Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Corso Kurír 2020 júniusi összefoglaló
2020.07.06.
Corso Kurír 2020 Június

Bekerülő Corsoink:

06.07- én érkezett hozzánk Morris. Salgótarjáni állatvédők kérték a segítségünket az elhelyezésében, mert gazdája minden áron szabadulni akart tőle. Pont időben értünk oda érte, mert már volt rá egy jelentkező, aki harcoltatni vitte volna. Morris egy nagyon jó természetű kutya, aki nagyon vágyik az ember szeretetére. Szukákkal jól kijön.


06.07- én érkezett szintén Bluetooth. Gazdája kérte segítségünket az elhelyezésében megváltozott életkörülmények miatt. Jól szocializált, barátságos kutyus. A kistestű kutyákat nem szereti, nagyobbakkal jól kijön.


06.10-én került a gondozásunkba Éger. Füzesabonyi állatvédők kérték a segítségünket az elhelyezésében. Ez a fiatal fiú egy putri közepén élt, egy szemétkupacon. Bekerülésekor nagyon félénk volt, de nagyon hamar oldódott és egy igazi játékos, kedves kutya lett belőle. Pórázon szépen sétál, figyel az emberre, igényli is a figyelmet. Más kutyákkal jól kijön.


06.25-én érkezett hozzánk Damon. Gazdája kérte a segítségünket az elhelyezésében, megváltozott életkörülmények miatt. Damon nagyon fiatal, de teljesen szocializálatlan. A pórázt nem ismeri, és minden zajtól megijed. Nagyon sok munkánk lesz vele, de reméljük, hogy fiatal kora miatt még könnyebben fog tudni alkalmazkodni és tanulni.


Események:

Június utolsó szombatján végre kinyitotta kapuit a Noé Állatotthon Alapítvány! Nagyon vártuk már ezt, hiszen hiányoztak a látogatók nekünk is és védenceinknek is. Természetesen még néhány óvintézkedést (maszk, távolságtartás) be kell tartani, de újra várunk mindenkit szeretettel!

Gazdisodások:

A hónap első szerencsése Zorro volt! Hosszú utat jártunk be vele a nálunk töltött 10 hónap alatt. A félős kutyából, aki hetekig nem akart magához közel engedni senkit, és ellenkezett, amikor nyakörvet szerettünk volna rárakni, egy tökéletes kutya lett. Mikor a gazdijelöltek először jöttek és elmondták, hogy egy francia bulldog mellé szeretnének társat, azonnal őt ajánlottuk. Az első közös sétán rögtön megvolt a harmónia, így kihozták hozzá a kutyusukat, akivel Zorro tökéletesen viselkedett. Ekkor már el is döntötték, hogy szeretnék örökbefogadni Zorrot. A költözés előtti utolsó sétára pedig már, mint saját családtagjukhoz jöttek és alig várták, hogy Zorro végre otthon legyen velük. Persze nem kellett sokat várniuk 


Június második, és egyben utolsó gazdisa Chance lett. Hosszú testi-lelki rehabilitáció után megérkezett érte az Álomgazdi! A gazdi, aki első pillatattól kezdve érezte, hogy Chance lenne a tökéletes társa. Az elejétől kezdve nyomon követte a róla szóló híreket, és folyamatosan érdeklődött felőle. A találkozásukkor pedig már számunkra sem volt kérdés, hogy Ők össze tartoznak. A mi félős Chance-ünk odabújt hozzá, és szívta magába a mérhetetlen szeretetet, amit kapott. Rövid időn belül pedig már utazhatott is az új, boldog élet felé.


Nagyon sok, boldogságban eltöltött közös évet kívánunk!

Corsoink akik még várják az álomgazdit:
(nevükre kattintva megtalálod az adatlapjukat)

Szappan


Dáma


Kika


Bradley


Dante


Achmed


Csiki


Vespa


Ginevra


Roscoe


Ed Hardy


Irie


Lunaria


Bluetooth


Morris


Éger


Damon


Megosztom a Facebookon