Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Corso Kurír 2019 júniusi összefoglaló
2019.07.03.
Corso Kurír Június:

Bekerülő Corsoink:

06. 19- én Hudson érkezett. Gyönyörű, fekete, vágott farkú, vágatlan fülű kan. Gazdája megváltozott életkörülmények miatt kérte segítségünket az elhelyezésében. Kedves, barátságos, szereti az embereket. Más kutyákkal és gyerekekkel jól kijön.


06.29- én Erin érkezett. Vágatlan fülű és farkú, csíkos szuka. Ez a kislány szinte még kölyök, de már megjárta a poklot. Egy gyűjtőnél lakott több kutyával, többször összetűzésbe került egyik lakótársával. Erin jelenleg még retteg, tele van a teste a verekedésből származó sebekkel. Oltások és chip nélkül érkezett. Megpróbáljuk minél hamarabb meggyógyítani, és rehabilitálni a lelkét, hogy gyorsan boldog, gazdis kutya válhasson belőle.


Események:

06.01-én került megrendezésre a szokásos NOÉs gyereknap. Ezen a napon is meg lehetett látogatni védenceinket, és lehetett vásárolni a Fajtamentésünket támogató ajándéktárgyakból.


Ebben a hónapban ismét a segítségeteket kellett kérnünk, és ismét Zafírnak. Végre nem csak Hepatic konzervet kaphat, hanem egyéb jó minőségű, magas hústartalmú konzervet is. Itt szeretnénk külön megköszönni a segítségeteket. Persze ezekből a konzervekből sosem elég. De Zafír elkezdett végre gyarapodni, aminek nagyon örülünk.


Gazdisodás:

Judy volt ebben a hónapban az egyik szerencsés, aki jegyet váltott a gazdis járatra. A gazdijelölt hosszú időn keresztül járt ki hozzá ismerkedni, és Judy azonnal szerelem lett számára. Szerencsére a másik 3 kutyával is remekül kijött, ezért nem is volt kérdés, hogy Judy költözhet, és a falka legújabb tagja lehet.


Aron volt a másik szerencsés. Őt soproni állatbarátok ideiglenesen egy helyi panzióban helyezték el, és már ott gazdi jelöltre talált. Sikeresen össze tudták szoktatni a család másik kutyájával is, így az ivartalanítás és karantén idő letelte után már költözhetett is.


Corsoink akik még várják az álomgazdit:
(nevükre kattintva megtalálod az adatlapjukat)
Escape

Szandi

Szappan

Dáma

Zafír

Kika

Bradley

Olívia

Becse

Mirtill

Paci

Hudson

Erin


Megosztom a Facebookon