Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Mirtillnek minél hamarabb gazdira van szüksége
2019.08.07.
A legtöbb kutyát megviseli a változás, amikor bekerül hozzánk. Egy részük hamar megszokja, van, aki nehezebben, és van, aki szinte beleroppan. Sajnos ez utóbbi igaz a mi Mirtillünkre.
Mirtill utcakutya volt, aki egy házhoz ment be, hogy biztonságot találjon magának, de sajnos az ellenkezője történt. A háznál lévő kan kutyák megtépték, a gazda pedig azt mondta agyonüti, ha nem hozzuk el őt onnan, pedig ő csak egy családra vágyott.
Mikor bekerült hozzánk, egy gyönyörű, fiatal, és eszméletlenül izmos kutyát láttunk, akinek csillogott a szeme az új élet reményétől.

Biztosak voltunk benne, hogy hamar eljön érte az álom gazdi. Sajnos ez nem így történt.
Telnek a hónapok, és ha most ránézünk már egy szomorú, vékony, megtört kutyát látunk, aki folyamatosan szaladgál fel-alá a kennelben, nem találja a helyét.

Hiába szeretjük őt is tiszta szívünkből, neki ez kevés, hiszen nekünk ott van a többi védencünk is, akikkel ugyanúgy foglalkoznunk kell.
Neki egy olyan emberre/családra van szüksége, ahol minden nap szeretve van.
Bárki jön hozzá sétáltatni, mindenkihez bújik, és mindenkire könyörgő tekintettel néz. Szeretne valahova tartozni, egyre nehezebben viseli a kennel életet.

Mirtill sportos, nagy mozgásigényű kutya, kan kutyákkal jó kijön.
Ha te vagy az álomgazdi, aki megadná Mirtillnek azt a biztonságot és szeretetet, amiben még sosem volt része, aki visszahozza a csillogást a szemébe, akkor ne habozz…
Érdeklődni Mirtillről a fajtamentés elérhetőségein lehet:
E-mail címünkön: canecorsomentes@noeallatotthon.hu vagy a +36 30 201-7798 telefonszámon


Megosztom a Facebookon