Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

A „kemény legények” is szerető gazdiról álmodnak
2020.07.11.
A Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésénél is vannak sajnos „bennragadt” kutyák. Ők azok, akik nem a tipikus cuki-muki Corsok, akikért tolongnának az emberek.
Mi ismerjük őket, és tudjuk, hogy a maguk módján mindegyikőjük igazi kincs, bár inkább a csiszolatlan gyémánt fajtából.
Ők azok, akiken még igencsak dolgoznia kell a gazdinak, és ők azok, akiket csak tapasztalt kézbe adunk örökbe.
Hiszünk benne, hogy valahol vár rájuk is egy tökéletes gazdi, csak jó lenne, ha végre egymásra is találnának.

Na de lássuk, kik is a mi „kemény legényeink”:

Szappan: Ő a legrégebbi lakónk. Lassan 3 éve várja, hogy egy hozzáértő gazdi beleszeressen. Idős gazdája halála után egy gyepmesteri telepen kötött ki, ami eléggé megtörte a lelkét. Igazi határozott jellem, aki nem fél kimutatni, ha valami nem tetszik neki. Ki nem állhatja, ha a nyakát piszkálják, oltani vagy cseppezni szeretnék. Nehéz elnyerni a bizalmát, de utána csak úgy osztja a pacsikat.


Bradley: Több, mint másfél éve van a gondozásunkba. Gazda által leadott kutya, akit megviselt, hogy már nem kellett többé az általa imádott embernek. Egy igazi szeretetbomba, amit a maga tank módján fejez ki. Más kutyákkal hajlamos dominánsan viselkedni. A legnagyobb probléma vele az evésnél van, ugyanis az ételét határozottan védi. A séták végén egyre nehezebb őt visszavinni a kennelbe, hiszen szeretné, ha végre végleg kikerülhetne onnan.


Dante: 1 éve érkezett hozzánk. Fiatal, gyönyörű, de sajnos látszik, hogy a szocializáció teljesen kimaradt nála. Rossz tartási körülményekből lett mentve, valószínűleg csak dísz volt a kertben, akivel semmit sem foglalkoztak. Ebből adódóan nem szereti a többi kutyát, és jól megtermett testével meg is indul feléjük. Erőskezű gazdit igényel, aki fizikailag is képes őt megtartani.Tudjuk, hogy nagyon sokat tudna változni, ha valaki biztos pontot jelentene az életében.


Achmed: Közel egy éve lakik nálunk. Családból érkezett, válási árva. Sajnos azt tapasztaljuk nála, hogy egyre nehezebben viseli a bezártságot. Határozott jellem, tele önbizalommal. Nagyon kevés kutyával jön ki, de azokkal is csak addig, amíg nincs valami balhé a környéken. A zsákmányösztöne hihetetlenül magas, és ha beindul, nehezen jön ki belőle. Nagy szüksége lenne rá, hogy újra legyen egy igazi otthona, szerető gazdival.


Mindannyian mások, más problémával, de az álmuk közös: egy saját, szerető gazdi, egy biztos pont az életükben.


Megosztom a Facebookon