Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Corso Kurír 2020 májusi összefoglaló
2020.06.07.
Corso Kurír 2020 Április

Bekerülő Corsoink:

05.09-én érkezett hozzánk Lunaria. Gazdái kérték a segítségünket az elhelyezésében, mert átment a szomszédba, és súlyosan megsebesítette az ottani kutyát. A szomszédok feljelentést tettek, és követelték, hogy tüntessék el onnan Lunariát. Kan kutyákkal próbáltuk, nem volt probléma, jelenleg is egyik védencünkkel lakik egy kennelben. Emberekkel nagyon barátságos, de nagyon hiányzik neki egy saját család.


Események:

Mivel még mindig zárva volt egész hónapban a Noé Állatotthon, így sajnálatos módon elmaradt a Noé Cane Corso Fajtamentés baráti körének 2. találkozója, de reméljük, ősszel pótolni tudjuk.
A minden évben hagyományosan megrendezésre kerülő NOÉ-s örökbefogadó és cicás napot sem lehetett megtartani, ami szintén hatalmas szívfájdalom mindannyiunk számára.
Ha már igazi rendezvényt nem lehetett tartani, mi meghirdettük a Noé Cane Corso Fajtamentés virtuális örökbefogadó hetét, ahol több védencünk is szerencsésen virtuális támogatóra/gazdira talált. Nagyon szépen köszönjük, hiszen a támogatásokkal védenceink mindennapi ellátásához és orvosi költségeihez kaptunk segítséget, amire ebben a nehéz időszakban minden eddiginél nagyobb szükségünk van!


Gazdisodások:

A hónap első szerencsése Buster volt. Régi örökbefogadónk meglátta, és szerelem volt első látásra.
Tudjuk, hogy Frenky elvesztése mély sebeket hagyott, de első pillanattól érezte, hogy Busterrel szükségük van egymásra. Azt tudtuk, hogy bármilyen nemű és méretű kutyával kijön, hiszen kipróbáltuk.
A cicatesztnél viszont nagyon izgultunk, hiszen tudtuk, hogy minden ezen múlik, de nem csalódtunk. Buster teljes nyugalommal sétált köztük, egy rossz gondolata nem volt.
Mi pedig örömkönnyekben úsztunk, hogy nyugdíjas éveit a mi papink, ilyen szuper, szerető családban élheti le.


Végre Olíviánk szerencse csillaga is felragyogott! Több, mint egy év várakozás után eljött érte az Álomgazdi! Az első találkozásnál levette a gazdikat a lábáról, így egy igazi falkába költözhetett, ahol nem csak kutyus, de malac tesókat is kapott. Olika pedig szokás szerint, korát meghazudtoló lendülettel rohangál a hatalmas területen, medencézik és élvezi új élete minden pillanatát.
Mikor visszagondolunk, hogy mentésekor majdnem halálra fagyott a lánc végén, és most látjuk, hogy TV-t néz a kanapéról… Leírhatatlan boldogság…


Nagyon sok boldog, együtt töltött évet kívánunk!

Corsoink akik még várják az álomgazdit:
(nevükre kattintva megtalálod az adatlapjukat)

Szappan


Dáma


Kika


Bradley


Dante


Achmed


Csiki


Vespa


Ginevra


Roscoe


Ed Hardy


Irie


Chance


Lunaria


Megosztom a Facebookon