Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Szandi vagyok, gazdit keresek magamnak
2019.01.30.
Szandi vagyok
7 éves szépség azt mondják
A mostani helyemre elég hosszú kocsikázás útján kerültem.
Megmondom őszintén mindenkire haragudtam, mindenkire dühös voltam. Ha a közelembe mertek jönni, mindenkire ráförmedtem. De meg is lett a hatása, mert senki nem mert a kennelembe jönni. A társam nyugtatott valami Malternak hívják. Mondta, hogy ne izgulj itt jó lesz, de én nem hittem el.
Aztán láttam, a mellettem lévő kennelben mennyire örülnek, ha szeretgetik, simogatják őket elgondolkoztam, igaza van Malter havernak, ez tényleg jó lehet. De elcsesztem vagy nem? Egyszer csak egy ősz fejű nőszemély bemerészkedett, és valami nagyon finom kaja volt nála éreztem. Nem nézett rám, csak tartotta a falatot. Éreztem, hogy nem akar bántani, azt is, hogy a barátom szeretne lenni. Elvettem szépen a hús falatot s kaptam még, rájöttem ez nagyon jó dolog. Onnantól nagyon gyakran jött, kimosta az itatóst az etető tálunkat, hozott finomakat és jutalmaztam kéz és arcon nyalással. A türelem meghozta gyümölcsét, barátok lettünk.
Nemsokára elkezdett fájni a lábam, és orvoshoz vittek ahol valami keresztszalagról beszéltek, de én csak annyit tudtam, hogy fáj, és nem tudok ráállni.
Csináltak is vele valamit, ha valami, ez volt aztán a nagyon rossz dolog, nem elég hogy még jobban fájt, még egy csizmát is raktak rá, és ha ez nem elég még egy fehér izét is kaptam a fejemre, ami rohadtul zavart, hiszen semmit nem láttam, csak előre, mint a lovak és átköltöztem a haver mellől egy jóval kisebb helyre. Jól kicsesztek velem.
De lassan elmúlt a fájdalom és újra jó lett minden, új társam lett Peet, és sétálhatok már újra.
Nagyon szeretek sétálni akár nagy túrákat is, mindig figyelek, nem húzok, mint az őrült, sőt még póráz nélkül is, ilyenkor nagyon boldog vagyok. Nagyokat szoktunk túrázni, ami nagyon jó, mert szaglázhatok kik jártak még arra és hasonlók.
Egyre többen lettek a barátaim, úgy hívják őket Önkéntesek. Ők jönnek, ha tél és hideg van, de nyáron vagy a szakadó esőben is. Elég rég óta élek itt, sokuknak engedem, hogy megsimogassanak, olyankor kérek hasi vakarást is, van két srác Gábor és Viktor őket is nagyon szeretem mikor simit vakargatást kapok. Na jó ez intim dolog, kéretik nem tovább adni, nem kifecsegni.
Szóval régóta lakom itt és vannak szomszédok, akik szinte az egyik napról a másikra eltűnnek. Jönnek hozzájuk, akikkel sétálgatnak, ismerkednek és nemsokára, új szomszédom lesz.
Azt mondják gazdihoz költöztek.
Hú, a régmúltban nekem is volt gazdám, de már alig emlékszem, de álmodni szoktam, hogy milyen jó is volt mikor minden napra jutott simogatás.
A hibáimra felróható dolog, egy apróság, mégpedig, hogy kistermetű kutyákat nem viselek el, de az azonos méretűekkel nincs problémám. Mert hol is kezdődik a kutya kategória legalább akkora mint én, vagy nagyobb.
De jó is volna, ha hozzám is jönne valaki, vagy valakik, akik kellő türelemmel közelítenének, többszöri látogatással nyernék el a bizalmam, szeretetem, ami örökre szól. Megszeretnének, s viszont szerethetném őket.
Imádnám, óvnám, védelmezném, mit egy amazon, s mindörökké hűséges társa, társuk lennék.
Most nagyon hideg van, és gyakran álmodom, hogy velem is megtörténik az a csoda, ami a szomszéd kennellakókkal, hogy gazdához költözöm egy meleg lakásba, ahol nem fázom, lesz puha ágyikóm, és akit rajongásig szerethetek.
Az adatlapomat ITT találod!
Érdeklődni rólam a fajtamentés elérhetőségein lehet:
E-mail cím: canecorsomentes@noeallatotthon.hu vagy a +36 30 201-7798 telefonszámon.
Megosztom a Facebookon