Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Moha majdnem feladta....
2019.01.17.
MOHA majdnem feladta... Kétségbeesett telefonhívást kapott állatbarátoktól a Noé Állatotthon Alapítvány Cane corso fajtamentése. Egy rettentően rossz állapotú kutyusnak kértek segítséget. Mivel eltűnt a szemük elől, ezért az első kérdésük az volt, hogy ha meglesz mikor tudunk érte menni több, mint 100 kilométerre. A válaszunk nem lehetett más: Azonnal indulunk.
Hajnalban megtalálták. Egy út menti árokban, félig belefagyva a fél méteres hóba. Már jártányi ereje sem volt. Biztonságba helyezték és mi azonnal robogtunk érte. Tudtuk, hogy versenyt futunk az idővel! Legyengülve, csontsoványan feküdt mikor odaértünk. A valamikor gyönyörű kutyuson látszott, hogy feladta. Óvatosan emeltük be a kocsiba, ahol puha fekhely és meleg várta. Meleg, barna szemeiben megcsillant valami, és ekkor éreztünk egy pici reményt. A Noé Állatotthon felé vettük az irányt. Végig nyöszörgte az utat, de végre megérkeztünk. Megkezdődött az ellátása. Chip olvasás után derült ki, hogy még csak hat éves és, hogy gazdája meghalt. Nem tudjuk mióta lehetett az utcán, de szörnyű állapotban volt. Sajnos a szívféreg tesztje pozitív eredményt hozott! Azonban mi Noésok hiszünk a csodákban és megígértük Mohának, hogy meggyógyítjuk!
Moha teljes kivizsgálása megkezdődött. Sajnos úgy tűnik, hogy a testi bajoknál talán a lelke fájdalma még sokkal nagyobb. Próbáljuk elhitetni vele, hogy az élet szép és van még reménye egy boldog ÉLETRE!
Köszönjük, ha velünk tartotok MOHA kivizsgálásában és testi -lelki gyógyulásában
Közvetlen bankkártyás adományozás:https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: MOHA / cane corso mentés!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!
Moha adatlapja ITT található, ahol akár virtuális örökbefogadással is tudod őt támogatni!
Megosztom a Facebookon