt és boldog tartalmas életet biztosítotok számukra. Az állatotthonban lévõ corsok számára szeretnénk segítséget kérni, szombatonként

Kennelépítésre gyûjt fajtamentõ csoportunk
2011.06.24.


Cane corso fajtamentõ csoportunk kennelépítésre gyûjt. Kérjük a fajta rajongóit, hogy segítsenek fajtamentõ csoportunknak adományaikkal, hogy az állatotthonban újabb kennelt építhessünk a programba bekerülõ kutyusok számára.


Az ideiglenes befogadók munkája -Blake az 5 hónapos cane corso fejlõdése.
2011.04.15.

Blake tipikusan az a kutya akitõl valamilyen módon megváltak, pedig fantasztikus lehetõségek rejlenek benne. A fajtamentõk célja, hogy ezek a kutyák harmonikus kapcsolatban éljék további életüket gazdáiknál, ezért feladatuk nem csak a végleges gazdi ügyes kiválasztása, hanem a kutyák felkészítése, elõnevelése is. Az ideiglenes gazdik szerepe tehát nem valami kutyapanzióshoz hanem sokkal inkább egy mentoréhoz hasonlít, aki segíti a kutyák gyógyulását, beilleszkedését.

Miért jó önkéntesnek lenni?
2011.03.29.

Leszögezném, nem az az irományom célja, hogy a „hitetleneket” meggyõzzem, és rávegyem, hogy önkénteskedjenek. Nem. A célom az, hogy csak egy kicsit is megértsék azt, hogy miért csináljuk, persze nem beszélhetek igazán többes számban, mert a többiek konkrét indítékait nem tudom.
Én miért csinálom: Legelsõ sorban azért, mert imádom az állatokat.


Kullancs szezon
2011.02.22.
Lassan itt a kullancs szezon :((Nilda története
2011.02.21.
Nilda vagyok, egy 16 hónapos cane corso kislány. Gazdáim körében nagyon boldogan éltem, mikor sajnos megsérült a lábam.


Adó 1% felajánlása
2011.02.18.

Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk:

18169696-1-42Noé az Életért Közösség:

Technikai szám:2006


Rendelkezõ nyilatkozat letöltése

Segítség a kölyköknek!!!!
2011.02.05.
Jelenleg három 5 hónapos kölyök van a gondozásunkba.
Szeretnénk nekik megadni amire szükségük van a fejlõdésükhöz. Ebben kérnénk segítséget, hogy megfelelõ minõségû kölyök kutyáknak való tápot egyenek.

Ideiglenes befogadókat keresünk cane corsoink számára!
2011.01.28.Egyre több cane corso kerül gondozásunkba -hiszen, mi senkit nem hagyunk cserben- éppen ezért a már meglévõ ideiglenes helyeink tele vannak és sajnos kevésnek bizonyulnak. Igyekszünk minden corsonak megfelelõ helyet biztosítani a gazdira találásig, ezért szeretjük õket családoknál elhelyezni. A fajtamentõk célja, hogy ezek a kutyák harmonikus kapcsolatban éljék további életüket gazdáiknál.Mire van szükségünk!!!
2011.01.03.


Vigyázat, petárdák!
2010.12.27.
A szilveszteri petárdázáskor minden évben állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza. Ezért kérjük a gazdákat, hogy december 31-én egész nap és január 1-jén tartsák kedvencüket biztonságos helyen, bezárva. Nemcsak a petárdák, de az egyéb, kisebb hanghatással járó pirotechnikai termékek is sokkolóan hathatnak házikedvenceinkre. Budapest legnagyobb állatotthona ezért arra kéri az állattartókat: fokozottan figyeljenek oda négylábú társaikra az ünnepek alatt és már Szilveszter elõtt gondoskodjanak az állatok biztonságáról.

Karácsonyi ajándék Mindenkinek!
2010.12.18.
Szeretnénk Mindenki figyelmébe ajánlani egy olyan karácsonyi ajándékötletet, mely mindenkit boldoggá tesz!

2011-es NOÉS Falinaptár az Állatotthon védenceivel!


Szerezd meg nekünk az 5 millió forintot !!!
2010.12.18.
A Noénak is van fája az Angyalok Erdejében, küldj SMS-t, szavazz ránk!!! Így hozzásegítheted a Noét az 5.000.000 forint megszerzéséhez!
Ugye tudjátok, hogy mekkora segítség lenne az nekünk....!!??

Segélykoncert az Állatokért 2010.
2010.09.01.
2010. szeptember 18-án, szombaton kerül megrendezésre a NOÉ Állatotthon Alapítvány által megszervezett: "Segélykoncert az állatokért 2010" címû egész napos programsorozata.

Cane corso Szimpátia Klub
2010.08.08.
"Sok kicsi corsora megy!!!"

Sok kicsi sokra megy alapon, létrehoztuk a Noé Állatotthon Alapítvány
égisze alatt mûködõ Cane Corso Fajtamentés Szimpátia Klubot.


Cane corso Szimpátia Klub
2010.08.08.
"Sok kicsi corsora megy!!!"

Sok kicsi sokra megy alapon, létrehoztuk a Noé Állatotthon Alapítvány
égisze alatt mûködõ Cane Corso Fajtamentés Szimpátia Klubot.


Letölthetõ dokumentumok, bannerek
2010.04.21.
Itt találja meg nyomtatványainkat, bannereinket, egyéb letölthetõ anyagainkat.

Hogyan segíthet?
2010.03.30.
Gyakran kérdezik tõlünk, hogyan segíthetnek nekünk. Íme pár lehetõség:


Előző | 1 2 3 4 5.