Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Corso Kurír júniusi összefoglaló
2019.07.03.
Corso Kurír Június:

Bekerülő Corsoink:

06. 19- én Hudson érkezett. Gyönyörű, fekete, vágott farkú, vágatlan fülű kan. Gazdája megváltozott életkörülmények miatt kérte segítségünket az elhelyezésében. Kedves, barátságos, szereti az embereket. Más kutyákkal és gyerekekkel jól kijön.


06.29- én Erin érkezett. Vágatlan fülű és farkú, csíkos szuka. Ez a kislány szinte még kölyök, de már megjárta a poklot. Egy gyűjtőnél lakott több kutyával, többször összetűzésbe került egyik lakótársával. Erin jelenleg még retteg, tele van a teste a verekedésből származó sebekkel. Oltások és chip nélkül érkezett. Megpróbáljuk minél hamarabb meggyógyítani, és rehabilitálni a lelkét, hogy gyorsan boldog, gazdis kutya válhasson belőle.


Események:

06.01-én került megrendezésre a szokásos NOÉs gyereknap. Ezen a napon is meg lehetett látogatni védenceinket, és lehetett vásárolni a Fajtamentésünket támogató ajándéktárgyakból.


Ebben a hónapban ismét a segítségeteket kellett kérnünk, és ismét Zafírnak. Végre nem csak Hepatic konzervet kaphat, hanem egyéb jó minőségű, magas hústartalmú konzervet is. Itt szeretnénk külön megköszönni a segítségeteket. Persze ezekből a konzervekből sosem elég. De Zafír elkezdett végre gyarapodni, aminek nagyon örülünk.


Gazdisodás:

Judy volt ebben a hónapban az egyik szerencsés, aki jegyet váltott a gazdis járatra. A gazdijelölt hosszú időn keresztül járt ki hozzá ismerkedni, és Judy azonnal szerelem lett számára. Szerencsére a másik 3 kutyával is remekül kijött, ezért nem is volt kérdés, hogy Judy költözhet, és a falka legújabb tagja lehet.


Aron volt a másik szerencsés. Őt soproni állatbarátok ideiglenesen egy helyi panzióban helyezték el, és már ott gazdi jelöltre talált. Sikeresen össze tudták szoktatni a család másik kutyájával is, így az ivartalanítás és karantén idő letelte után már költözhetett is.


Corsoink akik még várják az álomgazdit:
(nevükre kattintva megtalálod az adatlapjukat)
Escape

Szandi

Szappan

Dáma

Zafír

Kika

Bradley

Olívia

Becse

Mirtill

Paci

Hudson

Erin


Megosztom a Facebookon