Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Eddig tartott a csoda :(
2019.11.10.
Most aztán tényleg hatalmas szükségünk van egy Angyalra!
Pár nappal ezelőtt, boldogságban úszva számoltunk be nektek róla, hogy a Noé Állatotthon Cane Corso fajtamentésének Zafírja, a mi Vaslady-nk gazdis lett. Most pedig teljes tanácstalanságban, magunkba roskadva kell megírnunk, hogy ez a csoda eddig tartott, Zafírt vissza hozták.
A meleg lakásból újra a hideg kennelbe, a boldogságból ismét a magányba, a bizonytalanságba…
Tudtuk, hogy nem egyszerű a természete, több olyan dologra is fel voltunk készülve, ami miatt visszakerülhet, de erre nem.
Zafírban annyira felerősödött a védőösztön, hogy ez egy zsúfolt budapesti utcán tarthatatlan.
Tudjuk azt is, hogy egy kutya csak azt védi, akit szeret, de nem mindegy mennyire.
Az eddig minden kutyát ugató Zafír együtt szaladgált sok kutya közt a kutyafuttatóban, szobatiszta, és még az egyedüllétet is jól viselte, még a gazdik haza nem értek. Minden tökéletes lehetett volna, de sajnos olyan helyen élnek, ahol rengeteg ember van az utcán, és Zafír pedig védi a gazdit a férfiaktól.
Nem minden férfitól, hiszen a gazdi párját például imádja.
Nem tudjuk mi alapján, vagy mit érezhet meg rajtuk, ami nem tetszik neki, de sajnos be kell látnunk, hogy ez így nem mehetett tovább.
Most folyamatosan csak azon gondolkozunk, hogy hogyan tovább… És vajon Zafír hogyan fogja ezt az újabb törést elviselni...
De tudjátok! Mi NOÉsok, úgy hiszünk a csodában, mint a gyerekek, és hisszük, hogy jön egy másik angyal, aki meglátja Zafírban a csodát. Meglátja a szemeiben azt a sok szenvedést, és harcot, amin már keresztül ment, és hazaviszi. Zafír idős is, beteg is, ráadásul itt a tél, Zafír vékony teste pedig nagyon fázik!
Tudjuk, hogy van itt valahol egy angyal, aki kertes házban, vagy akár kevésbé sűrűn lakott helyen lakásban él, és magához venné.
Kérjük, legyél Zafír angyala, és jelentkezz e-mail címünkön: canecorsomentes@noeallatotthon.hu vagy a +36 30 201-7798 telefonszámon.


Megosztom a Facebookon