Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Judy készen áll az új életre
2019.04.16.
Sziasztok,
Judy vagyok. Nem vagyok igazi Cane Corso, csak keverék, bár gondolom a képeim láttán ezt rögtön tudtátok, de ugyanúgy tudok szeretni azt garantálom. Régen gazdis kutya voltam. Egy szűk disznóólban éltem bezárva, a saját ürülékemben taposva. Enni kaptam néha valamit, szeretetet és törődést viszont soha semennyit. Vékony voltam, koszos, és teljesen elhanyagolt. Egy napon eljöttek értem idegenek, és elhoztak onnan engem, így kerültem ide a Noéra.
Számomra ez a hely, maga a paradicsom. Egy tágas kennelben élek, minden nap van friss vizem, és finom ebédem. Sőt, képzeljétek, szombatonként még sétálni is elvisznek mindig. Teljes mértékben meg voltam győződve róla, hogy ennél jobb élet nem létezik.
A többiek folyamatosan azt magyarázták, hogy a gazdis élet az igazi élet. Na persze! Mondtam nekik, hogy abban már volt részem, és köszönöm szépen, de többet nem kérek belőle, nekem annál itt sokkal jobb. Aztán elmagyarázták, hogy itt a Noén csak olyan gazdinak adnak oda, aki jól bánik velem, életem végéig szeret és kényeztet, minden nap foglalkozik velem.
Elég meggyőzőek voltak, és mivel ide is a Noésok mentettek ki, ezért elhiszem, hiszen ők mindig csak jót akarnak nekem, és szeretnek.
Úgy döntöttem belevágok, keresek egy szuper gazdit magamnak. Készen állok, hogy kipróbáljam, milyen az, amikor saját családom van. Igazi családom, melynek szerves része vagyok.
Amit rólam tudni kell: eleinte elég bizalmatlan vagyok, főleg a férfiakkal. Ez sajnos a múltam miatt van, de kis idővel, pár jó szóval, és sok finom falattal ezt nagyon jól, és gyorsan lehet orvosolni. Utána egy igazi bújós szeretetbomba leszek, rögtön a nyakadba is ugrok. Hatalmas mozgásigényem van, hiszen be kell pótolnom az elvesztegetett éveket is. Imádok sétálni, pórázon szépen megyek, figyelek, és szívesen tanulok némi jutalomfalatért cserébe. Kutyákkal jól kijövök, hiszen a kennelben sem vagyok egyedül, van egy lakótársam.
Olyan gazdit keresek magamnak, aki bebizonyítja nekem, hogy valóban a gazdis élet az igazi élet. Akivel sokat sétálunk, túrázunk, és családtagként kezel. És a legfontosabb, hogy SZERET!!!
Ha magadra ismertél, ha te vagy az, aki megmutatja nekem az igazi életet, akkor kérlek írj a canecorsomentes@noeallatotthon.hu email címre, vagy hívd a +36 30 201-7798 telefonszámot.
Várlak, puszi, pacsi,
Judy

Judy adatlapja ITT található!


Megosztom a Facebookon