Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Bradley gazdiképesnek érzi magát, és költözne
2019.06.28.
Bradley vagyok, 6 éves, sármos szépfiú.

Na, jó ez lehet kicsit önfényű, de ha szolidabban is vesszük, jóvágású fickó vagyok. Nem utolsó sorban okos. Igen okos, mert foglalkoznak velem, tanítanak, és ezt nagyon élvezem.
Nem volt ez így mindig, hiszen mikor ide kerültem féltek tőlem, kevesen mertek a kennelembe bejönni, pedig nem bántottam soha senkit, csak nem tudtam kezelni a helyzetet, hogy miért is kell nekem itt lennem, holott volt gazdám. Túl vagyok egy sikertelen költözésen is. Sajnos, nem találták meg a kulcsot hozzám, aminek az lett a vége, hogy visszahoztak. Pedig csak foglalkozni kellett volna velem, de nem volt rá idejük, nem is értem miért akar valaki így kutyát. Ezt csak azért írom, hogy igen én képes vagyok változni, tanulni, okosodni, együttműködni.
Itt ahol élek szeretnek, és úgy gondoltam csatlakozom a gazdakereső projekthez.
Szóval gazdit keresek, szerető gazdit, akinek megmutathatom, mennyire tudok szeretni, rajongani, ha kell óvni, védelmezni.
Úgy érzem gazdiképessé értem.
Sokat tanultam itt, és szeretem az embereket, az önkénteseket, akik elvisznek sétálni. Az nagy buli és hatalmas boldogság, pláne ha játszanak is velem. Együtt futni akkora boldogság, de nem húzom ám a pórázt. Szépen sétálok pórázon, megtanultam figyelni, ez is annyira jó, ha ügyes vagyok és nem a kaját nézem, ami a kézben van, hanem a szembe akkor megkapom a jutit. Imádom, ha foglalkoznak velem. És képzeljétek el, már a második társammal élek egy kennelben (az előző szerencsés volt, gazdihoz költözött) és már nem vagyok féltékeny. A lányokkal jól kijövök. Kajálásnál is rendes gyerek vagyok, igaz vigyáznak ránk, hogy mindenki meg tudja enni az adagját, mindig én vagyok ám az első, ilyenkor kapok még falatkákat, tehát repetázok.
Tuti a hely, de vágyom arra, hogy ne csak a szombat legyen a bulizó nap, ugyanis ekkor jönnek az önkénesek, hanem minden nap. Tartozhassam valakihez vagy valakikhez, aki otthonába fogad, aki beenged a házába, akit minden nap imádhatok. Egy saját kanapé is jó lenne, a mostani házam padozata kemény. Lehessen sétálni, akár minden nap tanítana, játszana velem, olyan jó lenne.
Képes vagyok igen, gazdiképes vagyok. Hűséges társ szeretnék lenni.


Megosztom a Facebookon