Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

A Corso mentésnél sincs megállás!
2020.04.01.
Bár a Noé Állatotthon kapui zárva vannak a látogatók előtt, de az ÁLLATMENTÉS NEM ÁLLT LE, és ezzel együtt Fajtamentések munkája sem!
A Cane Corso Fajtamentéshez a héten 2 új védenc is érkezett!
Az egyikük Ed Hardy, akit Debreceni állatvédők mentettek „gazdájától” láncról, soványan, oltások nélkül, csúnya harder-mirigy előeséssel.
Ott helyben megkapott minden szükséges oltást, és állatorvosi ellátást, így mire átvette őt fajtamentésünk, már teljesen rendbe hozták testileg és lelkileg is.
Ez a tigriscsíkos fiú egy igazi játékos bohóc, aki nagytestű szukákkal nagyon jól kijön.
Van egy különleges ismertetőjele, ami még csodálatosabbá teszi: a két szeme különböző színű, a barna eltérő árnyalataiban pompázik.
Már a Noé Állatotthonban él, és csak egy Álomgazdi hiányzik az életéből, de az nagyon.
Érdeklődni róla és, többi gazdi keresőnkről a 06-30-201-7798-as telefonszámon, és a canecorsomentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet.
A szabály ugyanaz, mint a központi részlegünkön!
Örökbefogadás itt is zajlik, de csak előre egyeztetett időpontban lehet érkezni, ismerkedni pedig a kapun kívül lehet!
A másik új Cane Corsonk Irie. Ezt a csontsoványra fogyott, bájos szukát a Bákéscsabai reptéren találták a helyi állatvédők. Nem tudni mennyi ideje bóklászhatott segítségre várva, de az állapota alapján régóta. A teste hemzsegett a bolháktól, kullancsoktól.
Még kissé félénk, de alapvetően barátságos. Próbál bízni bennünk, mi pedig mindent megteszünk érte, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön.
Jelenleg karanténban van, még nem örökbefogadható! Amint az állapota engedi, elkezdjük az oltási programját. Szívféreg tesztje sajnos pozitív lett, további orvosi kivizsgálása folyamatban.
Fajtamentésünk orvosi számlái az elmúlt hónapokban az egekbe szöktek.
Nagyon nagy segítség most bármilyen kevés anyagi hozzájárulás is! Hálásan köszönjük, ha támogattok minket!
Közvetlen bankkártyás adományozással:
(üzenethez: Cane Corso Fajtamentés)
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3Tz8IVu60g1dNhP3wqGJTDyndu5dMETyOx27RdwM3WOU1S4aWrpQdR-zY
Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Cane Corso FajtamentésMegosztom a Facebookon