Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Corso Kurír 2019 decemberi összefoglaló
2020.01.06.
Corso Kurír December

Sajnos a decemberi hónap sem telt el tragédia nélkül. Jessie elment…
Szívünk darabokban, örökké emlékezni fogunk rá.


Bekerülő Corsoink:

12.06-án érkezett Juhar. Az utcán kóborolt chip nélkül. Megtalálója a Rex Kutyaotthon Alapítványba vitte be. Miután gazdája nem jelentkezett érte átvettük őt, így került a gondozásunkba. Még kicsit félénk, de egyre barátságosabb emberekkel és szuka kutyákkal is.


12.10-én érkezett Wax és Mirha, akik alomtestvérek. Gazdájuk megváltozott életkörülményei miatt kérte a segítségünket az elhelyezésükben, így kerültek a gondozásunkba. Wax és Mirha elválaszthatatlanok, és tökéletesek. Imádják az embereket, gyönyörűen sétálnak pórázon.


12.11-én érkezett Vespa. Civil állatvédők találták őt, ők kérték a segítségünket az elhelyezésében, így került a gondozásunkba.
Annyit sikerült kideríteniük, hogy Vespának már 4 gazdája volt így 4 éves korára, de egyik sem foglalkozott vele. Kicsit még félénk, de már kezd oldódni. Emberekkel barátságos.


12.23-án érkezett Pablo. Pablót gazdája adta le a Nektek Ugatunk Állatvédő Egyesülethez, akik a mi segítségünket kérték az elhelyezésében, így került a gondozásunkba.
Pablo emberekkel és kutyákkal is barátságos.


12.29-én érkezett Dorci. Dorcit gazdája költözéskor nem vitte magával, családja pedig nem gondoskodott róla, állandóan az utcákat járta. A gazda belátta, hogy ez így nem mehet tovább, lemondott Dorciról, így került a gondozásunkba.
Dorci egy tündéri, fiatal kislány. Kutyákkal, emberekkel barátságos.


Események:

December 8-án volt az Állatok Karácsonya a Noé Állatotthonban.
Nagyon sok támogató érkezett, és természetesen Corsoink is kaptak ajándékot bőven!
Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki gondolt rájuk és szebbé tette az Ünnepeket.


Gazdisodások:

December első szerencsése Bánk volt. A gazdijelöltek többször jártak kint nála saját kutyusukkal látogatóba. Szerelem volt első látásra, és szerencsére a meglévő kutyusuk is hamar elfogadta Bánkot, így hamarosan be is költözhetett új családjába.


A gazdisok sorába lépett Scooby-Doo is. A gazdi az első pillanattól kezdve tudta, hogy Scooby lesz számára a megfelelő társ. Többször kijött hozzá, és ez az érzés meg is maradt, úgyhogy Scooby is cuccolhatott új, végleges családjába, ahol már nagyon várta őt a másik kutyus.


A decemberi hónap, és egyben az év utolsó gazdisa Dave lett. A gazdik az Állatok Karácsonyán látták meg őt, és azonnal szerettek volna megismerkedni vele. A család másik kutyusával is tökéletes összhangban volt, úgyhogy a következő látogatás után már csak a költözés időpontját kellett megbeszélni.


Nagyon sok boldog, együtt töltött évet kívánunk!

Corsoink akik még várják az álomgazdit:
(nevükre kattintva megtalálod az adatlapjukat)

SzappanDáma


Zafír


Kika


Bradley


Olívia


Roxette


Dario


Zorro


Snoop


Dante


Teca


Achmed


Bekka


Csiki


Ziva


Juhar


Wax


Mirha


Vespa


Dorci


Megosztom a Facebookon