Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


Előző | 1 2. 3 4 5 | Következő

Corsok levele a Jézuskához.....
2015.12.07.
Hálásak lennénk ezért a sok cuccért, de mégis, a legnagyobb szükségünk sok sok szerető, felelősségteljes gazdira lenne. Jó meleg otthonra, simikére, játékra, megbecsülésre.KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2015.12.03.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethető, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!Trevis kutyánk ismét bajban.... :(
2015.10.01.


Trevis kutyánkat az ág is húzza...napi gyógyszeres kezelése mellett újabb baj történt vele.....

Trevis Angyala hol vagy....??
2015.07.21.
Sziasztok Angyalok!
Ugye megismertek?
Trevis vagyok, 6 éves, tigriscsíkos, vágatlan fülű és farkú, leadott kan a hivatalos forma szerint.

Segíts megvédeni Őket! Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét!
2015.06.25.
Védelmet kérünk kutyusaink számára! Mi már megmentettük őket a szenvedéssel, betegséggel és éhezéssel teli, sivár szeretet nélküli életükből. De néhány apró élősködő továbbra is szeretné megkaparintani! A bolhák a vérükre pályáznak, a kullancsoknak az életük kell! Segíts megvédeni Őket! Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét! Nem kell mást tenned, csak ajándékozod meg a kutyusainkat bolha és kullancsriasztó nyakörvvel!

Shanonnak segítségre van szüksége
2015.04.14.


Shanon az egyik új kutyánk, aki a váci menhelyről került a NOÉ Állatotthon cane corso fajtamentésének gondozásába.
Sajnos ő is egészségi problémákkal küzd. A mellső lábain két duzzanat jelzi, hogy gond van és a másik nagy baj, hogy az egyik hátsó lábára sántít.

4 szervezet 1 cél - Állj mellénk!
2015.02.12.
Aki ismer minket, munkásságunkat az tudja, évek óta segítünk, nem csak állatokon...
Most újra megtesszük, és ezúttal egy kicsit nagyobb fába vágtuk a fejszénk. 4 szervezet fogott össze 1 cél érdekében.

SOS ideiglenes kell Ivy-nak!!!
2015.01.30.


Angyalok! Most nagyon kell a segítségétek! Nagyon nagy bajban vagyunk ….

Újra baj van ……. nagyon nagy baj!
2015.01.27.


Ivyt 2014.12.31.-én találtak a 16. kerületben nagyon rossz állapotban, semmilyen azonosítóval nem rendelkezett. Megtalálói nem hagyták cserben, otthont adtak neki, amíg érte mentünk.

Trewis segítséget kér.....
2015.01.20.
Sziasztok Angyalok, Trewis vagyok. Most 6 éves és volt gazdám......egy darabig, még suhanc koromban kerültem hozzá, aztán egyszer csak visszahozott már jó ideje....ADOMÁNYOZZ ÉLETET!
2015.01.08.
Mi történik egy gázolást túlélő kutyával? Hová kerül hosszú évek után a láncra vert állat, akit végre megmentett valaki? Ki ápolja a bántalmazott, megkínzott állatokat?
Az Adjukössze.hu oldalon futó gyűjtőakciónk célja a NOÉ Állatotthon kórházrészlegének felújítása. Az adománygyűjtés 2015. március 5-ig tart. Kérjük, segítsetek egy megosztással, és járuljatok hozzá kórházrészlegünk felújításához, hogy állataink jó körülmények között rehabilitálódhassanak és gyógyulhassanak. Hálásan köszönjük!

KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2014.12.09.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethető, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!

A hét corsoja: Marina
2014.11.03.
Az élete nem lehetett egy habos torta, hiszen egy falu szélén rakták ki őt teljesen leromlott testi állapotban, megtört lélekkel, kb. 6 éves lehetett.Két gyönyörűség kér segítséget
2014.10.09.
A gyömrői Kutyamentsvár Állatmenhelyről hozzánk került két csodaszép cane corso.Azonnal IDEIGLENES befogadóra lenne szükségünk! Konkrét életmentés!
2014.09.17.


Egy szörnyű állapotban lévő, iszonyú helyről szabadult cane corso fiúnak van szüksége segítségre, AZONNAL IDEIGLENES BEFOGADÓRA!

Szemezz velünk :)
2014.09.17.
Nézz szembe vele, milyen jófej vagy! Egész évben szemezhetsz a NOÉ védenceivel, akiket TE támogattál a naptár megvásárlásával! Állati jó év végi ajándék cégeknek és magánszemélyeknek is.

Támogasd védenceinket, vásárolj NOÉs falinaptárat!
2014.09.04.
Frissen, ropogósan, korlátozott darabszámmal megérkezett a 2015-ös, A3 méretű, az állatotthon védencei által népszerűsített falinaptár, amelynek megvásárlásával a NOÉ Állatotthont támogatod.

LEGYÉL JÓFEJ ÉS TRENDI! SEGÍTS, ÉS NYERJ!
2014.07.22.
Legyél jófej és trendi ! Segíts, és nyerj! Adományozz minimum 2.000 Ft-ot állataink orvosi költségeire, és nyerd meg a GARMIN menő cuccainak egyikét, vagy akár mindkettőt. Dupla adomány, dupla esély!
Akció időtartama: 2014. július 24 - augusztus 31.

A csepeli ördögfiókák segítségre várnak
2014.07.10.
Corso tulajdonosok, corso imádók, corso nélkül élni nem tudók és persze minden Angyal, mint már nagyon sokan értesültetek róla, a múlt heti csepeli rajtaütésből a NOÉ Állatotthon / Cane corso fajtamentő csoportjához is kerültek kölykök. 5 darab kb. három hónap körüli kis égedelem, akiknek most nagyon nagy szükségük van a segítségetekre.


Rhea és az ő popsipuklia
2014.06.03.
Úgy tűnik ez a popsipuklik hete, több kutyánk is átesett az elmúlt napokban puklieltávolítós operáción.
Köztük szegény háromlábú Rhea cane corsonk, is hasonló cipőben, akarom mondani popsiban járt.
Előző | 1 2. 3 4 5 | Következő