Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Az Álompárunk együtt keres gazdit
2019.08.27.
Roxette és Dario válási árvák. Kis koruktól együtt vannak, együtt nőttek fel, és együtt kerültek a gondozásunkba is. Nagyon szoros kötelék van köztük.
Egy napra lettek külön rakva, de Roxette mindent megpróbált lerombolni, hogy visszajusson társa mellé. Elválaszthatatlanok, ezért természetesen az Állatotthonban is egy kennelben laknak.
A szombati sétákra is csak együtt lehet őket vinni, szorosan egymás mellett haladnak. Pórázon gyönyörűen lehet vinni őket, csak akkor húznak, ha két méternél messzebb kerülnek egymástól, de akkor is csak addig, amíg utol nem érik a másikat.
Emberekkel nagyon barátságosak, más kutya nem igazán érdekli őket.
Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, de úgy érezzük muszáj megpróbálnunk együtt gazdásítani őket. Egyszerűen összetörnének, ha el lennének választva egymástól.
Ha te vagy az Álomgazdi, kérlek, írj nekünk a canecorsomentes@noeallatotthon.hu email címre, vagy hívd a 06 30 201-7798 telefonszámot. Minden szombaton 10:00-14:00-ig várunk titeket, hogy személyesen is megismerkedhessetek velük, és a többi védencünkkel.
Megosztom a Facebookon