Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Corso Kurír 2019 novemberi összefoglaló
2019.12.03.
Corso Kurír November

A legrosszabb hírrel kezdjük beszámolónkat. A mi drága Nagymackónk, Sushi átkelt a szivárványhídon. Sokat küzdöttünk a betegségeivel, de a végső háborút elvesztettük.
Nagyon köszönjük Timinek és Családjának, hogy Sushi velük élhetett, mindent megtettek érte, és szerették őt az utolsó pillanatig.
Drága Sushi, most már semmi nem fáj, és tudjuk, hogy az égi Corso falka várt rád, ahol boldogan szaladgálhattok együtt.
Szívünkben örökké velünk leszel, sosem feledünk.


Bekerülő Corsoink:

Szomorúan kell megírnunk, hogy Zafír csodája eddig tartott. Bizony a mi Vaslady-nk visszakerült a gondozásunkba. Túlzottan előtört belőle a védőösztön, ami a lakhelyén egyszerűen tarthatatlan volt. Sajnos ez volt a legfelelősségteljesebb döntés. De továbbra is hiszünk a csodákban, és várjuk azt az angyalt, aki gondját viselné a mi sokat megélt gyönyörűségünknek.


11.03-án érkezett hozzánk Ziva. Az albérlő kiköltözéskor nemes egyszerűséggel ott „felejtette” őt a házban. A ház tulajdonosa kérte segítségünket az elhelyezésében. Egy igazi, nyugodt, barátságos, fekete szépség. Kutyákkal és macskákkal is nagyon jó a viszonya.


11.19-én érkezett Jessie. Gazdája betegség miatt nem tudott már róla gondoskodni, ezért kérték segítségünket az elhelyezésében. Barátságos, kutyákkal is kedves Corso hölgy.


11.23-án érkezett Nicole. Gazdája anyagilag nem tudott tovább gondoskodni erről a fiatal kislányról, ezért segítségünket kérte az elhelyezésében. Nicole a napokban átesik a két szemét érintő Harder műtéten.


Események:

Corsoink Mikulás fotózáson vettek részt, hogy tudassák az emberekkel, hogy egy Mikulás csoki árával is életet lehet menteni! (Nem akarunk elfogultak lenni, de szerintünk űbercukik lettek a képek!) Az erről készült cikk: Ide kattintva olvasható!


Gazdisodások:

A hónap első szerencsése Odett volt. Gondozásunkba kerülése után nem sokkal már érdeklődött is rá a gazdijelölt, és végig tartotta velünk a kapcsolatot a karantén idő lejártáig. Azonnal jöttek is látogatóba, és úgy döntöttek, hogy szeretnék Odettet örökbe fogadni. Szerencsére a saját kutyusukkal az első pillanattól jól ment a találkozó, és még a macskával sem akadt problémája, így hamar boldog, gazdis kutya lett Odettből.


A második, és egyben utolsó gazdisodást ebben a hónapban, egyik legrégebbi védencünk tapasztalhatta meg. Bizony, Szandi is gazdihoz költözött! Sokszor nézte bánatosan, ahogy több Corso elhagyja a Noét, és neki maradnia kell. De most végre ő az, akinek végleg kinyílt a kennel ajtaja, és boldog gazdis kutyaként élhet tovább. Örökbefogadója egy régóta NOÉs önkéntes. Mindig is szerette, rengetegszer sétáltatta őt, és úgy döntött új házába magával is viszi a mi Szandinkat!


Nagyon sok boldog, együtt töltött évet kívánunk!

Corsoink akik még várják az álomgazdit:
(nevükre kattintva megtalálod az adatlapjukat)

Szappan


Dáma


Zafír


Kika


Bradley


Olívia


Roxette


Dario


Zorro


Snoop


Dante


Dave


Teca


Achmed


Csiki


Ziva


Jessie


Nicole


Megosztom a Facebookon