Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Corso Kurír 2020 augusztusi összefoglaló
2020.09.03.
Corso Kurír 2020 Augusztus

Bekerülő Corsoink:

08.26-án érkezett gondozásunkba Theseus, az idősödő Corso úr. Gazdája meghalt, a családnak nem kellett. A szomszédok etették, és ők kérték a segítségünket az elhelyezésében. Talán ez a legrosszabb érzés, mikor egy árván maradt kutyát kell elhozni, hiszen nem érti mi történt, ő minden nap várta haza gazdáját. Theseus elsőre kissé bizalmatlan a számára idegen emberekkel, de pár perc után szépen oldódik. Szívféreg tesztje szerencsére negatív lett, de sajnos hátsó lábai nem tökéletesek, így ortopédiai kivizsgálás vár rá.


08.30-án érkezett hozzánk Tess. Ez a fiatal, csodaszép, puhabundás kislány láncra kötve tengette életét gazdájánál, aki elmondása szerint szökött és ez volt az egyetlen megoldás. Az EbRehab Egyesület szárnyai alá vette, majd a segítségünket kérte az elhelyezésében, így került a gondozásunkba. Imádja az embereket, kutyákkal tökéletesen viselkedik.


08.30-án érkezett hozzánk Mauro is, szintén az EbRehab Egyesülettől. Őt egy állatbarát találta az utcán kóborolva, csont soványan. Miután a lányok szépen rendbe tették őt, segítségünket kérték, hogy elhelyezzük ezt a gyönyörű, fiatal szürke fiút is. Emberekkel nagyon barátságos, nagytestű szukákkal jól kijön.


Események:

Egy névtelenséget kérő angyal meglepte Fajtamentésünket 3 db szigetelt SINB kutyaházzal, amiből egy még fűthető is. Mindig tudtuk, hogy angyalok kísérik a munkánk, és vigyáznak védenceinkre, de ez most újra be is bizonyosodott. Hálásan köszönjük Corsoink nevében is! Hihetetlenül jó érzés, hogy ilyen emberek állnak mellettünk!


Gazdisodások:

A hónap első szerencsése Morris volt. A gazdi egy nyugodt, jó természetű kutyát szeretett volna örökbefogadni, és a honlapon Morrist nézte ki magának. Nagyon jó volt a megérzése, ugyanis Morris tényleg egy nagyon kedves, nyugodt kutya. Az első találkozásnál rögtön teljes volt az összhang, amit a további látogatások csak még jobban megerősítettek, úgyhogy Morris hamar jegyet váltott a gazdásító járatra!


A hónapot gazdásodások terén Roscoe zárta. A gazdik exvédencünk Anebelle mellé szerettek volna egy társat, mert sajnos egyedül maradt. Több Corsonkat is megnézték, míg végül javaslatunkra Roscoe-t is kivitték egy sétára. A mi kajla fülű Roscoe-nk belenézett a szemükbe, és akkor már láttuk, hogy itt azonnali kölcsönös szerelem lett. A következő alkalomnál mindenki kicsit izgult, mert mint tudjuk a két kutya első találkozása az igazi vízválasztó, de minden tökéletesen alakult. Úgy sétáltak egymás mellett Anabelle-el, mintha mindig is összetartoztak volna. Roscoe még szívférgesség miatt kezelés alatt áll, de a gazdikat ez sem tántorította el, vállalták a további teendőket. Gyors időpont egyeztetés után már vittük is az új családtagot!


Corsoink akik még várják az álomgazdit:
(nevükre kattintva megtalálod az adatlapjukat)

Szappan


Dáma


Kika


Bradley


Dante


Achmed


Csiki


Vespa


Ginevra


Ed Hardy


Irie


Lunaria


Damon


Drogo


Jackie


Theseus


Tess


Mauro


Megosztom a Facebookon