Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Eljött a nagy nap.....
2018.04.01.
Sötét, hideg éjszaka volt. Az eső beesett a rogyadozó tákolmányba, ami a fedél volt a feje felett. A hideg, rozsdás fém, ami a szájába volt fúrva, fájón hasított belé minden mozdulatnál. Szomorúan, éhesen nézte a másfél méteres vasláncot, cölöpben végződött. Ma sem kapott enni, mint már olyan sokszor. Lassan álomba szenderült. Csontsoványan, finom, meleg falatokról, friss vízről és simogató kezekről álmodott.
Aztán eljött a reggel és a szomorú valóság. Fiatal kutya volt, de egy örökkévalóságnak tűnt eddigi élete.

Egy napon aztán idegen emberek jöttek. A hangjuk olyan más volt. Kedves szavakkal hívták és megsimogatták élősködőkkel teli bundáját. Egy hangos kattanás és megszabadult a lánctól, mely eddig fogságban tartotta. Aztán autóba tették és orvoshoz vitték. Mikor felébredt furcsa, de csodás érzés járta át. A rozsdás karabiner eltűnt a szájából.
Meleg autóval vitték tovább egy hosszú útra, majd megérkezett egy biztonságos helyre, melynek a kapujára ez volt írva: Noé Állatotthon.
Másnap egy új élet kezdődött számára. Szeretgetés, simogatás, kényelmes meleg fekhely és finom falatok várták. A kedves kétlábúak a legjobb tudásuk szerint folyamatosan gyógyították. Kezelések sokasága, melynek végére újra jóízűen tudott enni és megerősödött.

Már újra bízott az emberben. És eljött végre a nap, amire oly sokan vártunk!
Lucas-ért eljött az álomgazdi, aki megígérte, hogy élete végéig vigyázni fog rá és családtagként biztosít neki boldog, vidám életet.
Hosszú utat tettünk meg együtt drága Lucas, de az igazi boldogságod most kezdődik csak!

Légy boldog kutyus és gondolj néha ránk!!
Köszönjük mindenkinek, aki támogatta Lucas gyógyítását, rehabilitációját!

Igenis vannak csodák! Lucas története is egy ilyen csoda!
Megosztom a Facebookon