Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Kika életmentő műtéten esett át
2020.07.02.
Kika a Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésének védence, alaposan ránk ijesztett. Az egész két hete kezdődött egy véres vizelettel, ami mindig nagyon rosszat jelent, ezért azonnal rohantunk vele a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba. Különböző vizsgálatok, labor, ultrahang, és egy hetes infúzió kúra következett. Nagyon jól reagált az infúziókra, ezért mindenkit megdöbbentett a kontroll vizsgálat eredménye… Egy hét alatt akkorát nőtt a lépe, hogy félő volt szétreped.
A lehető leggyorsabban meg kellett műteni, és a feltáráskor kiderült, hogy nem csak hatalmas, de daganat is van rajta.
Nem volt más választás, azonnal kioperálták az egész lépét daganattal együtt, és ha már a műtőasztalon volt, akkor a letört szemfogát is kivésték.
Nagyon boldogok vagyunk, mert szerencsére Kika jól viselte a műtétet, szépen lábadozik, és nem találtak máshol áttétet nála.
Viszont ez a hirtelen jött műtét, a vizsgálatokkal együtt igencsak 200.000 forint felett végződött, ami ebben a nehéz időszakban nagyon megviselte fajtamentésünk amúgy sem túl nagy kasszáját. Sőt, hogy őszinték legyünk nagyjából teljesen le is nullázta.
És Kika csak egy Corso a 18-ból, akiről gondoskodnunk kell. Mellette ott van még 5 szívférgesünk, akiknek a kezelése hatalmas költség, Ginevrának meg kell vennünk a májvédő tápot + tablettát, és persze az újonnan érkezők oltási programja és ivartalanítása is folyamatos.
Mi teljes szívvel, lélekkel, időt és energiát nem sajnálva mentjük és gondozzuk őket, viszont nélkületek nem megy!
Hálásan köszönjük, ha csak egy kicsivel is támogatni tudjátok fajtamentésünk munkáját!
Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3Tz8IVu60g1dNhP3wqGJTDyndu5dMETyOx27RdwM3WOU1S4aWrpQdR-zY
Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Cane Corso Fajtamentés
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Megosztom a Facebookon