Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Keressük Csiki Angyalát!
2020.05.20.
„Nem ígérhetek hosszú közös éveket, csak az utam végéig tartó őszinte hálát és szeretetet.
Cserébe kérni se merek sokat, csak engedd, melletted lehessek életemben a legboldogabb.”

Befogadni egy idős, beteg kutyát a legönzetlenebb cselekedet. Tudjuk, hogy darabokra fog törni a szívünk, ha elveszítjük, és ez bármikor megtörténhet, viszont az Ő életében ez lesz az igazi csoda, a legszebb időszak, amire a mindig emlékezni fog!
Csikinek most egy ilyen önzetlen Angyalra lenne hatalmas szüksége!

Csiki a Noé Állatotthon Alapítvány Cane Corso Fajtamentésének védence, átesett az első daganat eltávolító műtétjén (még egy műtét vár rá). Örültünk, hogy idős kora ellenére jól viselte, és a sebei is szépen gyógyulnak, ám ekkor jött az, ami mindannyiunk rémálma. Megérkezett a szövettani eredmény, lesújtó diagnózissal, amiből kiderült, hogy az eltávolított daganatok rosszindulatúak voltak, és a rettegett betegséggel állunk szemben.
Ennek ellenére nem adjuk fel! Nem hagyhatjuk, hogy mi legyünk számára az utolsó állomás.
Tudjuk, hogy idős, beteg, és kontrollokra kell majd hordani, viszont azt is tudjuk, hogy hinni kell a csodákban, és Angyalok márpedig léteznek. Kell, hogy legyen valaki, akinél élete hátralevő részét végre igazi családtagként élheti le!
Csiki nagyon igényli az ember közelségét, és a szeretetet, hiszen eredeti gazdájánál nem volt benne része. Ha rajta múlt volna Csiki már nem is élne.
Séták alatt mindig mosolyog, utána pedig képes órákon át nyugodtan ülni, szorosan az emberhez simulva. Mikor belenézünk a szemébe, látjuk a nehéz múltat és a sóvárgást, a boldog jövő után.
Mivel egész életében egyedüli kutya volt, így most is az szeretne maradni, hogy ne kelljen senkivel osztoznia a szereteten.
Ha Te lennél az az Angyal, akit keresünk, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot e-mail címünkön: canecorsomentes@noeallatotthon.hu vagy a +36 30 201-7798 telefonszámon.
A megosztás is nagy segítség!
Csiki adatlapja: http://canecorsomentes.hu/index.php?pid=1&aid=270


Megosztom a Facebookon