Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Új esély...
2020.04.13.
A Húsvét nálunk sajnos nem csak az ünneplésről szól, hiszen ha egy ártatlan élet van veszélyben, akkor menni kell. Keszthelyi állatvédők kérték a segítségünket, és a kapott képek láttán azonnal igent mondtunk. Tegnap megérkezett a Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésének legújabb védence: Chance. Chance, mint esély. Esély egy szebb, jobb, boldogabb életre.
Rengeteg szörnyűséggel találkozunk sajnos nap, mint nap, de megszokni nem lehet. Minden alkalommal darabokra törik a szívünk és a lelkünk.
Chance még nincs 2 éves. Mancsai mérete alapján egy gyönyörű, nagy, impozáns Cane Corsonak kellene lennie. Ehelyett most egy végtelenül félős, csont és bőr kislányt látunk, aki így vegetált egy lánc végén. Belegondolni se merünk, mennyi rosszat élhetett át tulajdonosánál.
Egy kamasz kutya, akinek bohóckodnia és játszania kellene naphosszat, de ő csak ül a sarokban, retteg, és azonnal össze pisili magát az emberi érintéstől.
Most már jó helyen van, biztonságban. Mindent megteszünk érte, hogy rendbe hozzuk őt testileg és lelkileg egyaránt.
Hosszú lesz az út, hiszen a lelki sebeknél semmi sem gyógyul lassabban, de be fogjuk neki bizonyítani, hogy létezik a boldogság!
Hiszünk benne, hogy elérkezik a nap, amikor egy család szeme fénye, legdrágább kincse Ő lesz.

Chance orvosi kezelésére, és védenceink állatorvosi számláira most bármilyen kevés anyagi hozzájárulás is nagyon nagy segítség! Hálásan köszönjük, ha támogattok minket!
Közvetlen bankkártyás adományozással:
(üzenethez: Cane Corso Fajtamentés)
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3Tz8IVu60g1dNhP3wqGJTDyndu5dMETyOx27RdwM3WOU1S4aWrpQdR-zY

Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Cane Corso Fajtamentés

A NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS/SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT!
MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNKTRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját:63!
Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600-as számra küld a 63-at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2020.05.20.!

Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány

Adószám: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon