Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


Előző | 1 2 3 4. 5 | Következő

NOÉ Állatotthon Alapítvány 2012. kampány / kisfilm
2012.05.21.
Mi hiszünk a csodában, és Te?


NOÉ Állatotthon Alapítvány 2012. kampányspot Pulcsival
2012.02.29.


Adó 1% felajánlása
2012.02.17.
Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk:

18169696-1-42Rendelkező nyilatkozat letöltése


Vigyázat, petárdák!
2011.12.27.
A szilveszteri petárdázáskor minden évben állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza. Ezért kérjük a gazdákat, hogy december 31-én és január 1-jén egész nap tartsák kedvencüket biztonságos helyen, bezárva. Nemcsak a petárdák, de az egyéb, kisebb hanghatással járó pirotechnikai termékek is sokkolóan hathatnak házikedvenceinkre. Budapest legnagyobb állatotthona ezért arra kéri az állattartókat: fokozottan figyeljenek oda négylábú társaikra az ünnepek alatt és már Szilveszter előtt gondoskodjanak az állatok biztonságáról.

SOS meleg hely kellene DRILLnek!
2011.12.11.
Megérkezett a tél, sajnos a rossz idő nem tesz jót Drillnek, akit 4 hónapja súlyos gerincsérvvel operáltak. A lebénult kutyát egyszerűen kidobták és a sorsára hagyták. Jelenlegi ideiglenes befogadójánál hatalmas szeretetben, odafigyelésben és lelkiismeretes ápolásban van része, de sajnos olyan fűtött meleg helyet, ahova nem sok lépcsőn kellene feljutnia, nem tud biztosítani neki. SOS meleg hely kellene Drillnek, mert a hidegben teljesen lebénulhat újra.

Állatmentők Karácsonya - Szavazz Zsuzsára!
2011.11.21.
Az első és legfontosabb, bocsánat Zsuzsi, hiszen Te nem is tudod, hogy mit szervezkedünk itt, a hátad mögött!
Na szóval, amikor megérkezett hozzánk a facebookon szerveződő Állatmentők Karácsonya akcióról a nevezési lehetőség, azonnal Zsuzsa - Jaczkovszky Zsuzsa, J.Zsuzsa, Minis Zsuzsi - ki, hogy ismeri jutott eszünkbe. Az akció lényege, hogy állatvédőket lehet nevezni,olyanokat akik egész éves munkájukkal kiérdemlik, hogy egy különleges elismerésben legyen részük. Nem kérdés Zsuzsi évtizedek óta az egyik meghatározó alakja a magyar állatvédelemnek, sok ezer kutya köszönheti neki, hogy hazajutott vagy új szerető családot kapott! Szavazzatok Jaczkovszky Zsuzsára - ITT! - Lájk a fényképre!

Megnyertük az 1000 eurót! Köszönjük!
2011.11.20.
Német partnerszervezetünk és persze TI segítségetekkel kutyáink egy része vadiúj, duplafalu, hőszigetelt kutyaházakat kap 1000 EURO értékben.
Köszönjük mindenkinek, aki megosztotta, szavazott és támogatott bennünket.

Segíts, hogy melegben alhassanak avagy luxuslakosztályt minden kutyának!
2011.10.24.
Segíts, hogy melegben alhassanak avagy luxuslakosztályt minden kutyának!

Német partnerszervezetünk benevezett egy nagyszabású versenyre: az ING-DiBa 1000 eurót adományoz azon egyesületeknek, amelyek bekerülnek az első 1000 közé. Hogy melyik legyen benne az ezerben, azt az internethasználók döntik el – azaz Te is! Ehhez nem kell mást tenned, mint a home4dogs-ra szavazni az alábbi linken:
https://verein.ing-diba.de/sonstiges/38446/home4dogs-uin-ev
És mi lenne az 1.000 euró sorsa, ha ők nyernék meg? Hőszigetelt, duplafalú, műanyag kutyaházakat vennének a NOÉ Állatotthon MiniMenhely részlegének kutyái részére, hogy ne kelljen a téli hidegben fagyoskodniuk. Az akció NOVEMBER 15-ig tart!

SEGÉLYKONCERT 2011. szeptember 18. vasárnap
2011.09.06.


Drill története
2011.08.06.
Drill vagyok, legalábbis ezt a szót mondják és rám néznek. Ez lenne a nevem? Nem értem mi történik velem.

Szombati kutyázás
2011.07.05.
Kedves örökbe fogadó corso Gazdik és leendő Gazdik! Nagy öröm számunkra, hogy nem a szaporítók zsebét gazdagítottátok, hanem megmentetek annyi corsot. Kölyköt és felnőttet egyaránt és boldog tartalmas életet biztosítotok számukra. Az állatotthonban lévő corsok számára szeretnénk segítséget kérni, szombatonként

Kennelépítésre gyűjt fajtamentő csoportunk
2011.06.24.


Cane corso fajtamentő csoportunk kennelépítésre gyűjt. Kérjük a fajta rajongóit, hogy segítsenek fajtamentő csoportunknak adományaikkal, hogy az állatotthonban újabb kennelt építhessünk a programba bekerülő kutyusok számára.


Az ideiglenes befogadók munkája -Blake az 5 hónapos cane corso fejlődése.
2011.04.15.

Blake tipikusan az a kutya akitől valamilyen módon megváltak, pedig fantasztikus lehetőségek rejlenek benne. A fajtamentők célja, hogy ezek a kutyák harmonikus kapcsolatban éljék további életüket gazdáiknál, ezért feladatuk nem csak a végleges gazdi ügyes kiválasztása, hanem a kutyák felkészítése, előnevelése is. Az ideiglenes gazdik szerepe tehát nem valami kutyapanzióshoz hanem sokkal inkább egy mentoréhoz hasonlít, aki segíti a kutyák gyógyulását, beilleszkedését.

Miért jó önkéntesnek lenni?
2011.03.29.

Leszögezném, nem az az irományom célja, hogy a „hitetleneket” meggyőzzem, és rávegyem, hogy önkénteskedjenek. Nem. A célom az, hogy csak egy kicsit is megértsék azt, hogy miért csináljuk, persze nem beszélhetek igazán többes számban, mert a többiek konkrét indítékait nem tudom.
Én miért csinálom: Legelső sorban azért, mert imádom az állatokat.


Kullancs szezon
2011.02.22.
Lassan itt a kullancs szezon :((Nilda története
2011.02.21.
Nilda vagyok, egy 16 hónapos cane corso kislány. Gazdáim körében nagyon boldogan éltem, mikor sajnos megsérült a lábam.


Adó 1% felajánlása
2011.02.18.

Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk:

18169696-1-42Noé az Életért Közösség:

Technikai szám:2006


Rendelkező nyilatkozat letöltése

Segítség a kölyköknek!!!!
2011.02.05.
Jelenleg három 5 hónapos kölyök van a gondozásunkba.
Szeretnénk nekik megadni amire szükségük van a fejlődésükhöz. Ebben kérnénk segítséget, hogy megfelelő minőségű kölyök kutyáknak való tápot egyenek.

Ideiglenes befogadókat keresünk cane corsoink számára!
2011.01.28.Egyre több cane corso kerül gondozásunkba -hiszen, mi senkit nem hagyunk cserben- éppen ezért a már meglévő ideiglenes helyeink tele vannak és sajnos kevésnek bizonyulnak. Igyekszünk minden corsonak megfelelő helyet biztosítani a gazdira találásig, ezért szeretjük őket családoknál elhelyezni. A fajtamentők célja, hogy ezek a kutyák harmonikus kapcsolatban éljék további életüket gazdáiknál.Mire van szükségünk!!!
2011.01.03.Előző | 1 2 3 4. 5 | Következő