Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

A világ legtürelmesebb, legkitartóbb gazdiját keressük Dámának
2019.10.30.
Dáma a Noé Állatotthon Alapítvány Cane Corso fajtamentésének védence, akinek a világ legtürelmesebb és legkitartóbb gazdiját keressük.
Nem fogjuk szépíteni az igazságot, Dáma korántsem egyszerű eset. Az utcán kóborolt, chip nélkül, így került a Noé Állatotthon Alapítvány Cane Corso fajtamentésének gondozásába. Előéletéről semmit sem tudunk, de bizalmatlanságából kiindulva túl sok jót nem kaphatott életében.
Dáma az a kutya, aki egy hónapig a házából sem akart kijönni, egy percre sem akart közel kerülni az emberekhez, és ezt hangos ugatással jelezte is.
Most már szívesen odamegy azokhoz, akiket ismer, bár néha az ugatás még megmarad, de ez már nem az az ugatás, ami az elején volt.
Imádja a pocakját, úgyhogy jutifalattal könnyen oda lehet csalogatni, és onnantól kezdve mehet a szeretgetés, amit végre nagyon élvez.
Nyakörvet még mindig nem enged magára rakni, bár már nem retteg tőle annyira, mint az elején, de emiatt sétáltatni még mindig nem lehet őt.
Ezért is fontos, hogy egy olyan kitartó, türelmes gazdit találjunk neki, akinél biztonságban érzi magát, és aki napi szinten tud vele foglalkozni. Idővel és kitartással biztosan hamarabb lehetne sikereket elérni nála.
Egy nála nagyobb testű kan kutyával lakik együtt, soha nem volt probléma, ezért másik kutya mellé is szívesen örökbe adnánk.
Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű olyan gazdát találni, aki így bevállalja őt, de hisszük, hogy nem lehetetlen! Hisszük, hogy minden kutyusnak megvan valahol a tökéletes gazdája, csak meg kell találniuk egymást!
Ha te vagy az, aki időt és energiát nem sajnálva bebizonyítanád Dámának, hogy az élet szép, és bízhat benned, akkor keress minket elérhetőségeinken.
E-mail címünkön: canecorsomentes@noeallatotthon.hu vagy a +36 30 201-7798 telefonszámon


Megosztom a Facebookon