Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Virtuális örökbefogadó hét, a Cane Corso Fajtamentésnél
2020.05.12.
A Noé Állatotthonban már hagyomány, hogy minden év Májusában megrendezésre kerül a NOÉs örökbefogadó és cicás nap. Idén sem lett volna ez másképp, de sajnos a corona vírus (COVID-19) közbe szólt. Nem csak mi vagyunk szomorúak a rendezvény elmaradása miatt, de védenceink is.
Ilyenkor minden évben izgatottan, farokcsóválva várják a látogatókat, és reménykednek benne, hogy valaki őket fogja választani életre szóló társának. Próbálják a legcukibb arcukat mutatva „eladni” magukat a gazdijelölteknek, mi pedig boldogságban úszunk, amikor sikerül, és elindulnak a gazdásodás útján.
Arra gondoltunk, hogy bár a rendezvény elmarad, tartsuk meg a Noé Cane Corso Fajtamentés Virtuális Örökbefogadó hetét!
Legfőbb vágyunk, hogy minden védencünk szerető, végleges gazdira találjon, de nagyon örülnénk annak is, ha ez most legalább virtuális formában sikerülne.
Védenceink közül Chance szerencsésnek mondhatja magát, hiszen több virtuális támogatója van jelenleg, de a többiekről ez sajnos nem mondható el.
Több olyan Corsonk van, akire még soha egyetlen érdeklődő se volt, és védenceink 80%-a még nem volt virtuálisan se gazdis. Bizony… 80%, az rengeteg…
Nézz körül kutyusaink közt honlapunkon (www.canecorsomentes.hu), és fogadd örökbe a számodra legszimpatikusabbat! Vigyél haza virtuálisan egy Cane Corsot!
A rendezvényekre a látogatók többsége nem érkezik üres kézzel, viszont így, hogy nem lehet azokat megtartani, sajnos az adományok nagyon nagy része is elmarad. Ezzel a Noé Állatotthon és persze a Fajtamentések is egyre nehezebb helyzetbe kerülnek.
Virtuális örökbefogadással állatorvosi költségeinket, és védenceink mindennapi ellátását támogatod.
Természetesen valódi örökbefogadásra is van lehetőség, de kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontban!


Megosztom a Facebookon