Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Még mindig keressük Csiki Angyalát!
2020.11.01.
Sajnos az első próbálkozásunk nem járt sikerrel, de mivel mi sosem adjuk fel, ezért most nekifutunk újra!
Még mindig keressük Csiki angyalát, aki csodává varázsolná a mi Corso öreglányunk életének utolsó időszakát.
Rettegünk, hiszen nyakunkon a tél, Csiki pedig nemcsak idős, de beteg is. Nem tudjuk hogyan vészeli majd át a nagy hidegeket egy kennelben.
Csikinek csak egy álma van! Egy szerető gazdi, aki megadja neki azt a hatalmas mennyiségű szeretetet, ami után évekig csak áhítozott.
Annyi mindenen ment már keresztül élete során, szeretnénk, ha végre lenne egy szerető családja, egy biztos pont az életében.
Első gazdája annyira sem becsülte, hogy amikor beteg volt orvoshoz vigye. Ha nincs az az állatszerető rokon, aki saját költségén megműtette, már nem is élne. Gennyes méhgyulladása volt, utolsó pillanatban került a műtőbe. Elhelyezni nem tudták, ezért a mi segítségünket kérték, így került a gondozásunkba.
Több pukli is volt a testén, ami miatt orvosi vizsgálatra vittük, majd a műtét utáni szövettan lesújtó diagnózist közölt… Csiki eltávolított daganatai rosszindulatúak voltak, és áttétes…
Szerencsére szépen begyógyultak a műtéti sebei, és gyönyörűen összeszedte magát. Mindig hatalmas mosollyal vár minket, és ez végig tart is a séták és szeretgetések alatt. Viszont amint vissza kell raknunk a kennelbe, a mosoly eltűnik, és a csalódottság veszi át a helyét. Tekintetében rögtön a vágyódás, a szeretet utáni sóvárgás látszik.
Minden alkalommal megszakad érte a szívünk, ezért megígértük neki, hogy mindent megteszünk, hogy rátaláljunk az Ő angyalára. Megosztásotokkal is rengeteget tudtok segíteni, hogy eljusson ez a poszt oda, ahol valaki csak rá vár.
Mivel Csiki mindig is egyedüli kutya volt, sajnos más kutyákkal nem jön ki. Kizárólag valaki egyetlen kincse szeretne lenni.
Bárkinek tökéletes társa lehet, hiszen alkalmazkodó, simulékony természete van, szinte belebújik az emberbe egy kis szeretetért, simogatásért.
Nem tudjuk, mennyi ideje van hátra, de hisszük, hogy megtörténik vele a CSODA és megtaláljuk számára az Álomgazdit, aki megszépíti azt az időt.
Csiki adatlapja: http://canecorsomentes.hu/index.php?pid=1&aid=270
Csikiről érdeklődni a Cane Corso Fajtamentés elérhetőségein lehet: E-mail címünkön: canecorsomentes@noeallatotthon.hu vagy a +36 30 201-7798 telefonszámon


Megosztom a Facebookon