Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Dante hozzáértő gazdi jelentkezését várja
2020.02.26.
Van nagykutyás tapasztalatod? Határozott vagy? Van annyira jó kondid, hogy simán megtartasz egy 50kg-os kutyát? Szereted a kihívásokat?
Ha mindezekre IGEN a válasz, akkor Dante csak rád vár!
Dante a Noé Állatotthon Alapítvány Cane Corso Fajtamentésének védence. Hatalmas, jó kiállású és gyönyörű. Ez eddig tökéletesen hangzik, viszont… Dante rettentően domináns más kutyákkal. Az embereket is próbálja ledominálni, ám erről hamar le lehet beszélni, és rögtön átmegy bújós macskába. A többi kutyával viszont nem tud kommunikálni, folyamatosan ugatja őket, és húz feléjük.
Az az idő, amennyit a többi védencünk mellett tudunk vele foglalkozni sajnos nem elég.
Szeretnénk megtalálni számára azt a gazdit, aki eleget tud foglalkozni vele, hajlandó elvinni kiképzőhöz és szocializálni. Mivel ismerjük Dante természetét, ezért csak tapasztalt, határozott gazdi jöhet nála szóba, hiszen a legjobbat szeretnénk neki is.
Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű rátalálni erre a gazdira, hiszen a legtöbb ember problémamentes kedvencet keres magának. Viszont azt is tudjuk, és hisszük, hogy minden kutyának megvan valahol a tökéletes gazdája, csak egymásra kell, hogy találjanak!
Kérjük, egy megosztással segítsd, hogy eljusson híre az Álomgazdihoz.
Ha pedig úgy érzed Te vagy az, akkor várjuk jelentkezésed e-mail címünkön: canecorsomentes@noeallatotthon.hu vagy telefonszámunkon: 06-30-201-7798.


Megosztom a Facebookon