Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Corso Kurír 2020 márciusi összefoglaló
2020.04.03.
Corso Kurír 2020 Március

Bekerülő Corsoink:

03.30-án érkezett gondozásunkba Ed Hardy, ez a gyönyörű, csíkos fiú. Debreceni állatvédők mentették őt „gazdájától” láncról, soványan, csúnya harder-mirigy előeséssel.
Egy játékos, kedves kutyus. Az embereket imádja, nagytestű szukákkal jól kijön.


Események:

A Noé Állatotthon a corona (COVID-19) vírus veszély és a Kormány által kihirdetett vészhelyzetre tekintettel bezárta kapuit a látogatók előtt. Természetesen a munkánk nem áll le, az állatmentés ugyanúgy folyamatos. Az örökbefogadókat is várjuk, viszont csak előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni, és védenceinkkel a kapun kívül történhet az ismerkedés.

Gazdisodások:

A hónap első szerencsése Teca volt, akihez hosszú hetek óta jártak ki a gazdik ismerkedni. Azonnal a szívükbe lopta magát, és elhatározták, hogy mindent megtesznek, hogy örökbe tudják őt fogadni. Felelősségteljes döntés után, hosszú türelmes munkával két meglévő kutyusuk mellé, családjukba fogadták Tecát.


Másodikként Cassy baba költözött. A gazdikat azonnal, az első találkozás alkalmával levette a lábáról.
A saját kutyusuk is azonnal elfogadta őt, így Cassy már teljes jogú családtagként él.


Testvérei példáját követve, ám férfihoz méltó módon, a lányokat előre engedve, végül Luther babánk is gazdihoz költözött. Szerelem volt első látásra a gazdiknak, aztán mikor kijöttek ismerkedni ez csak fokozódott. Nem is volt kérdés, hogy Luther cuccolhat.


A hónap utolsó gazdisa Juhar lett. A gazdik több alkalommal jártak kint nála, de természetesem már az első után érezték, hogy Juhar lesz számukra az igazi. A mi kezdetben félénk, csíkos szépségünk így végre révben ért.


Nagyon sok boldog, együtt eltöltött évet kívánunk!

Corsoink akik még várják az álomgazdit:
(nevükre kattintva megtalálod az adatlapjukat)

Szappan


Dáma


Kika


Bradley


Olívia


Roxette


Dario


Zorro


Dante


Achmed


Csiki


Vespa


Csimbili


Etna


Ginevra


Roscoe


Ed Hardy


Megosztom a Facebookon