Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Zafírunknak segítségre van szüksége
2019.02.12.
Zafír segítséget kér
Mikor olyan corso érkezik, akinek nincs oltása első lépésben karanténba kerül (gazdát kilakoltatták, a Zafírnak mennie kellett) 2018.10.08 án érkezett a Noé cane corso fajtamentés gondozásába.
Oltási program elindul, kapnak élősködő elleni cseppet, egyben szívféreg tesztet nézünk.
Zafírnál is így volt ez és sajnos pozitív lett.
Ez lesújtó, mert mind ezek mellé brutális farkaskörme van, teste tele dudorokkal, amiben bármi is lehet, s ha ez még nem elég harder mirigy előre esése is van. A műtét elkerülhetetlen.
Zafírt is megviselte az új helyzete lélekben összeomlott és folyamatosan, hangosan sírt.
Kezelése elkezdődött, első körben a szívféregre kellett koncentrálni, s a bőrféregre. Cseppet és gyógyszeres kezelést kapott, s ment szívultrahang vizsgálatra, hogy megtudjuk mennyire előrehaladott az állapota.
A vizsgálaton Zafírkánk olyan, mint egy angyalbivaly. Csak kedvesség és szeretet van benne. Elaludt a vizsgáló asztalon hangosan horkolva (füldugó kell hozzá). Az autóban végig tolta az éneklést, a váróban türelmetlenkedés közben is. Igazából olyan, mint egy kölyök. Szeretni való.
A szív ultrahangon nem látszódott féreg, sem a tüdőartériában, sem a szívben, a vére helyben nézett vastagcsepp teszten tele volt microfiláriával sajnos. A következő a PRC vizsgálat.
Sajnos csakis a mikrofilária gyérítés után lett műthető a szem, dudorok stb.
Hogy ne legyen könnyebb sajnos Zafír máj értékei nagyon rosszak lettek a gyógyszeres kezeléstől.
Azonnal konzultáció az orvossal, májvédelem és diétát javasolt, amire azonnal átálltunk. Májvédő tápot és gyógyszert kap. Izgulunk érte, de tesszük, amit kell, hiszen nem veszíthetünk.
2019 január végi labor, ami már egészen jó lett így egyeztetés, hogy menjen műtétre.
Itt csap arcon egy újabb sokk:
Zafír a héten átesett az első műtéten, szem, ivartalanítás, emlőléc irtás, próbadaganat eltávolítás.
De Zafír testén sajnos egyre több különböző méretű és tapintású dudor van. Szövettani és citológia vizsgálatra kerültek a kimetszésekből.
Hazajött a kórházból, gallért kell viselnie, és 10 nap múlva varratszedés.
Óriási drukkot kérünk Zafírnak.
Egyben támogatást kérünk az orvosi költségek enyhítésére, mivel mindez, amiken sorjában átesett iszonyat költséget produkált. Sajnos még nem lélegezhetünk fel.

Nagyon sok daganat van rajta. Sajnos bármi lehet, a nagyon rosszindulatú agresszív daganattól, a bőrférgen át a cisztáig. A szövettan és citológia, eredményét várjuk, hogy megtudjuk mik ezek rajta.

Mi Noésok hiszünk a csodákban és megígértük Zafírnak, hogy mindent megteszünk a gyógyulásáért.
Ez most újra egy nagyon nehéz menet, ami csak a Ti segítségetekkel sikerülhet.

Köszönjük, ha velünk tartotok Zafír gyógyulásában
Közvetlen bankkártyás adományozás: https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Zafír / cane corso mentés!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63!
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon