Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3.

Sérült Állatok Fotópályázata
2012.03.07.
Háromlábú kutyád, félszemû cicád vagy vak hörcsögöd van? Esetleg uszony nélküli aranyhalad? Eddig e fogyatékossága miatt nem merted benevezni szépségversenyre, fotópályázatra? Akkor itt a helyed!

Egy csoda véget ért. :( Drill a nagy küzdõnk ma átsétált a szivárványhídon.
2012.01.27.

Drill a nyáron került hozzánk, miután félig lebénulva egyszerûen a sorsára hagyták, ezt a gyönyörû, fajtatiszta cane corso hölgyet.

Vizsgafilm a felelõs állattartásról és a NOÉ Állatotthon Alapítványró
2012.01.19.
A Komlósi Oktatási Stúdió diákjai vizsgafilmje a felelõs állattartásról és a NOÉ Állatotthonról. Köszönjük Klein Ronnak és csapatának ezt színvonalas filmet. Reméljük a jutalmuk egy kitûnõ minõsítés lesz.

Cane corso fajtamentés éves beszámolója a 2011. évi munkájáról
2012.01.18.
A NOÉ Állatotthon cane corso fajtamenéséhez is egyre több segítségre szoruló kutya kerül.
Hazánkban, egyre többen választják társul az egykori gladiátorkutyát. Ennek az az oka, hogy bár külleme és mérete tekintélyt parancsol, a cane corso igazi bújós, szelíd kutya. Napjainkban egy igen divatos fajta, mégis egyre több kutya szorult a mi segítségünkre 2011-ben, sajnos növekvõ a tendencia az elõzõ évekhez képest.


"EBADÓ” és ami még változott … változások az állatvédelmi törvényben
2012.01.08.
Ebrendészeti hozzájárulás, veszélyes ebek, állatok életének kioltása, chipregisztráció, ebösszeírás, kutyák tetoválása, lovak sütése, állatok esztétikai célú csonkítása – néhány fontosabb címszó az Állatvédelmi törvény január 1-én életbelépett módosításai közül. A legnagyobb visszhangot nyilván a köznyelven csak ebadónak nevezett hozzájárulási forma váltott ki, pedig még nagyon sok fontos és fajsúlyos kérdés változott. A NOÉ Állatotthon utána járt és pontosított néhány részletet a témában.

Felvonulás és Megemlékezés, ahogy egy elsõvonuló látta
2011.10.17.
Ez az elsõ évem a Noénál. Voltam már Örökbefogadó napon, Majálison, Segélykoncerten, és most a Felvonuláson. Mind - mind teljesen más kategória, más érzés, más feeling. Most elmesélem a felvonulás milyen érzéseket váltott ki belõlem, mint elsõ felvonulóból.

1% felajánlása
2011.01.28.
Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk: 18169696-1-42


TE MEGTENNÉD?
2010.09.01.
A Ringier Kiadó harmadik éve kiemelt médiatámogatója az ARC plakátkiállításnak, amelynek keretében minden évben pályázatoz hirdetett, melynek a társadalmi felelõsségvállalás a vezérfonala. Ebben az évben közvetlenül a civil szervezetekhez szólt a felhívás.


1970.01.01.
Közel egy éve került egy különösen vad cane corso a Noé Állatotthonba, a Cane corso fajtamentés gondozásába. Ez a kutya szinte ellehetetlenítette a gondozását, és a vadsága miatt szóba sem kerülhetett esetében az örökbe adás. Senkit és semmit nem tûrt meg maga körül és bizony ez egy ilyen kõ kemény felépítésû kutyánál egyáltalán nem vicc.


1970.01.01.


Elektra
1970.01.01.


Eljött
1970.01.01.


Heti gazdikeresõnk:
1970.01.01.


NOÉs asztali naptár 2020
1970.01.01.
Nagy-nagy örömmel értesítünk benneteket, hogy elkészült a 2020-as asztali naptárunk, amit már bizonyára nagyon vártatok.


Előző | 1 2 3.