Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Veto keresi álmai Gazdiját
2019.04.04.
Sziasztok,
Én Veto vagyok.
Azt mondják nagy és kajla.
Az már igaz hogy nem vagyok bokacirkáló, lehet azért is vált meg tőlem a gazdám, mert túl nagyra nőttem.
Sok volt a lépcső és kert, az nem volt és sétálni, mozogni sem tudtam úgy igazán. Pedig azt nagyon szeretek. Amikor úgy nekilendülök, csak úgy lobog a fülem és a pofa lebernyegem, hallom a szelet a fülemben és ez annyira jó.
Szoktak ide jönni emberek, ahol most élek és elvisznek sétálni. Na ott, megmérem ám ki mennyit bír. Idáig mindenkit lefutottam alig bírták velem az iramot szinte repültek utánam. Lobog a fülem, lobog a hajuk imááááádom a száguldást. Csak úgy mellékesenmegjegyzem, képes vagyok ám az önsétáltatásra is, szívesen veszem számba a pórázomat, csak aztán mindig átveszik. Persze, hiszen félnek, hogy ha egyszer megindulok sose érnek utol.
Van egy srác, aki elhozott, Ernő a neve, őt nagyon szeretem. Ha meglátom, mindig hangosan mondom, nyafogom, kiabálom, hogy jöjjön, és csak velem legyen. Sokat foglakozik velem, nagyokat játszunk, sétálni is elvisz, és megsúgom, nagyokat birkózni is szoktunk.
Azt mondják a lábaim vagy a futóművem nem az igazi, legalább is gyenge, de én ezt nem érzem, meg hogy lazák az ízületeim. Lazaságnak eléggé laza vagyok, hiszen örülök mindenkinek.
Képes vagyok figyelni is ám, képzeljétek volt, hogy séta közben annyira koncentráltam a csaj kézben lévő kajára, hogy majdnem hasra estem. Nos, akkor nem lobogott a fülem és csak akkor kaptam meg a kaját, ha láb mellett mentem. Nagyon figyeltem és sok husit kaptam, mert ügyes voltam. Imádom a hasam, szeretek nagyokat enni. A mostani társam egy Kika nevű csaj,ő nagyon félti tőlem a kaját, de mindig vigyáznak ránk, hogy én is jóllakhassak.
Azt mondják fiatal és bohó vagyok, ami igaz is, de ne feledjük szép is. Szeretem az embereket, na, jó néha kicsit egy ici-picit rosszalkodom, de tényleg csak néha csesztetem a kisebbeket, amúgy jó gyerek vagyok. Kika is nevel és fegyelmez, így meghúzom magam, avagy nem húzom ki nála a gyufát.
Amit még el kell mondjak, mert fontos, nagyon szeretnék én is egy szerető családot.
Így beneveztem én is a srácokkal keressünk magunknak gazdit programba.
Gazdit keresek egy jóvágású embert, családot, akiket szerethetek, akikkel játszhatok, birkózhatok, bolondozhatok. Ígérem, hagynám, hogy tanítsanak, mert azt is szeretem ám, figyelni, megcsinálni amit kérnek, mert akkor kaját, extra jutit kapok.
Nagyokat sétálnánk együtt, ígérem, figyelek, de mindig legyen csalihusi a zsebedben, azt nagyon szeretem.
Keresem, akik befogadnának és otthonukba vinnének, akik szeretnének engem, lenne Gazdám nagy G-vel, és finom puha ágyikóm. A mostani szalmás kutyaházat szívesen lecserélném akár egy kanapéra is.
Gazdi gyere gyorsan én nagyon várlak.
Az adatlapomat ITT találod, az elérhetőségekkel együtt, ahol érdeklődhetsz rólam.Megosztom a Facebookon