Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Corso Kurír 2020 decemberi összefoglaló
2021.01.13.
Corso Kurír 2020 December

Bekerülő Corsok:

12.18-án érkezett a gondozásunkba Alba. Gazdája egyszerűen megunta őt, nem kívánt tovább gondoskodni róla, ezért állatbarátok ideiglenesem elhelyezték és a segítségünket kérték az elhelyezésében. Egy igazi bújós bűbáj kislány, aki az embereket és a kutyákat is nagyon szereti.


Események:

Sajnos a minden évben megrendezésre kerülő Állatok Karácsonya rendezvény is elmaradt idén a COVID19 rendelkezések miatt.
Corsoink Mikulás fotózáson vettek részt, ahol RénCorsová válva próbálták megtalálni saját Mikulásaikat.
Karácsonyra gyönyörű, ünnepi hangulatú képek is készültek védenceinkről, hogy csodálatosabbá varázsoljuk adatlapjaikat.Gazdisodások:

A hónap első szerencsése Alba volt. Amilyen hirtelen érkezett, olyan gyorsan gazdisodott is. Régi Noés örökbefogadó család kutyusuk elvesztése után szeretett volna segíteni egy újabb mentett kutyának. Meglévő kutyusaik mellé Alba lett a tökéletes választás, akivel szerelem lett első látásra.


Vándorunknak sem kellett túl sok időt eltöltenie nálunk, hamar rámosolygott a szerencse.
Bekerülését követően szinte azonnal érdeklődött utána a gazdijelölt, aki minden lehetséges módon bejelentkezett, mint gazdijelölt. Természetesen kitartása nem volt hiábavaló, hiszen Vándor amint lehetett már indult is hozzá.


Drága Piccolonk is már saját családjával tölthette az ünnepeket. A gazdik az első pillanattól folyamatosan érdeklődtek róla, alig várták, hogy látogatható legyen, és saját kutyusukkal összeismerkedtessék.
Szerencsére ez jól sikerült, és miután Piccolo nyaki sebe begyógyult és túl esett a plasztikán, már repítettük is új családja karjaiba!


A Jézuska Orell kívánságát is teljesítette, és Karácsonyra már ő is boldog, gazdis Corso lett.
Gazdája először másik védencünk miatt érkezett, de mi Orellt ajánlottuk, mert éreztük, hogy őket egymásnak teremtették. Így is lett, azonnal olyan harmónia lett köztük, mintha mindig is összetartoztak volna.


Corsoink akik még várják az álomgazdit:
(nevükre kattintva megtalálod az adatlapjukat)

Szappan


Dáma


Kika


Dante


Achmed


Csiki


Ed Hardy


Jackie


Theseus


Mauro


Nolan


Camilla


Baha


James


Bronz


Lizinka


Lorna


Megosztom a Facebookon