Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Drogo lelke romokban, a mi szívünk darabokban
2020.07.31.
Munkánk során rengeteg félős, lelkileg sérült kutyával találkoztunk már. Volt, amelyik ugatással jelezte, hogy nem kér a társaságunkból, volt, aki menekült, ha megpróbáltunk közeledni, és akadt olyan is, aki egyszerűen elbújt, ha mentünk felé.
Drogo, a Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésének védence a legnehezebb esetek közé tartozik. Ő az, aki konkrétan nem reagál sehogy, teljesen letargikus állapotban van. Ha bárkit meglát, lefekszik a kennel legtávolabbi sarkába, és próbál láthatatlanná válni. Amikor bemegyünk hozzá, mozdulatlanul hagyja, hogy simogassuk, nem menekül, de nem néz ránk, és apró jelét sem mutatja, hogy ez neki éppen jó érzés, vagy sem.
Vittünk mellé egy kedves kennel társat, mert általában jót tesz a kutyatársaság a hasonlóan megtört kutyáknak, de Drogo teljesen közömbös. A társa hiába próbál barátkozni, ő úgy tesz, mintha ott sem lenne.
Nem tudjuk mi történhetett vele, de ennek az impozáns, fiatal fiúnak a lelke teljesen romokban van, a mi szívünk pedig apró, pici szilánkokra törve.
4 hét alatt annyit sikerült elérnünk, hogy hajlandó kézből elvenni pár finom falatot. Ez nem tűnik soknak, de bekerülésétől kezdve csak akkor volt hajlandó enni, ha már senki sem volt a közelben.
Minden ilyen esetnél hosszú, kitartó munka kell a teljes rehabilitációhoz, és minden ilyen esetnél megszakad a szívünk, de ez most talán az eddigi legnehezebb.
Sírni tudnánk a tehetetlenségtől, és forr bennünk a düh, hogy vajon mit kellett átélnie eddigi élete során, amitől ilyen állapotba került.
Hosszú és rögös út áll előttünk, de hiszünk a szeretet erejében, amivel próbáljuk őt folyamatosan elhalmozni.
A lelki gondok mellett viszont sajnos kiderült, hogy egészségügyileg is van nála probléma, ugyanis szívféreg tesztje pozitív lett. További vizsgálatok, szív ultrahang és a megfelelő kezelés vár rá.
Ennek költsége nagyon megterhelő számunkra.
Hálásan köszönjük, ha csak egy kicsivel is támogatni tudjátok fajtamentésünk munkáját!
Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3Tz8IVu60g1dNhP3wqGJTDyndu5dMETyOx27RdwM3WOU1S4aWrpQdR-zY
Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777
Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Drogo /Cane Corso Fajtamentés
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Megosztom a Facebookon