Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Achmed másfél éve csak vár, és vár…
2021.02.23.
Achmed másfél éve került a NOÉ Állatotthon Cane Corso Fajtamentésnek gondozásába, és ez idő alatt még egy komoly érdeklődője sem akadt.
Hogy mi a baj vele?
Semmi!
Sajnos a mások számára láthatatlan kutyák közé tartozik, de nagyon szeretnénk, ha végre valaki észrevenné, és meglátná benne a csodálatos társat.
Ő egyszerűen nem az a típus, aki azonnal az ember nyakába ugrik, és kedveskedésével rögtön eladja magát. Achmed ennél sokkal megfontoltabb és távolságtartóbb, ami nem is meglepő, hiszen egyszer már cserben hagyta az ember, akit feltétel nélkül szeretett. Gazdája ott hagyta őt válási árvaként, mint egy elfelejtett, felesleges csomagot. Mindezek ellenére képes újra bízni az emberekben, csak időt kell neki adni. Mi tudjuk, és hétről hétre tapasztaljuk, hogy Achmed egy tökéletes kutya, akiből sugárzik a boldogság, ha számára ismerős ember közelében lehet (jelenleg ezek csak mi vagyunk számára).
Gyönyörűen sétál pórázon, folyamatosan figyeli az embert, könnyen tanítható, jól motiválható, és fegyelmezett. Laza pórázon sétál még az őt ugató kutyák mellett is. Ha feléjük is fordul, egy szóval azonnal kontrollálható.
Persze nem csak okos, gyönyörű is.
A szürke változó árnyalatban játszó selymes bundájához tökéletesen illenek csodaszép borostyán szemei. Ami pedig igazán különlegessé teszi őt, az a kunkori farkincája (kell ennél dögösebb szexepil? :-)).
Megjelenése magabiztosságot és határozottságot áraszt, ami jól tükrözi a természetét. Egy hasonló adottságokkal rendelkező gazdival tökéletes párost alkotnának.
Fajtásai közt nagyon válogat, ezért leginkább valaki egyedüli szeme fénye szeretne lenni.
Ha úgy érzed te vagy az akiben Achmed újra feltétel nélkül bízhat, keress minket elérhetőségeinken. E-mail címünk: canecorsomentes@noeallatotthon.hu vagy telefonszámunkon: +36302017798
Achmed adatlapja: http://canecorsomentes.hu/index.php?pid=1&aid=266


Megosztom a Facebookon