Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Corso Kurír 2020 februári összefoglaló
2020.03.03.

Corso Kurír 2020 Február

Bekerülő Corsoink:

02.10-én érkezett hozzánk 3 kölyök: Ciara, Cassy és Luther. Egy felelőtlenségből született alom tagjai voltak. Oltások, és normális ellátás nélkül tengődtek. A Viharsarki Állatvédők kérték segítségünket az elhelyezésükben, így kerültek a gondozásunkba.

Ciara:


Cassy:


Luther:


02.14-én érkezett gondozásunkba Ginevra. Ez a gyönyörű, barátságos, és végtelenül bújós kis tigrislány. A Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány kérte segítségünket az elhelyezésében.
Imádja az embereket, és más kutyákkal is kitűnően kijön.


02.22-én visszakerült a gondozásunkba Blacky. 7,5 hónap gazdis élet után, úgy döntöttek, hogy nem maradhat tovább. Konkrét indokot nem igazán kaptunk, de nem is számít már. Aki egyszer a gondozásunkba került, azért élete végéig felelősséget vállaltunk, így soron kívül a lehető leghamarabb fogadtuk őt.


02.23-án érkezett hozzánk Roscoe. Ő egy igazi gyönyörű, fekete, vágott fülű, mégis kajla szeretetbomba. Békési Állatvédők mentették ki saját „gazdáitól”, akik egy disznóólban tartották őt bezárva, éheztetve.
Imádja az embereket, és rettenetesen vágyik szeretetre, törődésre.


Gazdisodások:

A februári hónap első boldog gazdis kutyusa Bekka lett. Hetekig jártak ki hozzá a gazdik ismerkedni a saját kutyájukkal. Az első találkozás nem volt éppen zökkenőmentes, de ahogy teltek a hetek, midig egy hatalmas lépéssel jobb volt. Hálásak vagyunk a gazdik kitartásáért, hogy nem adták fel és jöttek folyamatosan. Bekka azóta teljes harmóniában él a másik kutyussal és a cicával is.


A második szerencsés Snoop volt. A gazdik eredetileg egy másik védencünkhöz érkeztek, de miután bemutattuk nekik Snoopot és elvitték sétálni, már nem volt kérdés, hogy ő lesz az igazi számukra. Hetekig jártak ki hozzá, és mikor minden készen állt a fogadására azonnal költözött is.


A gazdisodások sorát Ziva folytatta. A gazdik sétáltatni érkeztek a Noéba, és kértek tőlünk egy olyan kutyust, akit a kisgazdi is gond nélkül tudna vinni egyedül (természetesen szülői felügyelettel, segítséggel). Amíg gondolkoztunk ki lenne a megfelelő, éppen akkor hozták Zivát vissza az első sétakörből. Ránéztünk, és tudtuk, hogy ő lesz a legalkalmasabb, hiszen gyönyörűen sétál pórázon, és szófogadó. Annyira jól sikerült az első közös séta, hogy a visszaérkezéskor már szóba is kerültek az esteleges örökbefogadási lehetőségek. Mint kiderült a kisfiú már régóta szeretett volna egy saját kutyát. Következő héten már célirányosan Zivához jöttek, és el is döntötték, hogy szeretnék őt örökbefogadni. Több hetes látogatást követően, Ziva boldogan költözött be új otthonába.


A következő gazdisunk Ciara lett. A három kölyök közül ő volt a legszerencsésebb, aki a legkevesebb időt töltötte nálunk. Zsófi és Tomi úgy döntöttek, hogy exvédencünk, Paci, és másik kutyusuk Mimo mellé szeretnék ezt a gyönyörű kicsilányt örökbefogadni. Az első találkozásnál azonnal szerelem lett, így Ciara költözhetett is.


A hónap utolsó boldog, gazdisa Blacky lett. Erre szokták mondani, hogy a sors keze…
Mikor Blacky visszakerült, aznap éppen kint volt egy régi NOÉs örökbefogadó, aki nemrég veszette el kutyusát. Meglátta Blackyt, és szerelem lett első látásra. Elmentek egy nagy közös sétára, amiről már úgy érkeztek vissza, mintha mindig is egy család lettek volna. Ott már mind tudtuk, hogy Blackyt neki hozták vissza, ezt a sors akarta így.


Nagyon sok boldog, közösen eltöltött évet kívánunk!

Corsoink akik még várják az álomgazdit:
(nevükre kattintva megtalálod az adatlapjukat)

Szappan


Dáma


Kika


Bradley


Olívia


Roxette


Dario


Zorro


Dante


Teca


Achmed


Csiki


Vespa


Csimbili


Etna


Ginevra


Roscoe


Megosztom a Facebookon