Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Corso Kurír 2019 októberi összefoglaló
2019.11.04.
Corso Kurír Október

Bekerülő Corsoink:

10.05-én érkezett Bekka, akit az Ultimátum Állatvédő Alapítvány mentett gazdájától, rossz tartási körülmények közül, hüvely előeséssel. Azonnal kórházba vittük, ahol meg is műtötték. Bekka egy végtelenül kedves, barátságos Corso hölgy.


10.10-én érkezett Odett. Ezt a mindössze 10 hónapos kislányt gazdája el akarta altatni, kezelhetetlenségre hivatkozva. Szerencsére lelkiismeretes volt az ebrendész és azonnal a mi segítségünket kérte. Odett persze nem kezelhetetlen, szimplán kamaszkorát éli, ami természetes. Neveléssel tökéletes kutya lesz belőle.


10.15-én érkezett Csiki. Őt állatszerető emberek mentették saját gazdájától, aki nem foglalkozott vele, hogy beteg a kutyája. Szerinte „majd meggyógyul”. Csiki még aznap életmentő műtéten esett át gennyes méhgyulladás miatt. Van egy nagy emlődaganata, és több pukli a testén, ami még műtétre vár. Csiki emberekkel tündéri, bújós Corso hölgy, aki meghálál minden apró törődést. Kan kutyákkal összeszoktatható, de válogatós.


Események:


10.06-án Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban rendezvény volt. Minden évben ez a legnagyobb rendezvény a Noéban. Most is rengeteg fellépő és érdekes program várta a kicsiket és nagyokat.
Természetesen Fajtamentésünk is kint volt, lehetett Corsos adománygyűjtő tárgyakat vásárolni.
Aminek pedig nagyon örültünk, hogy több exvédencünk is kilátogatott a rendezvényre. Nagyon jó érzés volt velük újra találkozni.
Ha valaki lemaradt (vagy ott volt, de szívesen újraélné azt a napot) akkor az alábbi linken található kisfilmen megnézheti milyen volt a rendezvény:https://www.youtube.com/watch?v=1sOMwVfdcgU

Köszönjük a DogCast TV-nek, hogy velünk voltak, és ismét egy fantasztikus filmet készítettek.

Gazdisodások:

Ebben a hónapban Becse volt az első szerencsés, aki új családot kapott. Egy nagyon kedves család látogatott ki hozzánk, és azonnal beleszerettek a mi fekete gyémántunkba. A lehető legjobb helyre költözött, ahol gyerekek veszik körül, és egyedüli kutyaként nem kell osztoznia a szereteten.
Ő pedig, a tőle megszokott nyugodtsággal, bújással és szeretettel meg is hálálja ezt.


A következő költözőnk MadMax volt. A mi 60 kg-os bűbájos óriásunk kedvességével, és fegyelmezettségével elrabolta örökbefogadói szívét. A következő találkozásra hozták a meglévő kutyusukat is, egy idős labrador hölgyet, akivel MadMax gyönyörűen viselkedett. Ezzel azonnal el is dőlt, hogy a mi mackónk költözhet.


A hónap utolsó gazdisodása egy igazi csoda. Zafírt, a mi Vaslady-nket örökbe fogadták! Rézi és párja meglátták a csodát ennek a szerencsétlen sorsú Corso hölgynek a szemében és beleszerettek.
Zafír háromszor jött vissza a halál torkából és küzdött velünk együtt! Akik látták, sajnálkozva álltak meg a kennelénél. Már néha mi is feladtuk a reményt, de Zafír tudta, érezte, hogy eljön az Ő ideje és újra gazdis kutya lehet. A legszebb álmunk teljesült!


Nagyon sok boldog, együtt töltött évet kívánunk!

Corsoink akik még várják az álomgazdit:
(nevükre kattintva megtalálod az adatlapjukat)

Szappan


Sushi


Dáma


Kika


Bradley


Olívia


Bánk


Roxette


Dario


Zorro


Snoop


Dante


Scooby-Doo


Dave


Teca


Achmed


Bekka


Csiki


Megosztom a Facebookon