Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Corso Kurír 2020 januári összefoglaló
2020.02.03.
Corso Kurír Január

Sajnos már az év első hónapjában hatalmas veszteség ért minket. Zafír elment...
Annyi betegség és küzdelem után, a mi legnagyobb harcosunk, az egyetlen Vasladynk elfáradt…
Sosem feledjük őt, és élni akarása örök példa lesz számunkra…


Bekerülő Corsoink:

01.11-én érkezett Csimbili. Ez a gyönyörű 2 éves fekete szuka egy gyepmesteri telepen kötött ki.
Állatvédők kérték a segítségünket, így elhoztuk őt onnan és a gondozásunkba vettük. Kanokkal jól kijön, az embereket imádja.


01.16-án érkezett Etna. Állatbarátok kérték a segítségünket, az elhelyezésében, mert rossz körülmények közt volt tartva. Még egy háza se volt szegénynek, és félénkségét elnézve túl sok jót nem is kaphatott „gazdáitól”. Kicsit még rémült, de pár perc és jutalomfalat után, már egy igazi bújós kis macilány.


01.27-én érkezett Lelle, ez a gyönyörű, fiatal szürke lány. Soproni állatvédők kérték segítségünket az elhelyezésében, mert gazdája lemondott róla. Nagyon okos, emberekkel és kutyákkal is igazi bűbáj. Ideiglenes befogadónál helyeztük őt el, ahol szinte azonnal rá is talált az Álomgazdi!


Események:

Idén is megrendezésre került a NOÉ Újévi Jótékonysági Futás! Védenceink közül Achmed, Ziva, Bekka, Wax, Mirha, Snoop, Dorci, Roxette és Pablo teljesítették a távot.
Hatalmas öröm számunkra, hogy exvédenceink közül Frenky, Paci és Luce is meglátogatott minket a gazdikkal, hogy futással kezdjék az Újévet!


Gazdisodások:

Az hónap, és egyben az év első gazdisa Nicole lett. A gazdijelöltek első találkozásra beleszerettek a mi fiatal kislányunkba. Nem is kellett sokat várni, és már költözhetett is új családjába, ahol már nagyon várták, főleg a kisgazdi.


Másodiknak Pablo költözhetett. Amint lehetett őt látogatni, már jöttek is a gazdijelöltek, hogy megismerkedhessenek vele, és a szerelem itt sem maradt el. Pablo egy nagy családot kapott, ahol a gyerekek mellett biztosan nincs ideje unatkozni, és ő ezt nem is bánja.


A harmadik szerencsés Dorci volt. Régebbi örökbefogadóink, Athos elvesztése után úgy érezték itt az ideje, hogy egy új kutyust engedjenek a szívükbe. Dorci azonnal levette őket a lábukról bújós természetével, és puha plüss bundájával. Meglévő kutyusukkal is szuperül kijött, úgyhogy hamar be is költözhetett új, végleges családjához.


A negyedik és egyben utolsó gazdis ebben a hónapban Lelle lett. Őt helyhiány miatt ideiglenesen el kellett helyeznünk, amit Orsi soron kívül vállalt a Vau-haus kisállatpanzió és kutyanapköziben. Itt szinte azonnal rá is találtak az Álomgazdik. Exvédencünk Huba társa lett.


Nagyon sok boldog, közösen eltöltött évet kívánunk!

Corsoink akik még várják az álomgazdit:
(nevükre kattintva megtalálod az adatlapjukat)

Szappan


Dáma


Kika


Bradley


Olívia


Roxette


Dario


Zorro


Dante


Teca


Achmed


Bekka


Csiki


Juhar


Wax


Mirha


Vespa


Csimbili


Etna


Megosztom a Facebookon