Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Vespa, a csodaszép mackólány gazdit keres
2020.07.19.
Vespa a Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésének különleges védence. Ez a gyönyörű, óriás mancsú kislány, egy Serbian Defence Dog .
Bekerülésekor Vespa nagyon tartott az emberektől, különösképpen a férfiaktól. Az idő múlásával viszont elkezdett bízni, és megtapasztalta, hogy nálunk csak szeretetet és törődést kap. Mostanra teljesen kivirult. Boldogan ugrál a kennelben, mikor közeledünk felé, és alig várja, hogy valaki foglalkozzon vele.
Úgy érezzük eljött az idő, kimondhatjuk: megtanult újra bízni. Ezzel együtt pedig itt lenne az ideje, hogy találjunk számára egy tökéletes gazdit, akinek élete végéig hű társa lehet.
Eddig sajnos nem volt szerencséje, hiába volt több érdeklődője is. Mindannyian kistestű kutya mellé szerették volna őt hazavinni, ami dominanciája miatt nem lehetséges. Nagytestű, nyugodtabb kanokkal viszont jól összeszoktatható.
Mielőtt hozzánk került, 4 év alatt 4 gazdája is volt, úgyhogy nagyon nagy szüksége lenne egy állandó, biztos pontra az életében. Egy gazdira, aki nem fogja őt soha cserben hagyni.
Pórázon szépen sétál, nagyon tanulékony, jutalomfalattal jól motiválható.
Érdeklődni Vespáról a fajtamentés elérhetőségein lehet a canecorsomentes@noeallatotthon.hu e-mail címen, vagy a +36 30 201-7798 telefonszámon.
Vespa adatlapja az alábbi linken található: http://canecorsomentes.hu/index.php?pid=1&aid=277


Megosztom a Facebookon