Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4. 5 | Következő

CSAK VELETEK SIKERÜLHET!
2013.05.02.
Sokszor halljuk, mi nagyok vagyunk. Igen, valóban az elmúlt 20 év alatt sok mindent sikerült elérnünk, rengeteg áldozat és küzdelem árán, de lehetünk akár a legnagyobbak is, akkor is a jövõnket Ti jelentitek, a Ti sok apró és nekünk mégis hatalmas segítségetek! Köszönjük Angyalok, hogy támogattok minket, hisz tudjátok, CSAK VELETEK SIKERÜLHET!

Sok kicsi sokra mehet !
2013.02.04.
A Magyar Nemzeti Bank 2008. március 1-jén bevonta a készpénzforgalom- ból az 1 és 2 forintos érméket. Alapítványunk arra kéri az állatbarátokat, hogy - 2013. február 25. napjáig - gyûjtsék össze a fiók mélyén lapuló érméket és adományozzák az állatotthonnak.

Csak egy hívás ! Nekik az élet.
2012.12.03.


Ideiglenes befogadót keresünk
2012.11.13.


SOS Ideiglenes befogadót keresünk Aisának és Banettnek, akiket bármennyire is szeretünk, nem tudjuk megadni amire szükségük van.

Karácsonyi ajándék Mindenkinek!
2012.11.07.

Szeretnénk Mindenki figyelmébe ajánlani egy olyan karácsonyi ajándékötletet, mely mindenkit boldoggá tesz!

2013-as NOÉs Asztali naptár az Állatotthon védenceivel!

Azok a szép téli esték . . . avagy ismét kutyaházakra gyûjtünk
2012.10.09.


Nincs mit tenni feltartóztathatatlanul jön a tél és jön a hideg. Jól esik már behúzódni a meleg lakásba. Bekapcsoljuk a fûtés, bebújunk egy puha meleg takaró alá és élvezettel kortyoljuk a kezünkben gõzölgõ teát.
De mit élveznek ebbõl az állatotthon kutyái?

SEGÉLYKONCERT - TÁMOGATÓ JEGY
2012.09.07.
Nem tudsz eljönni, de szeretnél segíteni?
Szeretnél saját névre szóló emléket arról, hogy támogatásoddal Te is segítettél?
A TÁMOGATÓ JEGGYEL MINDEZ KÖNNYEN LEHETSÉGES!

SEGÉLYKONCERT - TÁMOGATÓ JEGY
2012.09.07.
Nem tudsz eljönni, de szeretnél segíteni?
Szeretnél saját névre szóló emléket arról, hogy támogatásoddal Te is segítettél?
A TÁMOGATÓ JEGGYEL MINDEZ KÖNNYEN LEHETSÉGES!

„Csokipapírral az állatokért!”
2012.08.15.
Hódíts a bûnös élvezeteknek úgy, hogy közben Magyarország egyik legnagyobb állatotthonát, és közel 1000 védencét támogatod!

Két fiatal cane corso segítséget vár
2012.06.20.
Race a fiatal talált kutyánk, aki nagyon kedves, jóindulatú és Rio is aki nemrég került vissza a fajtamentés gondozásába.

Duplázza meg adományát!
2012.06.17.
Csatlakozzon Ön is a Pedigree Örökbefogadási Programjához, támogatását a Pedigree most megduplázza!

NOÉ Állatotthon Alapítvány 2012. kampány / kisfilm
2012.05.21.
Mi hiszünk a csodában, és Te?


NOÉ Állatotthon Alapítvány 2012. kampányspot Pulcsival
2012.02.29.


Adó 1% felajánlása
2012.02.17.
Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk:

18169696-1-42Rendelkezõ nyilatkozat letöltése


Vigyázat, petárdák!
2011.12.27.
A szilveszteri petárdázáskor minden évben állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza. Ezért kérjük a gazdákat, hogy december 31-én és január 1-jén egész nap tartsák kedvencüket biztonságos helyen, bezárva. Nemcsak a petárdák, de az egyéb, kisebb hanghatással járó pirotechnikai termékek is sokkolóan hathatnak házikedvenceinkre. Budapest legnagyobb állatotthona ezért arra kéri az állattartókat: fokozottan figyeljenek oda négylábú társaikra az ünnepek alatt és már Szilveszter elõtt gondoskodjanak az állatok biztonságáról.

SOS meleg hely kellene DRILLnek!
2011.12.11.
Megérkezett a tél, sajnos a rossz idõ nem tesz jót Drillnek, akit 4 hónapja súlyos gerincsérvvel operáltak. A lebénult kutyát egyszerûen kidobták és a sorsára hagyták. Jelenlegi ideiglenes befogadójánál hatalmas szeretetben, odafigyelésben és lelkiismeretes ápolásban van része, de sajnos olyan fûtött meleg helyet, ahova nem sok lépcsõn kellene feljutnia, nem tud biztosítani neki. SOS meleg hely kellene Drillnek, mert a hidegben teljesen lebénulhat újra.

Állatmentõk Karácsonya - Szavazz Zsuzsára!
2011.11.21.
Az elsõ és legfontosabb, bocsánat Zsuzsi, hiszen Te nem is tudod, hogy mit szervezkedünk itt, a hátad mögött!
Na szóval, amikor megérkezett hozzánk a facebookon szervezõdõ Állatmentõk Karácsonya akcióról a nevezési lehetõség, azonnal Zsuzsa - Jaczkovszky Zsuzsa, J.Zsuzsa, Minis Zsuzsi - ki, hogy ismeri jutott eszünkbe. Az akció lényege, hogy állatvédõket lehet nevezni,olyanokat akik egész éves munkájukkal kiérdemlik, hogy egy különleges elismerésben legyen részük. Nem kérdés Zsuzsi évtizedek óta az egyik meghatározó alakja a magyar állatvédelemnek, sok ezer kutya köszönheti neki, hogy hazajutott vagy új szeretõ családot kapott! Szavazzatok Jaczkovszky Zsuzsára - ITT! - Lájk a fényképre!

Megnyertük az 1000 eurót! Köszönjük!
2011.11.20.
Német partnerszervezetünk és persze TI segítségetekkel kutyáink egy része vadiúj, duplafalu, hõszigetelt kutyaházakat kap 1000 EURO értékben.
Köszönjük mindenkinek, aki megosztotta, szavazott és támogatott bennünket.

Segíts, hogy melegben alhassanak avagy luxuslakosztályt minden kutyának!
2011.10.24.
Segíts, hogy melegben alhassanak avagy luxuslakosztályt minden kutyának!

Német partnerszervezetünk benevezett egy nagyszabású versenyre: az ING-DiBa 1000 eurót adományoz azon egyesületeknek, amelyek bekerülnek az elsõ 1000 közé. Hogy melyik legyen benne az ezerben, azt az internethasználók döntik el – azaz Te is! Ehhez nem kell mást tenned, mint a home4dogs-ra szavazni az alábbi linken:
https://verein.ing-diba.de/sonstiges/38446/home4dogs-uin-ev
És mi lenne az 1.000 euró sorsa, ha õk nyernék meg? Hõszigetelt, duplafalú, mûanyag kutyaházakat vennének a NOÉ Állatotthon MiniMenhely részlegének kutyái részére, hogy ne kelljen a téli hidegben fagyoskodniuk. Az akció NOVEMBER 15-ig tart!

SEGÉLYKONCERT 2011. szeptember 18. vasárnap
2011.09.06.Előző | 1 2 3 4. 5 | Következő