Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Corso Kurír 2021 januári összefoglaló
2021.02.09.
Corso Kurír 2021 Január

Bekerülő Corsok:

01.06-án érkezett hozzánk a 2021-es év első védence, Juno. A Kisteleki gyepmesteri telepen élt, állatbarátok kérték a segítségünket, így került a gondozásunkba. Egy hihetetlenül kedves, jóindulatú kutyus, aki mindenkit azonnal levett a lábáról, aki csak találkozott vele. Más kutyákkal érdeklődő. Sajnos pozitív szívférge tesztje miatt további vizsgálatok várnak rá.


01.26-án került a gondozásunkba Enzo. Ezt a fiatal kisfiút étlen, szomjan, egy fához láncolva találták állatbarátok, akik azonnal értesítettek minket. Emberekkel nagyon kedves, azonnal ugrik a nyakunba és osztja a puszikat. Más kutyákkal való viszonyát még nem ismerjük.


01.29-én a hónap utolsó bekerülőjeként megérkezett Didier. Gazdája megváltozott életkörülményei miatt kérte azonnali segítségünket, így került a gondozásunkba.
Ez a csodaszép mackó teljesen összetört, lelke romokban hever. Ágyból, párnák közül egyik napról a másikra egy kennelben találta magát. Nem érti mii történt, teljesen maga alatt van. Folyamatosan várja vissza gazdáját, sírdogál magában.
Emberekkel kedves. A gazda elmondása alapján kanokkal domináns, szukákkal szoktatható.


Események:

Sajnos a már hagyománnyá váló NOÉs Újévi futást sem lehetett megrendezni a szokásos módon a korlátozó intézkedések miatt, de megtartottuk virtuális formában. Köszönjük mindenkinek, aki lefutotta, sétálta, evezte a 2km-t, ezzel támogatva a NOÉ Állatotthon lakóit, köztük a mi védenceinket is.


Gazdisodások:

A hónap, és egyben az év első szerencsése Baha volt. A gazdik olyan kutyust szerettek volna, aki kislányukkal tökéletes harmóniában lehet, és kinézték Bahát. Mi már itt tudtuk, hogy nagyon jók voltak a megérzéseik. Baha a közös séta alatt rögtön levette őket a lábukról, bújós természetével.
Vállalták őt a szívféreg kezelésével együtt! Azóta pedig kisgazdi játszótársa és igazi védelmezője lett!


A hónap második, egyben utolsó gazdisa James lett. A gazdi sok-sok kilométert utazott, hogy találkozhasson a kiszemeltjével, aki a képek alapján szerelem volt első látásra. A személyes találkozás olyan volt, mint a mesékben. Amikor pedig a mi óriásbébink felugrott a gazdira, és a fejét a vállára hajtotta, akkor már éreztük, hogy minden eldőlt.


Corsoink akik még várják az álomgazdit:
(nevükre kattintva megtalálod az adatlapjukat)

Szappan


Dáma


Kika


Dante


Achmed


Csiki


Jackie


Theseus


Mauro


Nolan


Camilla


Bronz


Lizinka


Lorna


Juno


Enzo


Didier


Megosztom a Facebookon