Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Olívia már egy éve gazdiról álmodik
2020.01.13.
Olíviának, az előző Újév meghozta a menekülést a pokolból. Talán még sokan emlékeztek rá… A fagyban állt, lánca összetekeredve a társáéval, úgy, hogy mozdulni sem tudtak.
Nagyon sokan drukkoltak, hogy megmeneküljön, mi pedig természetesen nem tudtunk rá nemet mondani. És mi történt azóta? Semmi… Olívia több, mint egy éve nálunk lakik, és még egy komoly érdeklődője sem volt.

Ez a gyönyörű, mindig mosolygó, korát meghazudtolóan aktív és mozgékony Shar pei mix leányzó, Olívia, a Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésének védence, aki még mindig csak vár.
Kutyákkal válogatós, de az embereket imádja. Nagyon igényli a vele való foglalkozást, a szeretetet. Rengeteg energia van benne, ezért kitűnő társ lehet futáshoz, vagy nagyobb kirándulásokhoz is.
Nem fiatal, hiszen 9 éves, de ha egyszer is eljössz és találkozol vele, ezt biztosan nem mondanád meg róla.
Egy éve megmenekült a láncról, a biztos fagyhalálból, de sajnos még midig csak egy kennel az otthona.
Mivel minden Új év egy új kezdet, ezért reméljük, hogy ez az év elhozza végre Olíviának a jól megérdemelt Álomgazdit, akinél teljesen elfelejtheti a szörnyű múltat.
Érdeklődni Olíviáról Fajtamentésünk elérhetőségein lehet:
E-mail címünk: canecorsomentes@noeallatothon.hu Telefonszámunk: +36-30-201-7798


Megosztom a Facebookon