Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Elválaszthatatlan testvérpár gazdit keres
2019.12.18.
Hiszünk benne, hogy nincs lehetetlen! Hiszünk, mert ha belenézünk ebbe a két kérlelő szempárba, nem is tehetünk mást.
Mirha és Wax a Noé Állatotthon Cane Corso Fajtamentésének védencei. Ez a két gyönyörű, idősödő Corso alomtestvér, és egész életükben együtt éltek. Annyira látszik rajtuk a ragaszkodás, hogy nem szeretnénk őket elválasztani egymástól. Lehetetlent nem ismerve elhatároztuk, hogy együtt keresünk számukra egy csodálatos gazdit, ahol ebben a tökéletes harmóniában tovább élhetnek!
A mi szívünket már az első találkozás alkalmával elrabolták.
Hihetetlenül barátságosak, és vágynak az ember szeretetére, közelségégre.
Ahogy belépünk hozzájuk, azonnal bújnak, nem tudják, merre pörögjenek, forogjanak az ember körül, hogy minél több simogatást zsebeljenek be.
Pórázon gyönyörűen sétálnak, látszik, hogy jártak velük iskolába.
Tudjuk, hogy nem könnyű két nagytestű, ráadásul idősödő kutyát örökbe adni egy helyre, de ha valaki eljön és megismeri őket, akkor azonnal látni fogja, hogy ők így tökéletesek együtt.
Ez lesz életükben a 8.! közös Karácsonyuk, de az első olyan, amit egy menhelyen kell tölteniük!
Mivel addig már nagyon kevés időnk van, így csak abban tudunk reménykedni, hogy talán az Újévet, már egy végleges szerető családban tölthetik!
Ha megtetszett ez a két gyönyörű, őszülő pofi, akkor jelentkezz a Fajtamentés elérhetőségein: E-mail címünkön: canecorsomentes@noeallatotthon.hu vagy a +36 30 201-7798 telefonszámon.


Megosztom a Facebookon